lukaro Odesláno 15. leden 2013 Odesláno 15. leden 2013 Já ten nick dal jako příklad na nikoho nechci poukazovat, ani žalovat A opravdu ty odkazy jsou problém? Odkazuje to na klubové stránky. Kluci by teď rádi ty prahy a pedály, když budu mít v podpise odkaz, najde se více lidí, kteří by to chtěli a tím budou náklady na výrobu menší, resp. cena pro členy bude přijatelnější. Dělám to jen pro jejich dobro, není v tom nějaký výdělek, to opravdu ne.... Citovat
222johny222 Odesláno 15. leden 2013 Odesláno 15. leden 2013 Hurvajssss,jseš i docela vtipnej ! a já si myslel kdoví jakej budeš morous. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 15. leden 2013 Odesláno 15. leden 2013 Heleee, na ty sssssss na jsem alergickej jo, tam patří jenom zzzzzz;) Jinak já a morous? to jsi vedle jak ta jedle, jen je ted blbá doba tady na foru, jedni prskaj po jednom metru a druzí by chtěli volněji, těžko se pak něco řeší, takže pořádek musí bejt. Zkratit a šmitec;) [upravil dne 15/1/13 19:53 od Radek Hurvajz] Citovat
Guest Džůny Odesláno 15. leden 2013 Odesláno 15. leden 2013 Ohánět se tady pravidly, komercí a odkazy v podpisu po člověkovi, který se dobrovolně a bez nároku na odměnu nabídl udělat něco pro ostatní členy? No to už si snad děláte prdel? Chtěl jsem na tento rok zaplatit členství, ale po všech těchle šaškárnách a s tím co se tady poslední dobou děje o tom už ani neuvažuju. Fuj, to mě zase něco nasralo! Pravidla na mě tahejte jak chcete, ale tohle je sakra o lidskosti, slušnosti a férovém chování a přes to u mě nejede vlak. Kdyby byli lidi jako Lukáš_307, žádná pravidla by nebyla nutná. Citovat
lukaro Odesláno 15. leden 2013 Odesláno 15. leden 2013 Džůny, kašli na to... Mají částečně pravdu. Byla moje hloupost to pojmenovat jako \"provize\" a tím na sebe upozornit... Já třeba řádným členem jsem od začátku roku, vlastně platil jsem už v prosinci, myslel jsem, že k takovým členům se bude taky přistupovat vstřícněji... Mě jen štve, že prostě pravidla platí jen na některé. Citovat
davidekcz Odesláno 15. leden 2013 Odesláno 15. leden 2013 Neřešte to tady v tom vlákně, už je na to tady spešl vlákno. To aby se pomalu člověk bál otevřít vlákno aby tam nebylo něco o podpisech :D Citovat
chuck11 Odesláno 15. leden 2013 Odesláno 15. leden 2013 Chlapy nechte toho ,chápu že je tady momentálně blbá nálada kvůli jiného vlákna,ale nemusí se to přenášet hned na všechno.Potažmo na lidi,kteří chcou pomoct ostatním. A už by jste mohly přestat spamovat vlákno pro objednávky.Pokud si chcete něco vyříkat mezi sebou řešte si to v sekci Cirkus nebo Pokusy Tak nic no byly tady s tou reakci poněkteří rychlejší [upravil dne 15.1.2013 20:17 od chuck11] Citovat
lukaro Odesláno 15. leden 2013 Odesláno 15. leden 2013 Když jsme u spamování, je to jedno, dneska se objednávky uzavírají. Budu tu už jen psát jak je na tom výroba a jak příchozí platby. Potom termíny odeslání na uvedené adresy apod... Citovat
lukaro Odesláno 15. leden 2013 Odesláno 15. leden 2013 A když jsme u porušování pravidel: Proč mě tam uživatel \"Peta\" nějak přirovnává k.....zloději/hackru? To je podle mě pošpinění samotného prodeje a OT. Citovat
Péťa Odesláno 15. leden 2013 Autor Odesláno 15. leden 2013 Neber to nijak osobně Já jen, že jsem včera četl článek, tak jsem si vzpomněl. Určitě to nemělo vypadat, jako podezření z krádeže. Promiň! Citovat
