Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Koho jste volili?  

1. 1. Koho jste volili?

• Jan Fisher
      4
    • Zuzana Roithová
      0
    • Jana Bobošíková
      2
    • Táňa Fisherová
      1
    • Přemysl Sobotka
      3
    • Miloš Zeman
      25
    • Vladimír Franz
      16
    • Jiří Dienstbier
      4
    • Karel Schwarzenberg
      28

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Já je též nevolím a nevím o nikom z mých rodilých blízkých, že by volil, kamarád má babičku s dědou a ty je prej volí

V baráku máme hasiče, kterej dřív dělal domovního důvěrníka a taky je volí. Takže určitě jsou, stačí se na ty exoty jít podívat na 1. máje, jak čekaj na pivo a párek

Odesláno

Tak jak k nám patří to, že jsme prospěcháři, tak k nám patří to , že půjdu tam kde je něco grátis. A je jedno jestli jsou to třešně nebo ptáci :D;):D;)

[upravil dne 13/1/13 12:28 od davidekcz]

[upravil dne 13/1/13 12:29 od davidekcz]

Odesláno

punkač to napsal docela dobře. Jsme národ vychcánků a prospěchářů. Naštěstí to nepadá jen na vrub minulého režimu, protože (jak jsi sám napsal), bylo to už za R-U. A přetrvává to dodnes. Lidé do policických stran lezou jen a jen kvůli prospěchářství (možná s výjimkou KDU-ČSL, tam se dělá to, co se řekne v kostele). Takže o co je lepší člen ODS, VV, TOP09,... oproti běžnému (neaktivnímu) členu KSČ?

Odesláno

bo demokraticke strany jsou uskupeni jednotlivych zmrdu, schovavajicich se za spolecensky prijatelna pravidla, tudiz je aspon nejaka nadeje, ze tam najdes slusneho a schopneho jednotlivce.

komunismus je svinstvo uz ze sve podstaty, takze pokud jeho zastance nahodou ****** neni, tak je to blbec, a tim je pro vedouci funkci taky nepouzitelnej.

Odesláno

punkac: napsal jsi to dobře :)

Každopádně teď jsem znechucen výsledky, takže nevím jestli půjdu druhé kolo volit. Zeman je vychcánek, který si s komunisty třásl rukou, takže pokud bych měl jít volit, tak podpořím Káju, který má majetku dost, takže by u něj nehrozily nějaké úplatkářské aféry a já nevím co ještě. Ono to je stejně jedno kdo se tam dostane, když má prezident minimální moc v téhle zemi. Jen to bude naše ikona pro celý svět a jako ikonu Zemana rozhodně nechci, fuj tajbl....

Odesláno

ja nechci Karla:P

lidi rozhodnou a ty který prohrajou se s tím budou muset smířit tak nebo tak....:P

jo napsal si to dobře kníže má prachúů dost žádný nepotřebuje,proto mu sou normální lidi u prdele,a pochybuju že ví ,kolik stojí rohlík v obchodě....

[upravil dne 13/1/13 14:12 od Charlie 1]

[upravil dne 13/1/13 14:14 od Charlie 1]

Odesláno

Peto, přesně tak. A ještě má tu svinskou drzost se skovávat jako zmrdskej srab za imunitu, jinak mimochodem ta naše slavná verze imunity v tom rozsahu, co je, je opět výmysl komoušů. Je všude ve světě ale nikdy ne v takovém rozsahu jako u nás. Soudruzi si to v 50. letech poupravili k obrazu svému a vydrželo to až do dnešních dní....

Charlie: Nemyslím si, že Karlík neví, co stojí rohlík, já to třeba taky nevím :D a modrou krev nemám. Prostě ho dám do košíku a u pokladny zaplatím :D Normální lidi mu u zadele určitě nejsou. Jen takovou malou parafrázi k těm normálním lidem. V ústeckém kraji kandidoval soudruh PlnouParouback, jehož drzost na billboardech se nesla v duchu nějakého nápisu Síla a tradice LEV21 (jaká tradice strany, která nikde není registrována ani rok, jediná tradice jednoho aparátčíka), Tenhle pablb se naštěstí odrovnal sám větou, kterou ještě za předsednictví v ČSSD vyřkl, a která mu po zásluze zlomila vaz:\"Přátelé, kdo z vás to má\"

Hele ODS měla Klause, Dybu, Kočárníka, Dlouhýho, nakonec polytruka Topolánka s jeho kámošem Dalíkem, Béma s Janouškem. ČSSD Zemana, Šloufa, Petržílka, Bendu (ten se přelil k Paroblbkovi) a jiný.....

Všechno stejná pakáž

a teď mi někdo řekněte, co má kdo na Karlíka, akorát že spí a trochu mumlá :D To ještě rád překousnu

Odesláno

a teď mi někdo řekněte, co má kdo na Karlíka, akorát že spí a trochu mumlá :D To ještě rád překousnu

Možná jenom to, že je to první místopředseda současný vlády a je odpovědnej a podepsanej za Kalouskovejma reformama;) To je stejný jako s Fischerem, jenom platil příspěvky, jinak byl neškodnej.
Odesláno

jak napsal Peta,Karel má peníze nepotřebuje krást,stačí mu čechy pak rakousko a nakonec bude chtít velet celý zeměkouli.....

jsem zvědavej co mu ještrě vláda vráti a o co si zažádá....;),a budem mít prezidenta občana rakouska ,kterej půl života žil v rakousku a ted přivandroval dělat prezidenta.....paráda...a ted do mě....

Odesláno

Charlie1 nezlob se ale jsi jednoduchej nobo to jen děláš? :D Tohle jsou argumenty zvící vola z krčmy :D:D:D Promiň, na to nejde jinak reagovat.

Brutall: Taky jsem ho chtěl volit, bohužel by to bylo bez šance a myslím si, že hodně lidí se přiklonilo ke Karlíkovi od Franze ze stejného důvodu jako já.

Proto první kolo dopadlo takto. No nic, je to jenom můj názor :D:papa

Odesláno

Pe.Tr - Tomio je populista jak sviňa, nedokážu si představit jedinej kladnej bod pro jeho volbu (jo - možná, že není barevnej jak posprejovaný stěny na Vltavský).

Odesláno

Když se tu bavíte o těch komunistech tak taky něco přidám. Táta říka, když jdu na úřad, koho tam nevidím za stolkem ? pána nebo paní co dřív byly v ksč akorát jsou teď za jinou stranu. A proto to takhle v našem státě vypadá.

Odesláno

jo jsem blbej a jednoduchej.....

už se těším na duely v televizi,jak Karel zas bude plácat jak ho Zeman převálcuje,

u voleb to může být opačně a taky si myslím ,že to tak dopadne účast nebude už taková a uvědomělá pravice půjde volit,stejně jako chodí komunisti ty jdou k volbám vždycky.....

Odesláno

Charlie1, všiml jsi si těch smajlů? Nemyslím si, že bys byl blbej, třeba jsem já :D Jen mě to od tebe hodně zarazilo, ta reakce....

GooFy: U úplně prvních voleb u kterých jsem byl v roce 1998, šli jsme pohromadě s rodiči před sobotním obědem, jsem do obálky svého kandidáta vložil přímo při kontrole občanky před paní. co mi tu občanku kontrolovala. Zhrozila se a řekla, že tohle musím udělat za zástěnou. Na to se můj otec rozesmál na celý kolo a řekl mi nahlas, že když musel chodit povinně volit do národní fronty, tak ho přesně tahle soudružka hlídala, aby za tu zástěnu nešel :D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...