Jump to content

zrcátko na 306

kuruk
 Share

Recommended Posts

nemá někdo zrcátko k řidiči na 306 jde mi ppouze o ten přechodový držák a spodní víčko k uchycení. Zrcátko mám, ale je sešrotovanej ten plast za který jsou zaháklý zoubky, které to celé drží. Díky

jedná se mi u plastový přechodový profil. jen ta část, která je pevná a v ní se otáčí celé zrcátko. Když se podíváš ze spoda na to zrcadlo tak tam je plastová záklopka, ta se jednoduše sundá a čučí na tebe to uchycení. V pohyblivé části je litinový odliek - ten mám v pořádku a na pevné části je to odlito z plastu a ten se opotřeboval a sešopali se ty zoubky ve kterých to přeskakuje, když ohneš zrcátko. Takže nedrží a všelijak se klepe. Jestli víš o někom tak mi dej vědět. byl jsem na vrakáči. chtěl jsem to tam koupit a prý pouze celé zrcátko (no mám elektro.) tak že 1000,- má to hornotu tak kilo

Nemám věci na 306-ky, jen 205/309/405. Na 306 leda věci shodné s výše uvedenými - tedy např. altík, strtér, servopumpu na diesel, ale zrcátka určitě ne.

Navíc přímo nesnáším takovéhle kecy o tom, jakou má některá část \"hodnotu\". Každá věc má hodnotu určenou nabídkou a poptávkou - a já se ani v nejmenším nehodlám dohadovat o tom, jestli má vrakáčista věc za 1000Kč rozebrat (a tím zničit) jen proto, že má někdo představu o \"hodnotě tak kilo\" jen kousku z toho - a ten zbytek pak může leda tak hodit do kontejneru, protože nekompletní je to na nic. Takže, jestli máte takovéhle představy o \"hodnotách\" věcí a dílů, které se samostatně neprodávají a bylo by kvůli nim nutno znehodnotit větší funkční celek, nevolejte mi v žádném případě!

Ne, nic, to je obecně. Nediv se, že na vrakáči kvůli tomu nebudou kuchat zdravé zrcátko, a rozbitá zrcátka nikdo neschovává. Takže asi tak. Šance sehnat jen ten kousek je malá, musel bys trefit někoho, kdo má to auto ještě tak nějak celé, a zrcátka poškozená - a ještě to nevyhodil. A to je hodně o náhodě...