Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Koho jste volili?  

1. 1. Koho jste volili?

• Jan Fisher
      4
    • Zuzana Roithová
      0
    • Jana Bobošíková
      2
    • Táňa Fisherová
      1
    • Přemysl Sobotka
      3
    • Miloš Zeman
      25
    • Vladimír Franz
      16
    • Jiří Dienstbier
      4
    • Karel Schwarzenberg
      28

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Jeny: :super jsem téhož názoru.

PS: Před chvíli jsem vhodil hlasovací lístek do urny, dal jsem ho do obálky ;)

Dodatek ke Karlovi, že tam vhodil jenom lístek. I v ČT to ukazovali špatně. Myslím, že před dvěma dny tam měli animaci, jak hlasovat a bylo tam ukázáno, že samotný lístek, o obálce se ani nezmínili. Když člověk půjde za plentu a je zvyklý, že má dvě obálky a jednu vyhazuje, pak se není čemu divit, že vyhodí obálku a pak mu zbudou jenom lístky.

[upravil dne 25/1/13 18:03 od MilanF1]

Odesláno
mne ako slovakovi to sice moze byt v podstate fuk kto vam bude \"vladnut\" ale osobne som toho nazoru ze Karel Sch. tam nema co robit, stary zidak, ktory je PRo-europsky, Pro- americky a zasadne ANTI - rusky orientovany. Je to len dalsia babka dotlacena zo zapadu a myslim ze kazdy vie odkial fuka vietor.

Odhliadnuc od vsetkeho je to hamba pre cesky narod osoba ako on...:bojim

Jseš si jistej tím židem? :potlesk

Jinak když fouká od Ruska tak jsou vždy holomrazy a Pegina mi odmítá poslušnost, takže je lepší když fouká od západu :D

Odesláno
Boze sere se do politiky a ani neumi zakladni vec a to odvolit a jeste k tomu sam sebe. Tohle vemeno by chtelo ridit Cr? At jde nekam na zamecek do Rakous a tam si v klidu senilni

Hele, chlape, trošku slušnosti a úcty - oba dva kandidáti dokázali v životě bezesporu 100x víc věcí, než většina z nás tady a to tvoje plivnutí (vyjádření) je fakt hodné primitiva :roll

Odesláno

Dělají z toho takovou bublinu a kdo ví jakou aféru... Že Karel hodil lístek bez obálky... Kdyby to udělala nějaká babka z vesnice, tak se o tom nikdo nikde nezmíní. Šaškárna toto, jinak já volil Karla :D majetku má dost, s komunisty nespolupracoval, tak není co řešit.

Odesláno

NO asi jsem si zbytečně ulevil, ale to nic nemění mém náoru na něj.

A propo nevím co přesně kníže v životě dokázalo a hlavně co udělalo pro naší republiku

Odesláno

Když chce někdo začít podnikat, měl by mít našetřené nějaké peníze a další peníze si půjčit. To mi přijde normální a morální.

Když má někdo majetky za stamiliony a žádá potom ještě od státu (= z našich daní) dotace (= dar) na své podnikání, to už mi moc morální nepřijde.

Ale prostě některým stačí ke štěstí málo. Včera jsem se díval na Krause a byl tam Dyk s Prachařem, oba s plackou Karla. Nejenom že byli oba dva příšerně trapní a nudní, ale na dotaz proč volit Karla z nich vylezlo toto. Dyk volí Karla, protože zvláštně mluví a rozumí mu každé třetí slovo. Prachař volí Karla, protože se mu zdá Miloš takový upocený. Jít do televize někoho podpořit a vyblít jen tohle? No aspoň má Čvančarová sobě rovné kámoše.

Odesláno

Lepší? Oba dva jsou to ocasové... Nemůže tam být někdo normální? Teď se budu několik let stydět za hlavu státu a je jedno kdo z těch dvou tam bude... Jeden vypadá jako ožrala, který si ani sám nedojde na záchod a druhý neumí mluvit a rád usíná..

Odesláno

Lukáši - já na rozdíl věřím, že se za prezidenta příštích 5 let stydět nebudu (ti, za které bych se opravdu styděl do druhého kola nepostoupili a vyhraje-li nad p. Schwarzenbergem Zeman, budu to muset respektovat a počkám co se bude dít v průběhu jeho prezidentského období).

[upravil dne 26/1/2013 13:13 od Medvěd]

Odesláno

Já se za oba dva stydím už teď. Oba dokázali, že nejsou kompetentní vykonávat úřad prezidenta. Jednou z hlavních pracovních náplní prezidenta je číst, posuzovat a podepisovat zákony. Zeman ve své kampani již dostatečně prokázal, že je plně odkázán na své poradce, neboť odpapouškoval jakoukoliv lživou prasárnu, co mu nakukali. V podstatě je to jen chodící kýbl lhaní, neschopnost vybrat vhodné lidi se táhne celou jeho kariérou. A Karel není schopen číst a posuzovat zákony z důvodu své evidentní neschopnosti a senility.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...