Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 31 minutami, MotoMoto napsal:

Pokud to bylo na mě, tak je to super cena, jen ale jsem od roku 97 stále u TM, takže asi smůla

IMG_20210312_200211.jpg

• O 2 týdny později...
  • O 4 týdny později...
Odesláno

@MotoMoto Pro Tebe asi nic, pokud trváš na neomezených datech. Pro 5 čísel vše neomezeně (volání, SMS, data) je VDF shodný s TM.

Jinak mám k dispozici aktuální nabídky VDF pro 4 a 20 giga a od TM pro 2, 4, 6, 8 a 15 giga + 20 sdílených která můžu libovolně přemisťovat (viz Pe.Tr v tomto vlákně). Zřejmě kývnu na 5 x neomezené volání + SMS + 2 giga + 20 sdílených, 1 x totéž bez sdílených dat, 1 x neomezené volání na vlastní IČ, 1 x čistá data 2 giga a DSL po pevné lince 100 Mbit vše za 2000 bez daně.

Odesláno (upraveno)

O2 jedině přes moji mrtvolu. 1994 - 200? a Nikdy více !

@Pe.Tr Nebo o půl 😅

TM.jpg

Upraveno uživatelem Sawoy
Odesláno

Do konce května (nebo do vyprodání) má Kaktus nabídku 6 GB dat za 200,- Kč. Mají pravidelně akce, že kredit, který tam pošlete, zdvojnásobí - tím se dostáváte na cenu 100,- Kč za 6 GB dat. Pro někoho to může být zajímavé. Lidsky napsané to je zde + v diskusi píšou o těch akcích.

Trochu o tom uvažuji pro kluky, jen by mě asi nebavilo to dobíjení.

Návštěvník
Odesláno (upraveno)

Já stihl loni koupit od O2 limitovanou nabídku předplacenky s tarifem 100 GB dat za 300 měsíčně. Je dobré že to jde dobíjet dle potřeby a není to omezené. Ten tarif je u těch karet navždy. Kluk to používá když chodí do školy, ve třídě dělá na mobilu hotspot a ve třídě mu říkají Wifina 😁

Jinak ten kaktus je super protože 100 GB je zbytečně moc ale nic výhodnější nebylo. Ideální by bylo za 150,- 50 GB 

Upraveno uživatelem Návštěvník
Návštěvník
Odesláno
před 34 minutami, HanysR napsal:

Kluk to používá když chodí do školy, ve třídě dělá na mobilu hotspot

Jo, i tak to lze:super A čekám, až přijde holka, že ji nestačí data :D 

Odesláno
V 11. 3. 2021 at 17:43, Pe.Tr napsal:

4x sim neom vol a sms + 5giga

+ dalsich 20giga ktere si rozdeluji tak jak potrebuji mezi tyto simky 

+ kazda sim ma narok mesicne si za 0,- dokoupit dalsi 1 giga dat 

+ pevny internet 20Mb

+ wifi internet 50Mb

+ tv tarif start neboli XS  

za vse 2238,- s dph  

Čili TM ... půjdu do toho na těch 6 x neom. + 1.5+0.5 + 20 sdílených pro 5 čísel, 1 x holé volání a 1 x hola data, 100 Mb pevný net za 2.400 s daní.

K čemu ti je 20 Mb pevná + 50 Mb WiFi? Přetížená pevná s vysokou agregací? Tobě by měla šlapat pevná 100 ... jsi přímo na páteřní. Nebo na ní nemají volný páry? Tady to  Cetin posiloval nějakou jednou v Růžový ...

Odesláno

@Sawoy prvně jsem tu měl jen Tmobile imternet vzduchem 50MB , vedle v objektu měl nájemce O2 po kabelu . Kabel nesel rozšiřit na dva uživatele. nájemce skončil k poslednímu roku 2019, s jarem 2020 přišel kromě kovidu i velký nárůst uživatelů internet tv včetně mne , resp zavedení T2 . + lidi na HO a děti na distančce. To znamenalo velké přetížení tmob internetu vzudechem už přes den , a večer pak když přišel zbytek lidí domů už nešla ani TV . Výhled od TM na posílení sektoru byl 6-12měsíců , a tak jsem si pro televizi a prac účel zřídil kabel z vedlejšího objektu. na dobu než se posílil sektor jsem dostal na obě linky dalších 20% dolu. dnes je sice už sektor posílený a šlapeto , ale stejně jsme na max možné rychlosti . kabel 20 vzduch 50 - realne 40 .

tm.jpg

tm2.jpg

Odesláno
V 21. 4. 2021 at 15:41, Sawoy napsal:

O2 jedině přes moji mrtvolu.

Tak to bych nerad ;) Ale TM tátovi LM, ELH, FL apod. domů nedopraví :nevim 

• O 1 měsíc později...
Odesláno (upraveno)
V 13. 3. 2021 at 13:27, Charlie 1 napsal:

Za zprostředkování je 0....ja z toho nic nemám, smlouvu by si každý řešil s obchodním zástupcem,ne se mnou😉... Zeptám se jestli by to přišlo když jsi u T mobile

Ahoj, je to pořád aktuální. Mám tady přes člena(dzavel) Vodafone, ale štve mě pokryrí signálu v práci v hale. Kolegové co mají TM nebo O2 jsou v pohodě jen VF nemá nic moc signál.

Upraveno uživatelem Gabriel 307
  • O 10 měsíců později...
Odesláno

Tak jsem právě dostal nabídku 5 x neomezeně (volání, SMS) + 7 giga dat za 5 x 388 = 1.940/měsíčně, případně se závazkem (není podmínkou) na 24 nebo 36 měsíců sleva 550 nebo 670/měsíc, čili konečných 1.390 nebo 1.270 měsíčně, pevná DSL 100 mega 479 čili celkem (podle ne/závazku) 2.419/1.869/1.749 .... :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...