Aleki Odesláno 13. leden 2013 Odesláno 13. leden 2013 ahoj, mam peugeot 407 2.0 hdi a chci se zeptat zda někdo nevíte o nějaké možnosti jak zvýšit výšku vozu...našel jsem nějaké podložky pod tlumiče na zadní nápravu, ale na předek nikde nic...je nějaká možnost jak zvýšit celkově? než někdo bude nadávat proč to chci...tak několikrát denně škrábu přední nárazník o zem když jedu...navíc už se mi párkrát povedlo škrábnout o zem asi spodkem pod prahama nebo možná výfukem, ale chci to zvýšit abych něco neurval...kdyby někdo o něčem věděl, budu vděčný...díky moc Citovat
DERT123 Odesláno 13. leden 2013 Odesláno 13. leden 2013 na nete som videl jednu 407mu s Air Ride Suspension ale to je o niecom inom Citovat
Aleki Odesláno 13. leden 2013 Autor Odesláno 13. leden 2013 Air ride to bude nastavitelný podvozek ne? ...ja chci jen napevno zvýšit auto abych když najíždim například na lod nebo na přívoz nebo vyjíždim z podzemního parkoviště nemusel dřít nárazník Citovat
GooFy Odesláno 13. leden 2013 Odesláno 13. leden 2013 a nemáš to snížený? seriovkou by jsi snad neměl nikde dřít Citovat
Aleki Odesláno 13. leden 2013 Autor Odesláno 13. leden 2013 nene je to po staršim pánovi...s tím že ten by to neudělal páč chtěl mít garanci v peugeotu...ale zrovna dneska jsem jel takovym malym přívozem přes lipno a když jsem najížděl a sjížděl tak jsem dřel...navíc když je někde výjezd přes hrbol tak škrtnu spodkem... Citovat
Aleki Odesláno 13. leden 2013 Autor Odesláno 13. leden 2013 ale pokud si někdo z vás pamatuje film taxi4 tak tam měl i neupravenou tu 407čku a měl ji vyšší než jak je seriová Citovat
Tomas Pivoda Odesláno 23. leden 2013 Odesláno 23. leden 2013 zdarec já jí měl také nízkou jak lemru.Tak jsem tam fouk 17 kola a obul podle techničáku a mám pokoj.Nikde uš nic nervu:) Citovat
Medvěd Odesláno 23. leden 2013 Odesláno 23. leden 2013 Tímto vlákně jdeš silně proti větru, který na tomto fóru vane a TO SE MI LÍBÍ. Jinak 407a je v nevýhodě zejména kvůli děsnému přednímu převisu - zvýšení by možná pomohlo, ale měl bych strach co to provede s jízdníma vlastnostma. Ideální by asi mohl být vzduchový podvozek ála Citroen, ale to se asi nedělalo. Citovat
ozzy56 Odesláno 23. leden 2013 Odesláno 23. leden 2013 Osobně bych s tím nic nedělal, 407ma dostala při vzniku do vínku že to bude nízká placka s dlouhým př. převisem a s tím nic nenaděláš , prostě je to auto především na dálnice... Citovat
peugeot 206 Odesláno 23. leden 2013 Odesláno 23. leden 2013 ak to chceš naozaj dvihnúť a mať to čo najlacnejšie tak si zožeň staré tlmiče odrež z nich lozka na pružiny a vlož ich nedzi pružinu a ložko na aute a máš to hore ja som si tak dvihol favorita o 7cm Citovat
Aleki Odesláno 25. leden 2013 Autor Odesláno 25. leden 2013 no ja ho koupil právě už na zimních plecháčích 16\" a na léto mám připravený litý kola 17tky...tak počkám co to udělá...to auto se mi samo o sobě líbí..jen když jezdim hodně město tak je to nepraktický ...zas se mi nikdy nestane že ho nenajdu...oproti ostatnim musim stát víc vzadu když je vepředu nějakej rantl...vždycyk hold vykukuje zadek...uvidíme co na jaře...s výměnou kol rovnou opískuju brzdiče a hodim je do nějaký barvy...a možná hodim 10 mm podložky...viděl jsem nedávno jednu 407 SW co to měla se seriovejma kolama s malejma podložkama a vypadalo to moc hezky ...kdyby někdo věděl o nějaky variantě jak to o trochu zvednout tak dejte vědět...díky moc Citovat
hipisko Odesláno 28. leden 2013 Odesláno 28. leden 2013 len mimochodom, posun si hore drziak na SPZtku :-) Citovat
Aleki Odesláno 28. leden 2013 Autor Odesláno 28. leden 2013 to už jsem vyřešil ...SPZ je vepředu bez držáku napevno do nárazníku Citovat
davidekcz Odesláno 28. leden 2013 Odesláno 28. leden 2013 ak to chceš naozaj dvihnúť a mať to čo najlacnejšie tak si zožeň staré tlmiče odrež z nich lozka na pružiny a vlož ich nedzi pružinu a ložko na aute a máš to hore ja som si tak dvihol favorita o 7cm no trošku prasárna ne? :D:D Citovat
davidekcz Odesláno 28. leden 2013 Odesláno 28. leden 2013 to už jsem vyřešil ...SPZ je vepředu bez držáku napevno do nárazníku Trochu zbytečný ne??Nehledě na to, že do spz by jsi neměl vrtat... Citovat
peugeot 206 Odesláno 28. leden 2013 Odesláno 28. leden 2013 ak to chceš naozaj dvihnúť a mať to čo najlacnejšie tak si zožeň staré tlmiče odrež z nich lozka na pružiny a vlož ich nedzi pružinu a ložko na aute a máš to hore ja som si tak dvihol favorita o 7cm no trošku prasárna ne? :D:D možno trošku aj hej ale funguje to perfektne, ešte som robil aj tak ze som dával duralovú podložku na ložko tlmiča to bolo kvalitnejšie riešenie keďže sa zachovali všetky vlastnosti tlmiča aj pružiny oproti povodnému návodu Citovat
Red Devil Odesláno 28. leden 2013 Odesláno 28. leden 2013 to už jsem vyřešil ...SPZ je vepředu bez držáku napevno do nárazníku Trochu zbytečný ne??Nehledě na to, že do spz by jsi neměl vrtat... Ja mám SPZ-ky vpredu aj vzadu bez podložiek pekne prinitované. Vyzerá to lepšie, v predu je to vyššie a vzadu to nehrká. Citovat
Aleki Odesláno 29. leden 2013 Autor Odesláno 29. leden 2013 no hlavně pokud vim tak SPZ - ky maj být přichycené tak aby se nedali ztratit...a to jaksi ty plastový držáky moc nesplnujou Citovat
Dančák Odesláno 29. leden 2013 Odesláno 29. leden 2013 přesně tak, spz přidělávám už jenom bez podložek přišroubované plochýma imbusama zatřený do barvy spz, vypadá to potom úplně jinak a nikdy sem s tím neměl problém....nemám rád žádné plastové držáky a ještě s nějakým popisem:blicismajlik EDIT: zrovna teď du dát nové spz na 407:super [upravil dne 29/1/13 09:33 od Dančák] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.