Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jste za "BAN" kvuli OT v inzerci ??  

1. 1. Jste za "BAN" kvuli OT v inzerci ??

• Ano jsem za "BAN"
      52
    • Ne nejsem za "BAN"
      35

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Jasně, a kdo ty BANy bude dávat. Moderatoři toto právo nemají, jednom Superadmin a Předseda, takže na to asi zapomeňte, jinak pokud je to uplně mimo tema daného vlákna tak jsem taky pro, ale uplně jednoduše to nejde. Ono pokud se někdo proviní hrubým porušením pravidel BAN ho stejně nemine, a davat Bany jen tak každymu druhýmu na 48 hodin pak to zase odbanovat to je holt prace kterou musi nědo dělat, a když vidim kolik lidí by to mělo denně dostat tak fakt nechapu kdo by tu potom psal?? zase by se tu někteří rozčilovali že se moc maže, moc banuje a kdoví co ještě.

Ja chci davat bany:D:D:D:D:D:D

Odesláno

Jsem PROTI, bylo by to jen dalsi omezeni, dalsi umele vytvarena pravidla. Od podpisu, avataru, pres tohle .... a kde to skonci ? :myslim

Odesláno

Určitě bych to neřešil po jednom OT. Kdyby bylo víc prohřešku tak pak jo( třeba po 3)

A nešla by třeba možnost ve svém inzerátu mazat ostatní příspěvky?

Odesláno

Od toho mame moderatory, pokud se OT nakupi a zakladateli inzeratu je to nelibo muze prece kontaktovat mod at to promazne. Pokud by potom ten stejny clovek do stejneho inzeratu 3x po sobe psal nejake OT asi bych to dal resil ale ... Kde bude ta hranice ? Co jeste OK co uz ne ?

Odesláno

Rotorhead: Stibto myslel že je proti Banování

Stibto, hranici si určujeme sami, prostě když je toho moc tak se zasahne, bud SZ zpravou, vymazanim offtopiců, či bananem pro toho či onoho spamera

[upravil dne 13/1/13 15:46 od Radek Hurvajz]

Odesláno

ale no tak notak nák honiči, holt bys honil jen v pokecu :D:D:D:D vidíš ty smajly? (honiče ti už nikdo neodpáře)

Ono s těma pravidlama je to věc ošemetná, můžeš je zpřísnit, lidi se naučej je respektovat, pak je můžeš zrušit a tak furt dokola :D

Dříve mě štaly dotazy v nesprávný sekci typu POMOC, auto nejede a blabla bla. Už je to tu míň, už na to nereaguji, páč se najdou jiní, kteří mile upozorní na pravidla, já už bych upozorňoval nemile :D a co víc rovnou bych to mazal. Na jinejch forech to tak je a funguje to. Třeba můj oblíbený nešvar, že dost často needituji svůj příspěvek a dám pod svůj hned nový další, je povětšinou zakázana, jednou my vycinkali a už jsem hodnej - tady je holt takovej francouzskej sociááálosmus :D:D:D

Odesláno

Rotorhead : Ja s tim nastesti problem nemam, vsechny me inzeraty vzdy obsahovaly spravne mnozstvi udaju a pokud nemam fotky ani inzerat nezakladam :) Nepochopim, kdyz treba nekdo prodava auto, napise par veci, pulka toho chybi a pod tim \"Dalsi info doplnim, az si vzpomenu\" \"Pripadne fotky pozdeji / fotky emailem\" ... To bych fakt strilel :grr

Odesláno
ale no tak notak nák honiči, holt bys honil jen v pokecu :D:D:D:D vidíš ty smajly? (honiče ti už nikdo neodpáře)

hele brzdi mladej ... brzdi uz s timhle ....

Odesláno

OK tak kdyz pravidla byt musi tak to ale musi fungovat obousmerne - jak zde jiz take zaznelo. Tzn inzerat (vkladany) MUSI splnovat urcite podminky dle typu = napriklad u auta ci kol neexistuje nedat fotku, vsude musi byt povinne cena jinak to cloveka \"nepusti\" inzerat publikovat ..... Atd. A na druhou stranu - pokud jsou tyto podminky splneny a inzeratu neni co vytknout neni duvod k jakymkoliv komentarum.

Vidite, co by to dalo vse dodatecne prace ???

[upravil dne 13/1/13 16:04 od StibTo]

Odesláno

No a tohle by mohlo řešit Nové forum, tam by byla možnost zavest plugin pro inzerci kde by byli kolonky ktere by jsi musel vyplnit, takhle to pišu zjednodušeně, ono by to třeba tak jednoduchy nebylo, ale jistě by to šlo

Odesláno

Myslím, že v požadavcích na nové fórum samostatná inzerce není. Kouknu do smlouvy...

EDIT: samostatná inzerce se neřeší. To by se už mohla řešit skoro každá sekce + podpisy, avatary,...

[upravil dne 13.1.2013 16:32 od Peta]

Odesláno

Jo jo treba to s novym forem pujde :)

A btw jak vyse napsal Peta - i tohle muze byt zdroj OT. Nerikam, ze vsech. Typicka muze byt situace, kdy zde nekdo uverejni inzerat s naprosto nesmyslnou premrstenou cenou (tim NEMYSLIM nikoho konkretniho ted!). Pak se nezlobte, ale to nekdy cloveku fakt neda si nerypnout a tim vlastne (ne)upozornit na nesrovnalost, aby se treba mene zkuseni uzivatele fora (a aut) nenachytali vychcankovi ....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...