Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jste za "BAN" kvuli OT v inzerci ??  

1. 1. Jste za "BAN" kvuli OT v inzerci ??

• Ano jsem za "BAN"
      52
    • Ne nejsem za "BAN"
      35

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Muj dotaz snad mluvi za vsechno.

Uz mne stve ze porad se najdou lidi kteri dokazou komentovat inzerci.

Bral bych od moderatoru aby davali treba 48 hodinovy BAN za off topic v inzerci.......:myslim:myslim:myslim

Odesláno

To je jasne.

Doplneni neni OT preci.

Ale takove keci tipu mas to za hodne penez a ja to koupil za levneji a nejvetsi drzost je dat treba odkaz na levnejsi nebo jine.............

Jednoduse kdyz si nekdo da inzerat tak je to snad jeho vec za kolik a co prodava.

Odesláno

a proc nemuze byt jednoduse inzerce jako vlakna, kam nepujde prispivat ? proste jenom inzerat... dotazy apod. lze resit SZ, nebo pres kontakty v profilu clena, tedy neverejne.

Odesláno

To by nebyl špatný nápad, ale... Když se třeba člen X zeptá třeba na to, v jakém stavu je pneu, tak zájemce Y bude chtít taky tohle vědět a bude se ptát taky.. Já si myslím, že ten \"pokec\" v inzerci pomůže, informují se členové vzájemně a podobně... Když to je k věci a není to nic z toho, co píše straki :)

Odesláno

nic prece nebrani tomu, aby zakladatel vlakna info doplnil, anebo jeste lepe, aby inzerce mela svoji (doporucenou/povinnou) \"kostru\" a byly tedy uvedeny vsechny relevantni informace.

Odesláno

Přes Sz to je težký.Jednou jsem takhle regoval na inzerat a pak jsem byl osočen za to že jsem do vlákna nenapsal,že mám o věc zájem...

Odesláno

Rotorhead: asi proto, že by pak ani autor nemohl \"UPovat\". :D Navíc řešit inzerát přes SZ by mohl být vopruz, kdyby inzerent každému odpovídal to samé, takhle aspoň všichni vidí všechno ;)

Edit:

Roura: nebo dojde na situaci, že napíšeš do vlákna, že máš zájem a že jsi první zájemce a inzerent ti odpoví, že byl někdo po SZ rychlejší :D to pak nas*re a těžko mu to dokážeš... :D

[upravil dne 13.1.2013 14:30 od Stifler]

Odesláno

Stifler: osobne bych ty inzeraty po mesici automaticky mazal..., je toho tam mraky, protoze treba 1/2 roku stary inzeraty jsou podle mne nerelevantni..., takze netreba \"upovani\", aspon by se to vycistilo.

Roura: prece neni problem, aby inzerent dal do vlakna tel., email, atd, coz jsem i napsal v prvnim prispevku.

Nebo na Bazos, Sbazar taky diskutujete pod inzeratem ???

podle mne to je inzerat a ne pokec...:mrk

[upravil dne 13/1/2013 14:42 od Rotorhead]

Odesláno

Jasně, a kdo ty BANy bude dávat. Moderatoři toto právo nemají, jednom Superadmin a Předseda, takže na to asi zapomeňte, jinak pokud je to uplně mimo tema daného vlákna tak jsem taky pro, ale uplně jednoduše to nejde. Ono pokud se někdo proviní hrubým porušením pravidel BAN ho stejně nemine, a davat Bany jen tak každymu druhýmu na 48 hodin pak to zase odbanovat to je holt prace kterou musi nědo dělat, a když vidim kolik lidí by to mělo denně dostat tak fakt nechapu kdo by tu potom psal?? zase by se tu někteří rozčilovali že se moc maže, moc banuje a kdoví co ještě.

Odesláno

nejde jen zakázat vstup do sekce inzerátu na 48 hodin? Nebo na týden, měsíc? On si to pak po měsící střádání v sekci pokec se mnou věčně na forhontě provinilec rozmyslí, jaká to byla pohoda číst si pěkně inzeráty bez punkace:D:D:D:D. Jedna z věcí, proč na klubu málokdy co scháním, jsou ty nemístný kecy pod inzerátem. Je jasný, že za něco si inzerent může sám, nenapíše cenu, nedá fotky, nebo napíše, že dá fotky později. Doprkvančic, tak inzerát vložím, až budu mít fotky. Ale ty kecy, na který upozornil Straki opravdu chápu. Takový to, že se prvnímu zájemci na foře napíše, prodal jsem to někomu rychlejšímu, co se ozval přes SZ je trošku podraz a myslím si, že v pravidlech by měla být zapsaná povinost nabídnout to prvnímu odpovídajícímu přes stránku inzerátu na fórum.

Prakticky koukám jen na Devila nebo Hugo Bosse, jednoduchý stručný, zajímavý, všechny informace tam jsou - jiný inzeráty mě moc nezajímají

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...