Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahoj, mam peugeot 407 2.0 hdi a chci se zeptat zda někdo nevíte o nějaké možnosti jak zvýšit výšku vozu...našel jsem nějaké podložky pod tlumiče na zadní nápravu, ale na předek nikde nic...je nějaká možnost jak zvýšit celkově? než někdo bude nadávat proč to chci...tak několikrát denně škrábu přední nárazník o zem když jedu...navíc už se mi párkrát povedlo škrábnout o zem asi spodkem pod prahama nebo možná výfukem, ale chci to zvýšit abych něco neurval...kdyby někdo o něčem věděl, budu vděčný...díky moc

Odesláno

Air ride to bude nastavitelný podvozek ne? :)...ja chci jen napevno zvýšit auto abych když najíždim například na lod nebo na přívoz nebo vyjíždim z podzemního parkoviště nemusel dřít nárazník

Odesláno

nene je to po staršim pánovi...s tím že ten by to neudělal páč chtěl mít garanci v peugeotu...ale zrovna dneska jsem jel takovym malym přívozem přes lipno a když jsem najížděl a sjížděl tak jsem dřel...navíc když je někde výjezd přes hrbol tak škrtnu spodkem...

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tímto vlákně jdeš silně proti větru, který na tomto fóru vane a TO SE MI LÍBÍ.

Jinak 407a je v nevýhodě zejména kvůli děsnému přednímu převisu - zvýšení by možná pomohlo, ale měl bych strach co to provede s jízdníma vlastnostma. Ideální by asi mohl být vzduchový podvozek ála Citroen, ale to se asi nedělalo.

Odesláno

Osobně bych s tím nic nedělal, 407ma dostala při vzniku do vínku že to bude nízká placka s dlouhým př. převisem a s tím nic nenaděláš :myslim, prostě je to auto především na dálnice...

Odesláno

ak to chceš naozaj dvihnúť a mať to čo najlacnejšie tak si zožeň staré tlmiče odrež z nich lozka na pružiny a vlož ich nedzi pružinu a ložko na aute a máš to hore :D ja som si tak dvihol favorita o 7cm :aut

Odesláno

no ja ho koupil právě už na zimních plecháčích 16\" a na léto mám připravený litý kola 17tky...tak počkám co to udělá...to auto se mi samo o sobě líbí..jen když jezdim hodně město tak je to nepraktický :D...zas se mi nikdy nestane že ho nenajdu...oproti ostatnim musim stát víc vzadu když je vepředu nějakej rantl...vždycyk hold vykukuje zadek...uvidíme co na jaře...s výměnou kol rovnou opískuju brzdiče a hodim je do nějaký barvy...a možná hodim 10 mm podložky...viděl jsem nedávno jednu 407 SW co to měla se seriovejma kolama s malejma podložkama a vypadalo to moc hezky :)...kdyby někdo věděl o nějaky variantě jak to o trochu zvednout tak dejte vědět...díky moc :)

Odesláno
ak to chceš naozaj dvihnúť a mať to čo najlacnejšie tak si zožeň staré tlmiče odrež z nich lozka na pružiny a vlož ich nedzi pružinu a ložko na aute a máš to hore :D ja som si tak dvihol favorita o 7cm :aut

no trošku prasárna ne? :myslim:D:D:D

Odesláno

no trošku prasárna ne? :myslim:D:D:D

možno trošku aj hej :aut ale funguje to perfektne, ešte som robil aj tak ze som dával duralovú podložku na ložko tlmiča :D to bolo kvalitnejšie riešenie keďže sa zachovali všetky vlastnosti tlmiča aj pružiny oproti povodnému návodu

Odesláno
to už jsem vyřešil :D...SPZ je vepředu bez držáku napevno do nárazníku :)

Trochu zbytečný ne??Nehledě na to, že do spz by jsi neměl vrtat...

Ja mám SPZ-ky vpredu aj vzadu bez podložiek pekne prinitované. Vyzerá to lepšie, v predu je to vyššie a vzadu to nehrká.
Odesláno

no hlavně pokud vim tak SPZ - ky maj být přichycené tak aby se nedali ztratit...a to jaksi ty plastový držáky moc nesplnujou ;)

Odesláno

přesně tak, spz přidělávám už jenom bez podložek přišroubované plochýma imbusama zatřený do barvy spz, vypadá to potom úplně jinak a nikdy sem s tím neměl problém....nemám rád žádné plastové držáky a ještě s nějakým popisem:blicismajlik

EDIT: zrovna teď du dát nové spz na 407:super

[upravil dne 29/1/13 09:33 od Dančák]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...