Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Jak jste poznali svou současnou přítelkyni/manželku ?

Jak jste poznali svou současnou přítelkyni/manželku ?  

1. 1. Jak jste poznali svou současnou přítelkyni/manželku ?

• internet (seznamka, chat...)
      25
    • inzerát (v novinách, časopisu...)
      1
    • dohazovač (kamarád, kamarádka)
      4
    • náhodné setkání (na pracovišti, diskotéce...)
      42
    • jsem sám...
      13

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Nikdo mi to neuvěří, ale je to pravda - koupil jsem ji od kámoše, je to jeho sestřenice, za 5 piv! Jsme spolu letos 41 let.:papa:papa
Gratulace, tak to nebyl špatnej \"kauf\" :D

[upravil dne 20/1/13 17:41 od Ducatista]

Odesláno
nevěřil jsem že taková pikačovina jako je badoo (internetová seznamka), může k něčemu být...našel jsem na ni tu současnou přítelkyni :)

[upravil dne 18/1/13 20:04 od anthraX306]

Kdyby jsi neseděl stále u PC a nebo net v mobilu,tak by jsi zjistil,že poznat svoji budoucí lze i jinde. :D

Odesláno

Já sem tej svojej súčasnej nedal šancu :))

Stál sem na jednej električkovej zastávke, byla tam moc pěkná slečna, krásné oči, huba jak andílek, rici, cici, všecko jak má byt. Byla taká sychravá jeseň, nekde kolem dušiček, očný kontakt byl, tak reku vyskúšám to.

Došel sem tak za ňú a vyprávám jí - Ahoj slečno, vypadáš na nejaký ten čajíček, ale kludne by sem sa nechal ukecat aj na nejaké to večerní vínko nekde pri Dunaji a myslím si, že je to to najlepší, co možeš v tejto chvíli spravit, ale daj si pozor, co povíš, mňa si vy holky totiž musíte zaslúžit.

Měl sem šťastí, slečne sa rozžárili očička, začala sa smít, vymenili sme si čísla, našťastí už byla na ceste električka, která nebyla moja, ale zjavne byla její (možno nastúpila len pro to, aby sa nemusela dálej hanbit) :D

Ono pri takémto kroku člověk nikdy neví, jestli je daná osoba zadaná, ale ked hodí očko alebo uhne pohledem, je to dobrý signál :)

Odesláno
Tak lepší pozdě, než nikdy ne?

Jenže Pe.ťa než ji poznal, tak už byla po záruce a nešla vrátit. Takže už si musel zvyknout....:D:D:D:D:D

Guest minimaxa
Odesláno

Já jsem svého přítele poznal před 12 lety přes můj inzerát v annonci, a jsme spolu šťastni do dnes ;)

Guest minimaxa
Odesláno
nemam pritelkyni ani manzelku, ale nejsem sama, nevim co odpovedet:roll

Jsme na tom stejně :roll

Guest Scratch
Odesláno

no, ja svoji manzelce tenkrat na libimseti.cz napsal, ze nez s ni pujdu vybrat svatebni saty, tak ji aspon pozvu na zmrzlinu. No a zabralo to, ale zvat nekoho v rijnu na zmrzlinu je fakt blby nacasovani, tocena se nedala nikde sehnat :D

Odesláno

ja som na tom tiez rovnako ziadna priatelka ani manzelka :D:D:D

Odesláno

ja som na tom tiez rovnako ziadna priatelka ani manzelka :D:D:D

+ to malé je čí ?

Odesláno
Ja nasel svou stavajici a doufam,ze i zivotni partnerku zde na Peugeot Clubu, resp na minisraze Most - Cepirohy. Timto zdravim Luciferku :papa:aut

Drzím palce! :papa

Já tu svou poznal vcelku obyčejnsky na diskárně :roker

Odesláno

Si dovolím sem přihodit vtip na toto téma:

Kritizuje otec syna: \" To ti není blbý se seznamovat s holkama přes internet? To mi přijde takové neosobní.\"

Syn:\" Njn. A jak jsi Ty seznámil s mámou?\"

Otec:\" Normálně, vyhrál jsem ji v kartách.\"

Odesláno

Ja jsem svou paní poznal na chmelu:P a pak byla v Krnově nad letištěm sešlost těch bláznů co se oblíkali jako bojovníci z pána prastenu kde se parta z chmelu měla sejít.Tak sme se sešli a už jsme spolu 6 rok:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...