Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Debata: Odděleno od Peugeot JOJO znak: vlákno pro objednávky

Recommended Posts

Odesláno

Já ten nick dal jako příklad :) na nikoho nechci poukazovat, ani žalovat :)

A opravdu ty odkazy jsou problém? Odkazuje to na klubové stránky. Kluci by teď rádi ty prahy a pedály, když budu mít v podpise odkaz, najde se více lidí, kteří by to chtěli a tím budou náklady na výrobu menší, resp. cena pro členy bude přijatelnější. Dělám to jen pro jejich dobro, není v tom nějaký výdělek, to opravdu ne....

Odesláno

Heleee, na ty sssssss na jsem alergickej jo, tam patří jenom zzzzzz;)

Jinak já a morous? to jsi vedle jak ta jedle, jen je ted blbá doba tady na foru, jedni prskaj po jednom metru a druzí by chtěli volněji, těžko se pak něco řeší, takže pořádek musí bejt. Zkratit a šmitec;)

[upravil dne 15/1/13 19:53 od Radek Hurvajz]

Guest Džůny
Odesláno

Ohánět se tady pravidly, komercí a odkazy v podpisu po člověkovi, který se dobrovolně a bez nároku na odměnu nabídl udělat něco pro ostatní členy? No to už si snad děláte prdel?

Chtěl jsem na tento rok zaplatit členství, ale po všech těchle šaškárnách a s tím co se tady poslední dobou děje o tom už ani neuvažuju. Fuj, to mě zase něco nasralo!

Pravidla na mě tahejte jak chcete, ale tohle je sakra o lidskosti, slušnosti a férovém chování a přes to u mě nejede vlak. Kdyby byli lidi jako Lukáš_307, žádná pravidla by nebyla nutná. :myslim

Odesláno

Džůny, kašli na to... Mají částečně pravdu. Byla moje hloupost to pojmenovat jako \"provize\" a tím na sebe upozornit...

Já třeba řádným členem jsem od začátku roku, vlastně platil jsem už v prosinci, myslel jsem, že k takovým členům se bude taky přistupovat vstřícněji... Mě jen štve, že prostě pravidla platí jen na některé.

Odesláno

Chlapy nechte toho :xvul,chápu že je tady momentálně blbá nálada kvůli jiného vlákna,ale nemusí se to přenášet hned na všechno.Potažmo na lidi,kteří chcou pomoct ostatním.

A už by jste mohly přestat spamovat vlákno pro objednávky.Pokud si chcete něco vyříkat mezi sebou řešte si to v sekci Cirkus nebo Pokusy :blablabla

Tak nic no byly tady s tou reakci poněkteří rychlejší

[upravil dne 15.1.2013 20:17 od chuck11]

Odesláno

Když jsme u spamování, je to jedno, dneska se objednávky uzavírají. Budu tu už jen psát jak je na tom výroba a jak příchozí platby. Potom termíny odeslání na uvedené adresy apod... :papa

Odesláno

A když jsme u porušování pravidel:

Proč mě tam uživatel \"Peta\" nějak přirovnává k.....zloději/hackru? To je podle mě pošpinění samotného prodeje a OT.

Odesláno

Neber to nijak osobně ;) Já jen, že jsem včera četl článek, tak jsem si vzpomněl. Určitě to nemělo vypadat, jako podezření z krádeže. Promiň!

Odesláno

Kurva to si snad děláte prdel s tou komercí nebo co!!!!!!!

Lukášovi jsem to nabídl já!!!! a ostatní s tím souhlasili. Kdyby s tím přišel Lukáš sám, že nám sežene znaky na auta s tím, že za to něco bude chtít, tak prosím, ale takhle????????

Už mě fkat neserte, poslední dobou se tady pořád každej do někoho naváží a podobně, s takovou počítač brzo vyhodím z okna a nebudu sem chodit vůbec.

S tím podpisem u Lukáše to beru, měl to velký a zřejmě to tam ani nemá co dělat, ale neměl to tam proto, aby si to objednávalo co nejvíc lidí, a on mě tisícovou provizi, ale proto, aby bylo vidět že se něco takovýho objednává.

A díky fakt moc, teď nebude mít už Lukáš ani chuť nám objednat kryhy prahů a pedálů, když ho tak buzerujete, fakt díky moc.

A klidně si mě dejte BAN, mě je to fakt jedno!

Odesláno

Šaldo díky za podporu, ale neřeš to... Prostě nějak tu panuje blbá nálada. Je smutné, že to odnesou i ti, co prostě s tím nemají co dělat, ale bohužel. Pedály i prahy udělám, rád, ale zvažuji, jestli si neudělám nějakou svoji webovku, nějakou zdarma a tam prostě bude vše, včetně obj. formuláři a podobně,.. Nebylo by to možná marné... Nechci, aby to dopadlo stejně jako tohle vlákno, ale chci ať lidi ušetří a udělají svému plechovému miláčkovi radost něčím, co je levnější, mnohem levnější, než někde na eshopu.

Odesláno

Lukáš_307: Sice nevím, kolik TI je, ale myslím, že už jsi poznal, že každý dobrý skutek musí být po zásluze potrestán ;)

Měl jsi nápad a co hůř, úspěšný nápad. A to se v této zemi neodpouští :) A nedej Bože, aby sis tím svým nápadem pokryl náklady, nebo dokonce pár korun vydělal!!!

Chlapci chlapci .. hezky to tu vedete ;) Být Lukášem, tak příště něco hezkého vymyslím, všem to ukážu a pak se na všechny vyseru :) (klidně mě můžete za to sprosté slovo zabanovat)

Odesláno

Lukášu, já to jen prostě nechápu, člověk chce někomu udělat radost, a ještě za to dostane pojeb, to je fakt na facku:bojim

Já osobně si moc cením toho co pro nás děláš, dá to hromadu práce a starostí kolem, na to bych já osobně momentálně neměl absolutně čas.

Takže za mě díky moc a vážím si toho;)

Odesláno

hawkey: díky, je mi 22let, bohužel vím, že dobrý skutek je vždy pak náležitě potrestán, ale jak jsem psal, asi si za to můžu i sám... Že jsem to bral jako \"provizi\", blbě jsem to pojmenoval, měl jsem to dát prostě do poštovného a byl by klid...

Šaldo: nemáš za co, já děkuji za objednávku :) když jsem to zakládal, tak jsem myslel, že se nedostaneme ani na číslo 30 a hle, je objednaných tuším něco přes 120 kusů, nevím teď.. :)

Odesláno

Lukáš_307: hlavně se nenech otrávit ;) Spousta lidí funguje podle hesla \"já se o vlastní kozu starat nechci, ale chci aby ta sousedovo chcípla\" :) A blbosti je potřeba se bránit, ač je to boj nerovný :)

Odesláno

Jj, měl jsem napsat že dobrovolně zaplatíme o 20.- vyšší poštovné a bylo by to.

A mě tedy taky překvapilo kolik nakonec těch znaků je objednaných.

[upravil dne 15/1/13 20:48 od Šalda]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...