Péťa Odesláno 15. leden 2013 Odesláno 15. leden 2013 Odděleno od: Lukáši, nezdá se Ti, že to je komerce? Na tu máme pravidla a ty nejsi žádný nováček! [upravil dne 15/1/13 21:51 od Radek Hurvajz] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 15. leden 2013 Odesláno 15. leden 2013 A odstraň si ty odkazy z podpisu, nemaji tam co dělat. Citovat
222johny222 Odesláno 15. leden 2013 Odesláno 15. leden 2013 komerce... jsme rádi,že se toho někdo ujal a zařídil to a máme bez práce! Citovat
ChouLu Odesláno 15. leden 2013 Odesláno 15. leden 2013 Jen takovej dotaz Peťo... Když to udělá pro klub za cenu výrobni+poštu jako my s kalendářem.. dá se to vůbec považovat za komerci? Citovat
MJSytic Odesláno 15. leden 2013 Odesláno 15. leden 2013 No když v tom není provize ... Sem pomalej, ach jo [upravil dne 15.1.13 19:15 od MJSytic] Citovat
Tomajda_406 Odesláno 15. leden 2013 Odesláno 15. leden 2013 provize je ale pro Lukáše za to,že se toho ujal Citovat
222johny222 Odesláno 15. leden 2013 Odesláno 15. leden 2013 provize? to je revanž za ten alkohol co jim musel nastrkat,aby nám to vypálili ! Citovat
Péťa Odesláno 15. leden 2013 Autor Odesláno 15. leden 2013 Nejseš pomalej, jen já byl rychlejší Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 15. leden 2013 Odesláno 15. leden 2013 provize? to je revanž za ten alkohol co jim musel nastrkat,aby nám to vypálili !Joo takže je to černota??? A proč je to tady samá červená?? to jsou zasahy moderátorů?? [upravil dne 15/1/13 19:19 od Radek Hurvajz] Citovat
ChouLu Odesláno 15. leden 2013 Odesláno 15. leden 2013 To se omlouvám, té kolonky jsem si nevšiml... nějak toto téma raději přehlížím... Nicméně v tu chvíli to za komerci považuji Citovat
222johny222 Odesláno 15. leden 2013 Odesláno 15. leden 2013 říkej si tomu jak chceš... ale poslední dobou tady děláte akorát dusno... Citovat
MJSytic Odesláno 15. leden 2013 Odesláno 15. leden 2013 Kucí, já osbně s tím problém nemám. Ale nálada je taková, že \"provize = provize a zpátky ni krok\" Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 15. leden 2013 Odesláno 15. leden 2013 říkej si tomu jak chceš... ale poslední dobou tady děláte akorát dusno... Jo a tyhle kecy tomu zrovna prospivají. Citovat
lukaro Odesláno 15. leden 2013 Odesláno 15. leden 2013 Jejda.... Tak k té provizi. Nabídli to kluci sami, že by mi přispěli za tu ochotu, lahve alkoholu a pak cestu na Bečvu, když pro to pojedu. Prostě se nabídli sami a nedělalo jim to problém. Já nic nechtěl a ani jsem to za účelem výdělku nedělal. Jen jsem se chopil té výroby, když mám ty firmy v blízkosti a jsem z oboru. To je jako s těmi kalendáři. Dělal jsem to prostě pro lidi z klubu... Upravil jsem první příspěvek a smazal si odkazy v podpise. Neměl jsem je tam za účelem nějaké komerce, ale aby si více lidí všimlo a objednalo si. Teď to zní divně, ale čím více lidí, tím je to levnější, jak jsem ze začátku psal ve vlákně v sekci Tuning. A teď začal být zájem i o kryty pedálů a prahů, tak jsem si do podpisu vložil druhý odkaz, aby to bylo lidem na očích a měli možnost si když tak taky říct. Protože mi dost lidí píše SZ, že by byl zájem a podobně. Nechci si poštvat vedení a nějakého člena proti sobě, ale já to nemyslel špatně. Prostě když třeba prahy koupíte já nevím za 1000kč, nabídl jsem klukům, že jim prahy udělám dle jejich designu za 300kč maximálně. Kde je komerce? To je prostě pomoc, nabídl jsem lepší řešení. Jestli mi na to něco dají jako \"provizi\", to je jejich věc. Proto jsem taky vlákno dával do sekce Pokec a ne Inzerce, protože jsem na tom vydělat nechtěl a věděl jsem, že stejně ani nevydělám. A kvůli 200-300kč nebudu porušovat pravidla nebo nedejbože riskovat BANán... Omlouvám se jestli jsem rozpoutal nějaké peklo, ale vše jsem dělal pro klub, pro členy zde, kteří jsou podle mě velice spokojení s tím, co jim nabízím a jak mohou ušetřit.. Citovat
lukaro Odesláno 15. leden 2013 Odesláno 15. leden 2013 A ještě k těm odkazům v podpise. Je tu hodně členů, kteří mají úplně to samé. Odkazují se sice do sekce Inzerce, ale taky takové podpisy tady vídám. A jak už se v nějakém vlákně psalo, chce to prostě ty pravidla nějak zpřísnit nebo upravit. Protože já budu napomenut a donucen si to opravit, ale třeba FrantaXXX si v podpisu vede škálu odkazů a podobně, jen si toho zrovna nikdo nevšiml, jako z vedení, třeba.... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 15. leden 2013 Odesláno 15. leden 2013 V tom připadě ale nemužeš mít provizi, jinak je to komerce. pokud jsou to naklady tak je zahrň do konečný ceny vyrobku, ale nemužeš na tom vydělavat. teda mužeš, ale pak jako komerční inzerent. Odkazy na prodej v podpise maji povolené jen komerční inzerenti, ve vlakně k tomu určeném jsou vypsáni. Pokud je má někdo kdo je mit nemá použij tlačitko hlasit. [upravil dne 15/1/13 19:36 od Radek Hurvajz] Citovat
lukaro Odesláno 15. leden 2013 Odesláno 15. leden 2013 Tak defakto to jsou náklady. Zaplatí mi to benzín a ty flašky pití. Tak jsem to dal do poštovného a balného... Já ještě nikdy tohle nedělal, jako rozjížděl nějakou výrobu pro lidi, zajišťoval objednávky a tak.. Příště budu opatrnější. Opravdu se omlouvám, nenapadlo mě, že to někdo uvidí tak \"černě\".. Citovat
MJSytic Odesláno 15. leden 2013 Odesláno 15. leden 2013 FrantaXXX nebyl nalezen. Kdyžtak ho \"práskni\" naférovku ať mu to můžu pročistit [upravil dne 15.1.13 19:38 od MJSytic] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 15. leden 2013 Odesláno 15. leden 2013 Nic nevidim, nebo nevidime černě, jde jen o pořádek FrantaXXX nebyl nalezen. Kdyžtak ho \"práskni\" naférovku ať mu to můžu pročistit [upravil dne 15.1.13 19:38 od MJSytic] Asi myslel 222johny222, toho koukam hned tady mužem taky zkrátit;) Jo on myslel odkazy, tak ty tam nemá, jen nějaký vraky [upravil dne 15/1/13 19:42 od Radek Hurvajz] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.