Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Koho jste volili?  

1. 1. Koho jste volili?

• Jan Fisher
      4
    • Zuzana Roithová
      0
    • Jana Bobošíková
      2
    • Táňa Fisherová
      1
    • Přemysl Sobotka
      3
    • Miloš Zeman
      25
    • Vladimír Franz
      16
    • Jiří Dienstbier
      4
    • Karel Schwarzenberg
      28

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Neumím si představit jak by chtěl docílit zrušení prezidentské amnestie - dle mého typicky populistický kec, který lidé samozřejmě chtěli slyšet. To, co udělal Klaus byla prasárna, ale právně dle mého nevratná - nebo si někdo umí představit, jak takoví mazáci typu Berky nebo Pitra sklopěj´ uši a jdou si dosedět co mají? Co na to jejich právníci a vidina navrátivšího se majetku?

Odesláno

To Radek: Já chápu jak to myslíš, ale prezident je krom jiného taky vývěsní štít národa, značka duševní kvality. To by měl být člověk podobného typu jako Jan Železný, Ladislav Špaček a určitě bychom přišli na spoustu lepších jmen. Byla zásadní chyba nekopat politiky do zadnice, nechat je schválit přímou volbu až na poslední chvíli. To se mělo schválit hned po znovuzvolení Klause, pak bychom měli 5 let na klidný výběr vhodných kandidátů. Ti darebáci to udělali schválně tak pozdě, aby tam mohli dotlačit ty svoje darebáky.

Odesláno

To GB - určitě bychom si přáli mezi kandidáty jiné tváře, ale - je to tak, jako se to ukáže za pár měsíců i tady, pokud ty jiné tváře nekandidují, volit je prostě nelze.

Odesláno
Od StibTa to beru,

ale od Bigbadjona,Sagice a Ozzy1 moc ne,čiší mě z toho nenávist a zlost,ale asi si to moc beru....

Prosím tě, kde ze mě čiší nenávist? Jestli myslíš to upnutí tvých vláken z inzerce, tak se omlouvám, ale nemyslel jsem to zle :D

No a že mi je z pana prezidenta Zemana zle, respektive z formy jeho kampaně, je pravda, kterou se nestydím říci nahlas a je to i důvod, proč si ho nemůžu jako člověka nikdy vážit.

Každý má nějaký svůj morální kredit a ten můj se s tím pana prezidenta Zemana (ani Klause) prostě neztotožňuje.

Jinak když už jsme u toho, nevíte, jestli Zeman podporuje nějakou charitu a dělal posledních 10 let něco pro lidi?

Odesláno

To Medvěd: To máš sice pravdu, ale třeba některé lidi je potřeba nějak popostrčit, dodat důvěry atd. Odhaduji že třeba ten potetovaný Franz před rokem ani netušil, že by mohl kandidovat. Prostě internet je všemocné médium. Nebo i ten Okamura. A věřím, kdyby jakýsi předvýběr probíhal 5 let, tak opravdu se nějaká uznávaná osobnost najde či přihlásí. Takhle na poslední chvíli to byla prasárna a velký handicap.

P.S.: Klaus je zrovna v Chile. Bude další pero? :D

[upravil dne 26.1.2013 20:01 od GhostBoxer]

Odesláno
Neumím si představit jak by chtěl docílit zrušení prezidentské amnestie - dle mého typicky populistický kec, který lidé samozřejmě chtěli slyšet. To, co udělal Klaus byla prasárna, ale právně dle mého nevratná - nebo si někdo umí představit, jak takoví mazáci typu Berky nebo Pitra sklopěj´ uši a jdou si dosedět co mají? Co na to jejich právníci a vidina navrátivšího se majetku?

řekl jsem to špatně ne zrušit amnestii,ale že ji nebude udělovat.....a i milosti jako šafranu....;)

Odesláno

Milouš měl večer u Moravce nějakou nevyrovnanou hladinku. A Moravec to taky nijak profesionálně nezvládl. Ale tak aspoň víme, že si Lukoil může postavit na Pražském hradě benzinku a že zřejmě návštěvám bude Milouš pravidelně ukazoval aligátora.

Odesláno
ale prezident je krom jiného taky vývěsní štít národa, značka duševní kvality.

Ano s tím souhlasím. Určitém smyslu je to ikona národa. A proto nechci vypadat jako Zeman. Jde vidět jak veřšina lidí v této kotlině přemýšlí a co chtějí slyšet. Dlouho jsme už neměli konunistického presidenta :-).

Pozitoní je to, že část lidí si pořád váží pravdy a slušnosti.

Odesláno

O toho státníka jsme přišly. Proslov před začátkem kampaně. Jasná a srozumitelná vize s pohledem do budoucna.

Předpověď podpásovek a čerpasí stanice Lukoil na hradě.