Šalda Odesláno 15. leden 2013 Odesláno 15. leden 2013 Kurva to si snad děláte prdel s tou komercí nebo co!!!!!!! Lukášovi jsem to nabídl já!!!! a ostatní s tím souhlasili. Kdyby s tím přišel Lukáš sám, že nám sežene znaky na auta s tím, že za to něco bude chtít, tak prosím, ale takhle???????? Už mě fkat neserte, poslední dobou se tady pořád každej do někoho naváží a podobně, s takovou počítač brzo vyhodím z okna a nebudu sem chodit vůbec. S tím podpisem u Lukáše to beru, měl to velký a zřejmě to tam ani nemá co dělat, ale neměl to tam proto, aby si to objednávalo co nejvíc lidí, a on mě tisícovou provizi, ale proto, aby bylo vidět že se něco takovýho objednává. A díky fakt moc, teď nebude mít už Lukáš ani chuť nám objednat kryhy prahů a pedálů, když ho tak buzerujete, fakt díky moc. A klidně si mě dejte BAN, mě je to fakt jedno! Citovat
davidekcz Odesláno 15. leden 2013 Odesláno 15. leden 2013 Opravdu to tady začíná být ostrý, v posledních pár dnech (týdnech) a už je to znát skoro v každým vlákně :( Citovat
lukaro Odesláno 15. leden 2013 Odesláno 15. leden 2013 Šaldo díky za podporu, ale neřeš to... Prostě nějak tu panuje blbá nálada. Je smutné, že to odnesou i ti, co prostě s tím nemají co dělat, ale bohužel. Pedály i prahy udělám, rád, ale zvažuji, jestli si neudělám nějakou svoji webovku, nějakou zdarma a tam prostě bude vše, včetně obj. formuláři a podobně,.. Nebylo by to možná marné... Nechci, aby to dopadlo stejně jako tohle vlákno, ale chci ať lidi ušetří a udělají svému plechovému miláčkovi radost něčím, co je levnější, mnohem levnější, než někde na eshopu. Citovat
hawkey Odesláno 15. leden 2013 Odesláno 15. leden 2013 Lukáš_307: Sice nevím, kolik TI je, ale myslím, že už jsi poznal, že každý dobrý skutek musí být po zásluze potrestán Měl jsi nápad a co hůř, úspěšný nápad. A to se v této zemi neodpouští A nedej Bože, aby sis tím svým nápadem pokryl náklady, nebo dokonce pár korun vydělal!!! Chlapci chlapci .. hezky to tu vedete Být Lukášem, tak příště něco hezkého vymyslím, všem to ukážu a pak se na všechny vyseru (klidně mě můžete za to sprosté slovo zabanovat) Citovat
Šalda Odesláno 15. leden 2013 Odesláno 15. leden 2013 Lukášu, já to jen prostě nechápu, člověk chce někomu udělat radost, a ještě za to dostane pojeb, to je fakt na facku:bojim Já osobně si moc cením toho co pro nás děláš, dá to hromadu práce a starostí kolem, na to bych já osobně momentálně neměl absolutně čas. Takže za mě díky moc a vážím si toho;) Citovat
lukaro Odesláno 15. leden 2013 Odesláno 15. leden 2013 hawkey: díky, je mi 22let, bohužel vím, že dobrý skutek je vždy pak náležitě potrestán, ale jak jsem psal, asi si za to můžu i sám... Že jsem to bral jako \"provizi\", blbě jsem to pojmenoval, měl jsem to dát prostě do poštovného a byl by klid... Šaldo: nemáš za co, já děkuji za objednávku když jsem to zakládal, tak jsem myslel, že se nedostaneme ani na číslo 30 a hle, je objednaných tuším něco přes 120 kusů, nevím teď.. Citovat
hawkey Odesláno 15. leden 2013 Odesláno 15. leden 2013 Lukáš_307: hlavně se nenech otrávit Spousta lidí funguje podle hesla \"já se o vlastní kozu starat nechci, ale chci aby ta sousedovo chcípla\" A blbosti je potřeba se bránit, ač je to boj nerovný Citovat
Šalda Odesláno 15. leden 2013 Odesláno 15. leden 2013 Jj, měl jsem napsat že dobrovolně zaplatíme o 20.- vyšší poštovné a bylo by to. A mě tedy taky překvapilo kolik nakonec těch znaků je objednaných. [upravil dne 15/1/13 20:48 od Šalda] Citovat
chuck11 Odesláno 15. leden 2013 Odesláno 15. leden 2013 Prostě si z toho tady Luki nic nedělej a věř,že stojíme za tebou. A už jako dost zase byl někdo rychlejší [upravil dne 15.1.2013 20:50 od chuck11] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.