Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nazor pri vyberu zvoleneho coupe


petrb123

Recommended Posts

automat preziju v pohode, v 607ce si to uzivam, kdyz do toho sednu, nejprve sem si rikal ze skoda ze ten automat v coupe nema rezim manual na razeni, ale v 607 jsem si s tim hral chvilku a stejne porad jezdim na D. a pokud Kysliik nekeca s tou vymenou interieru, tak pokud mi ta modra opravdu nesedne, tak to muzem prohodit :), ale zatim to jsou reci dopredu :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak bohuzel to jamallovo coupe mi nevyslo :(, budu muset hledat dal, jen zatim ten vyber na trhu moc neni, co jsem projel inzertni weby, tak jsem nasel jen to coupe ze zacatku prispevku, asi se na nej pojedu podivat, kdyby nekdo mel nejaky tip na koupi coupe, tak budu rad :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jamall mi vcera psal ze ho prodal, byli sme domluveni, ze se prijedu podivat ted o vikendu, ale nekdo to vzal hned, nechtel jsem po telefonu hned rikat ze ho beru aniz bych videl. tyhle weby projizdim, nabidka je celkem porad stejna. puvodne jsem chtel jit do dvoulitru, ze bych si tam dal LPG, prece jen litam povetsinou po meste, ale postupem casu jsem dospel k zaveru ze ten trlilitr v6 tomu asi slusi nejvic :), taky se mi zacala libit ta faceliftovana verze, takze rocnik nejak 02,03,04 a klidne i automat. tomuto vyberu ted vyhovuje coupe, na ktere jsem se puvodne ptal. predpokladam, ze to auto nebude nebude bez chyby, ale asi se na nej pojedu podivat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ono ta nabídka těch coupé se tolik nehýbe, ikdyž teď už těch prvních modelů je mraky, ale to ty nescháníš....tyhle auta se hodně špatně prodávají, sám vím o čem mluvím:( jestli scháníš jeden z posledních modelů a v pěknym stavu s V6, můžeš čekat hodně dlouho....v zahraničí je jich dost:D ale jak píšeš, ta V6 je s tim super a ještě po faceliftu je to paráda:cool: záleží jak na to spěcháš, ale určitě se jeď na nějaký mrknout ať máš aspoň srovnání

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mohu potvrdit, ze vse co jste zde o jamallove Coupé napsali je pravda, u vseho jsem byl. :D jamall auto vlastnil nejakych 9 mesicu a musim uznat, ze se k nemu choval slusne. jeho predstavy o hudebni aparature sice nesdilim, ale myslim, ze jinak v jeho peci auto nijak neutrpelo (jestli tomu ovsem nedaval cocku za studena nevim :D).

novy majitel urcite koupil skvele a navic krasne auto. mozna jsem i trochu rad, ze nedojde na tady domlouvanou vymenu interieru, protoze tim bys, \"petrb123\", znicil kombinaci Solstice (lak)/Cobalt (kuze), u ktere jsem si na 99 % jisty, ze v dalsim Coupé neni.

snad se tedy Coupé dostalo do dobrych rukou a treba jej jeste uvidime...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...