Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jako tu mame borce z pojistoven, tak se ptam jestli tu neni nekdo od mobilnich operatoru s lepsimi nabidkami, nez to co je videt na webech ? Mam 4 cisla a potrebuji vylepsit ucty za telefonovani.

Návštěvník
Odesláno

Mám 5 čísel u Vodafone:

1) neomezené volání do všech sítí v CZ + 50sms + internet v mobilu 650MB po vyčerpání se zpomalí

2) 50 minut + 50 sms

3) 125 minut + 250 sms + 150MB internet po vyčerpání se zpomalí

4) 125 minut + 250 sms + 150MB internet po vyčerpání se zpomalí

5) sim karta v GSM zabezpečení

Mezi těmito čísly VPN volání = volání a sms zdarma a nepočítají se do tarifu

Za toto vše platím 2109,-/měsíčně

Je to domluvený tarif z října 2011, takže teď by se určitě nechalo sehnat něco levněji, nebo spíš víc minut a internetu.Pro argumentaci s operátorem ti klidně poskytnu fakturu.

Odesláno

Se vťournu.... Potřeboval bych nějakej na míru ušitej paušálek na internet od O2 (CDMA)....

Tak už snad vyřešeno, ale zkoušet funkčnost budu asi až o víkendu....

[upravil dne 15/1/2013 11:25 od Hafity]

Odesláno

To snad nemá být vlákno, kde se budeme předhánět, jaký kdo má tarif, ale kde se nabídnou lepší tarify pro \"normální\" smrtelníky.

PS: Já mám neomezené volání (včetně roamingu) a neomezené SMS zadarmo u O2. Přesto tu SIMku nepoužívám, protože nemá data. A tak si platím obyčejný paušál, kde mám 150 min + 150SMS + internet v mobilu ;)

Odesláno

Ano jak napsal Peta: \"To snad nemá být vlákno, kde se budeme předhánět, jaký kdo má tarif, ale kde se nabídnou lepší tarify pro \"normální\" smrtelníky\"

takze nikdo nic ... ?:roll

• O 1 měsíc později...
Odesláno

tak blíží se mi konec smlouvy a tak sem začal vyjednávat... už jsem je stáhnul o nějaký ty kačky z plateb ale myslím, že mají ještě možnosti... mé požadavky jsou alespoň 600min, nejlépe neomezené volání, k tomu nějaké ty SMS a samozřejmě internet v mobilu... Nemáte někdo kontakty...? :D

Odesláno

taky prohledávam nabídky,včera mě kontaktoval někdo z t-mobilu ale řekl jsem mu ať zavolá ve středu odpoledne,dnes jsem po noční a mám další

hned jsem to srovnával a uvidím co nabídne.

pokud někdo něco může nabídnout tak klidně do sz

aktuálně vodafone 50 min,internet fup150MB,na 1číslo neomezeně volání+sms vše za 540,-

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...