Odesláno

Ses ted probudil ne.....

konunistickeho prezidenta jsme fakt nemeli.....

budes emigrovat,kdyz je Zeman prezidentem......

ono podivej jak ods s top vedou boj proti korupci....kmotri jsou venku a smejou se svetu,jsem zvedavej jakej bude statni schodek az tato skvela vlada skonci....chteli asi 80 miliard,ale podle me bude tak 300.......

Odesláno

O schodcich a dluzich se dobre debatuje. Viz Zeman v poslední TV diskuzi, kdyz porovnával cca 120mld s cca 420mld a rust HDP, ale zapomněl sdělit, ze to bylo před krizi a v krizi.(jen takový maly detail)

Jinak Klause jsem měl rad do 1.1.2013, ale amnestii a podporou Zemana to podelal. Pripada mi, ze si tím připravil pudu, aby mohl fungoval i v levicové vládě, která nás od 2014 čeká. A toho se bojím víc, než Zemana na hrade. To pak uvidíme, jak poroste HDP a zadlužení státu. :(

[upravil dne 27/1/13 08:39 od Mysak_Bob]

Odesláno

Zhroutil se vám se zvolením Miloše Zemana svět, nebo je vám jen smutno z rozhodnutí většiny českých voličů? Chcete jasně vyjádřit, že si nepřejete, aby vás člověk, který v březnu usedne na Hrad, veřejně reprezentoval? Nechte to za sebe říct některou z originálních povolebních placek...

http://www.reflex.cz/clanek/jine-volba-prezidenta-2013/49317/milos-neni-muj-prezident-nelibi-se-vam-vysledek-voleb-stahnete-si-protestni-placku.html

Odesláno

mě je jedno jestli vládne pravice nebo levice,ale nechci aby jakakoliv vláda dál zadlužovala zemi a rozkradala a konečně začala šetřit a ne si jen přidávat platy a ostatním vše zdražovat.....;)

to zas bude placek...nevím osobně kdo si to koupí,tak mi připadá ,že nepochopil slovo demokracie a neumí se s výsledkem smířit.....

jedinej kdo se na tom napakuje bude výrobce placek....:D

[upravil dne 27/1/13 09:44 od Charlie 1]

Odesláno

To si nekam zapis a precti v roce 2015 ;)

Az budou mit ti, co zivi tuto zemi (mali a stredni podnikatele), omezene podnikani, resp. nebude to natolik rentabilni, aby meli tolik nebo vubec nejake zamestnance.

Ano, vlada si zvysuje platy, ale nikdo uz nevidi, ze ve valne casti opustili sva zamestnani (ve kterych vetsinou nemeli prumerny plat, ale i nekolikanasobne vyssi), mimo jine, kolik dela plat vlady (nepocitam senat, ten bych zrusil) orientacne 0,7mld. vc. nahrad.

Vetsina lidi se diva na kratkodoby horizont, hlavne at ted se mame lip, ale ze to za 5...10 let muzem s rozdavaci politikou dotahnout ke Spanelsku nebo prip. az k Recku. Radsi budu mít nezamestnanost kolem 10% nez temer 30%.

Nebo si myslite, ze ratingove agentury jsou podplaceny od vlady CR? ;)

Odesláno

Peta:

Teď jsi fakt mimo. Sám píšeš, že ho zvolila většina, tak co chceš?

Za něj budou mluvit jeho činy nebo spíš řeči a uz začal. Nech tomu volný průběh. Prostě máme co jsme si zvolili a zasloužili. Lidi prostě rádi slyší hezká slova.

Prosím aby toto zase někdo nenazýval napadáním nebo agresivitou. Je to moje zhodnocení situace jak ji vidím já a jen budoucnost ukáže, kteří voliči měli pravdu.

Odesláno

Bigbadjohn: Já jenom nakopíroval část toho článku v reflexu. Osobně jsem raději, že vyhrál Zeman (pro mě měnší zlo). Ten odkaz byl pro ty, kterým se volbami zhroutil svět ;) Ale doufám, že tady nikdo takový není a život půjde dál. Vláda v rámci svých možností ovlivňuje, jak se nám žije. Ne prezident.

Odesláno

Ze zvolení Zemana radost nemám, ale žádnou placku ani samolepku, kterou Reflex nabízí, bych si nejen nekoupil, ale ani nepoužil. Jsem pravidelným čtenářem Reflexu od roku 1990, ale s tímhle se neztotožňuju - přijde mi to příliš pudové.

O tom co by bylo nebo nebylo menší zlo si můžeme pohovořit za pár let, až bude vidět co p. Zeman v nové funkci udělal. Jinak souhlas s Myšákem - mám daleko větší strach z levicové vlády, která na 90% po nových volbách bude, než z populistického prezidenta

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...