FiFa_cze Odesláno 17. leden 2013 Odesláno 17. leden 2013 Ahojte, měl bych prosbu na místní pány a paní fotografy/ky. Chtěl bych si koupit \"lepší\" fotoaparát do cca 4 tisíc, ale jelikož se v tom vůbec, ale vůbec neorientuju, tak bych vás chtěl poprosit o rady, zkušenosti, názory a návrhy. Nový být určitě nemusí, krásně se spokojím s jetým. Podmínka je, aby uměl natáčet i video, což si myslím, že dnes asi problém není Budu rád za každý návrh značky, modelu, nebo přímo i odkazy [upravil dne 17/1/13 11:15 od FiFa_cze] Citovat
davidekcz Odesláno 17. leden 2013 Odesláno 17. leden 2013 :xvul nechci rýpat, ale je to fotoaparáT Oprav si to v nadpise [upravil dne 17/1/13 11:14 od davidekcz] Citovat
davidekcz Odesláno 17. leden 2013 Odesláno 17. leden 2013 Oki, strašně to mlátilo do očí :aut Citovat
FiFa_cze Odesláno 17. leden 2013 Autor Odesláno 17. leden 2013 Co říkáte třeba na tyhle? http://digitalni-fotoaparaty.heureka.cz/nikon-coolpix-p90/recenze/#utm_medium=cpc&utm_source=google&utm_campaign=Dynamicke-reklamy&utm_term=_inurl:digitalni-fotoaparaty.heureka.cz%23inurl:recenze&gclid=CJ37uKix77QCFePHtAodeEwADQ http://www.nikon.cz/cs_CZ/product/digital-cameras/coolpix/life/coolpix-l810 Citovat
FiFa_cze Odesláno 17. leden 2013 Autor Odesláno 17. leden 2013 Jo, už jsem mu psal, tak mi poradil tohle http://digitalni-fotoaparaty.heureka.cz/fujifilm-finepix-s4400/ Zatím je to žhavej adept na koupi. Citovat
ozzy1 Odesláno 17. leden 2013 Odesláno 17. leden 2013 fotoaparátům vcelku dobře rozumí člen Hurvajz Citovat
go.play Odesláno 17. leden 2013 Odesláno 17. leden 2013 to já foťákum vůbec nerozumim, ale čím víc Mpix, tim líp prostě Citovat
FiFa_cze Odesláno 17. leden 2013 Autor Odesláno 17. leden 2013 go.play: No tak pavel mi řekl trochu něco jinyho prej na MPix hledět vůbec nemám, takže budu věřit spíš mu nechci tě urazit, ale asi mě chápeš. Myslím, že ještě fotí i jiri106xs, tak zkusím poprosit i ho o názor ozzy1: Zkusím se mu pak ještě ozvat, díky Citovat
Mohy Odesláno 17. leden 2013 Odesláno 17. leden 2013 to já foťákum vůbec nerozumim, ale čím víc Mpix, tim líp prostě z toho cos napsal to jasne vypliva, ze tomu nerozumis :-D je to totalni hovadina:) No a taky 4t je na novy fotoaparat malo, otazka je na co bude pouzivany, dle toho by bylo mozne ti poradit. . Taky malicko fotim Citovat
go.play Odesláno 17. leden 2013 Odesláno 17. leden 2013 pánové, samozřejmě, že jsem si dělal srandu a to, že tomu nerozumim je fakt Citovat
FiFa_cze Odesláno 17. leden 2013 Autor Odesláno 17. leden 2013 Vím, že je to samozřejmě málo, ale víc do toho určitě investovat nechci. Chci to na takovy to normálni focení, dovolená, výlety, akce, oslavy a občas se jezdím mrknout na rally a závody dovrchu, takže i tam bych ho chtěl využít Citovat
Mohy Odesláno 17. leden 2013 Odesláno 17. leden 2013 no jde o to ze doporucena kategorie fotoaparatu UZ je dost...dost...napytel Sice to ma velky zoom...ale tim vyhody končí. Navic cena se blizi 5 000... takze to jak pises ze vic jak avizovany 4 000,- Ale abych jen nedelal chytrýho ale nejak pomohl: u UZ (ultra zoom) fotooaparatu je nevyhoda v male svetelnosti objektivu, kdyz treba na nejsirsim ohnisku to ma f2.8 ale kdyz zazoomujes tak uz to takova slava neni A to nemluvim o malym fotochipu. Nu a kombinace maleho fotochipu a male svetelnosti = totální fotoprůser Sáhni po necem sice s mensim zoomem, ale vetsi svetelnosti....ver mi ze budes spokojeny Citovat
FiFa_cze Odesláno 17. leden 2013 Autor Odesláno 17. leden 2013 No tak cena se 5ti tisícům moc neblíží když to stojí 4115,- ale tak to je celkem jedno. Jestli teda můžeš, tak prosím nahoď nějakej aparát ty Ať vím, co máš na mysli za stroje Citovat
Mohy Odesláno 17. leden 2013 Odesláno 17. leden 2013 jenze podle me vybrat by sis mel sam..... Mohu s tebou probrat co ktery parametr znamena ..... aby jsi byl v obraze... ale nebude ti delat vetsi radost sam hledat a patrat co by se ti libilo? Myslim ze zakladni zadání jsi dostal: opticky zoom max 4x, svetlnost max f2.8 . S timhle se uz toho da delat hodne:) Idelane hlinikove telo.. Co nejaky model Canon Ixus? Citovat
hawkey Odesláno 17. leden 2013 Odesláno 17. leden 2013 Kdybys našel ten, co moje přítelkyně ztratila, můžeš si ho nechat i levněji Citovat
Šalda Odesláno 17. leden 2013 Odesláno 17. leden 2013 Ten Fujifilm ber, a už nepřemýšlej, doporučil ho i kolegovi profesionální fotograf, kterej u nás fotí, říkal že za tyhle peníze nic lepšího nekoupíš, a kolega je opravdu spokojenej:papa Citovat
odee Odesláno 17. leden 2013 Odesláno 17. leden 2013 Pokud se chceš časem tomu víc věnovat a mít foťák na dýl, zkus Nikon P500, novej bude okolo 7,5k ale použitej seženeš daleko levněji a má suprovou automatiku (jen mačkáš), ale už má i manuální režimy, takže si můžeš začít trošku hrát i s expozicí a na to, že je to Ultrazoom a i pohodovou světelnost(i s větším přiblížením má pohodový detaily bez šumu). Pro začátky s focením je to super hračka:super Koupil sem ho mladé, takže sem měl možnost ho dost testovat a můžu jen potvrdit pozitivní hodnocení všech odborných recenzí Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.