Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Koho jste volili?  

1. 1. Koho jste volili?

• Jan Fisher
      4
    • Zuzana Roithová
      0
    • Jana Bobošíková
      2
    • Táňa Fisherová
      1
    • Přemysl Sobotka
      3
    • Miloš Zeman
      25
    • Vladimír Franz
      16
    • Jiří Dienstbier
      4
    • Karel Schwarzenberg
      28

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

za mě pan kníže, už jenom pro tu představu že mezi \"ostatníma knížatama\" bude moct říct tak mam: další super hrad a k tomu zámeček v Lánech:D:D a všichni budou žasnout

Odesláno
za mě pan kníže, už jenom pro tu představu že mezi \"ostatníma knížatama\" bude moct říct tak mam: další super hrad a k tomu zámeček v Lánech:D:D a všichni budou žasnout

No kdyz je takovych jako ty vic tak to dekujeme pekne:D:D:D

Budeme mit na hrade suslavce kteremu je rozumet akorat chrapani kdyz spi:aut:aut:aut

Odesláno

mno tak jsem dokoukal film UCHO a jsem rád, že jeden nomenklaturní kádr se do druhého kola nedostal, ještě aby vypadl druhej kádr ve svazcích známý pod krycím jménem Johanes Becher.

Radši šišlajícího chrápajícího knížete než prověřený kádry :P:P:P

Odesláno

Punkáči - to bylo hodně hnusný. :mad:

To, že někdo nemá shodný názor přece neznamená, že je možný ho takovým způsobem shazovat. Sice Zeman není můj kůň, tak i já o něm nějaký čas přemýšlel a zvažoval jsem všechna pro a proti. Ani kníže není 100% ideál, ale lepší v té sqadře azuře podle mně nikdo nebyl. Nicméně chápu, že to někdo může cítit jinak

[upravil dne 12/1/2013 23:49 od Medvěd]

Odesláno

mám svědomí čisté Petře, přeci nechceš srovnávat naše tahanice s volbou prezidenta ČR?

Jinak mohl bys mi připomenout, kde jsem pil vodu, když tu piji vínko?

Jinak všichni ví, že jsem chtěl volit Avatara, bohužel jsem byl nucen vybrat pana Knížu, protože, Judr Avatar by byl jen zahozený hlas.

Kdyby byl ve druhém kole Kádr proti ultra Kádrovi, volit bych nešel, nebo vhodil neplatný hlas.

Ale je vidět, že diskuze je všestraná a tak to má být

Odesláno

Volil jsem pana knížete, jiná volba nebyla.

To že má vadu řeči mi nevadí, ostatně ji má i pan Franz jestli si někdo ráčil všimnout. Navíc bych řekl, že si pan Franz oddychnul, že nakonec nepostoupil a jak sám řekl, hlavním cílem jeho kandidatury bylo upozornit na stav ve společnosti, což se mu dle mého povedlo.

Pan Zeman umí lidi jen urážet a zesměšňovat a takového prezidenta nechci. Navíc napadal ostatní kandidáty a sám má máslo na hlavě - viz členství v KSČ, financování vlastní kampaně, atd.

K té hymně, nebyl to moc šťastný krok, ale ostatní kandidáty jsem naživo zpívat hymnu nikdy neslyšel a pochybuju, že by k tomu vůbec nalezli před celým národem odvahu.

Jinak doufám, že vyhraje slušnost a pokora před hulvátstvím a arogancí.

Odesláno

myslím si, že doba pana Franze ještě příjde, až si lidi zvyknou, že opravdu mohou jít volit. Teď jsou ještě vyjukaný :D conservy. Amerika si na černýho prezidenta musela počkat, co je amerikou(neřeším kvality obamovy jen předsudky)

Odesláno

jo a my avatara,tady to je stejně jedno v týhle banánový republice.....de to tady se vším dopr....a je to vidět na náladě lidí ve společnosti,nenávist,zlost,nevraživost každejn se stará o sebe,ještě že na vesnici si sou lidi schopný pomoct.....

Odesláno

Marně přemýšlím, proč vadí členství v KSČ někdy před mnoha lety, které tady tolik zdůrazňujete. Myslím, že záleží na tom, co v té době dělali. Pokud jenom platili příspěvky, tak nic proti nim nemám. Prostě se snažili přežít.

Odesláno
Já volil pana Franze... Protože mi přišel jako jeden z nejchytřejších a nejlépe vystupujících....

Nemám rád tyhle politický debaty, ale tohle jako fakt? Vždyť ten člověk si neustále plete pojmy s dojmy a neví o čem mluví. To i moderátor Moravec ví o politice víc než on a v každé debatě ho opravoval nebo mu musel vysvětlit na co se ptá. Nehodnotím jeho vzhled, je to určitě chytrý člověk, ale rozumí svému oboru, kultuře atd. ale s politikou je mimo.

Odesláno
Marně přemýšlím, proč vadí členství v KSČ někdy před mnoha lety, které tady tolik zdůrazňujete. Myslím, že záleží na tom, co v té době dělali. Pokud jenom platili příspěvky, tak nic proti nim nemám. Prostě se snažili přežít.

Všichni měli na výběr... Stát se členem nebo ne :)

Já to vidím takhle.. Když se někdo hlásí k nacistům, tak jej zavřou a kdo ví co ještě. Protože když se to tak vezme, náckové byli zmr*i a byl to svým způsobem tady nějaký jejich režim. A pak když se někdo hlásí ke komunistům tak to je ok? Když tu bylo, taky to stálo za hovno, byli to zmr*i na entou... Nemohu to tolik posoudit, protože jsem v té době nežil, resp. byl mimino, ale.... Proč se teď komunisti podporují? To je potom svým způsobem nespravedlivé vůči náckům, ne? Tím nikoho nebráním a čekám ukamenování,...

Odesláno

Lukáš307: vím, co jsi chtěl napsat, v podstatě s tím souhlasím. Jen trochu neobratně napsáno. Maličko to rozvedu

To, že jsou češi národem prospěchářů, je více než jasné už z historického hlediska, nikde na světě snad krom předválečného německa nebylo tolik udavačů a denunciantů jako v českých zemích R-U. Vždycky tady byli jedni, a pak ti druzí práskači, kteří profitovali za každého režimu, nezřídka ti, co práskali němcům, práskali pak komoušům. Každej slušnej člověk si přeci řekne, to jsou ale svině.

A to, že jsi Peto napsal o tom KSČ před mnoha lety, že to nemá vadit. Tak mě to vadí, byl to prospěchář už jen tím placením příspěvků. Patří do stejnýho pytle s kádrama, který defacto podporoval vědomě.

U nás je blbý jen to, že byla sametová revoluce, kterou si zpunktovali sami komouši, proto se po té nezakázali(nebudu zakazovat sám sebe přeci, radši se infiltruju do všech ostatních stran, vazby na šéfíčky stejně mám) a jako černej vřed na politický prdeli tu otravujou do dneška.

Odesláno

Ale asi lidem tolik nevadí, když mají podporu téměř 20%...

Všichni na ně nadávají, nikdo nebyl ve straně, ale pořád je volíme...

Zajímavé...teď když už z toho nic nemáme...

Pro upřesnění: já je určitě neprosazuju a ani nevolím, jen koukám co se děje okolo;);)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...