Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Které auto, které jste řídili byste už nikdy řídit nechtěli?

Recommended Posts

Odesláno

jste baletky.....

Oltcit Club 11RL.... všechno totálně na h...... od koroze, přes řízení a brzdy po řazení a šílená elektrika, ale pérování bylo luxusní :D Houpalo to jako kočárek :D

Odesláno

Tak asi Fabia 1,4 TDi, zvukový i pocitový doprovod je hrůza a pak asi dvanáctsettroska. Oproti těmto dvěma je Felicie i Oltcit luxus wagen.

S Oltcitem mám nezapomenutlený zážitek když jsem v něm vezl kolegu z práce, který váží lehce přes dva metráky a měří 2 metry. Já se svými tehdy 72 kg jsem seděl rázem o asi 20 cm výše jak se ten Oltcit naklonil. V levých zatáčkách jsem skoro dřel prahem o zem :D

Odesláno

200 kg by olcit nikdy neuvezl, protáčelo by sekolo na protistraně zátěže :D

To tunění, nějak mi to moc připomíná ty odporý tuzerský favority

Odesláno

Ne nezmýlil jsem se, kolega z práce měří téměř 200 cm a váží více než 200 kg. Ano opravdu se tam vešel a auto to přežilo.

Ne nepil jsem, Fábie 1.4 TDi není proti Oltcitu luxus. Fábie v této motorizace je hlučnější, tvrdší, motor se v ní neuvěřitelně klepe, opravdu jsem raději jezdil Oltcitem, přestože jel míň, tak se v tom aspoň dalo vydržet. Toť můj názor z vlastní zkušenosti.

Odesláno

No je fakt, že BBJ je první člověk, kterého osobně znám a který auto s řidítky pod volantem chválí.

[upravil dne 12/1/2013 22:30 od Medvěd]

Odesláno

Mercedes A co jsem dostal jednou z pujcovny.

Celou cestu od hranic do Berlina to na me piskalo a psalo cosi o konstrukcni rychlosti, a to jsem nejel extreme rychle... navic to nechtelo vubec jet :D

Odesláno

Skoda Fabia 1.2HTP combi, Kia Cee\'d 1.6 benzin:bojim ....hrozne spomienky

A skoro by som zabudol na vw lupo 3L s poloautomatickou prevodovkou, nikdy viac, tam nebolo dobre nic, ale vobec nic...

[upravil dne 12/1/13 23:59 od Qcko]

Odesláno

Fuha, aka proti VW nálada :D A potom sa stazujete, ked vidite na VW forum jak pisu o zabozrutoch ... Fabiu 1.2 HTP tu \"silnejsiu\" tj 51 KW tusim ? Som mal pridelenu ako sluzobnu, a nemal som proti nej jedneho slova. Vecsinou som jazdil sam, alebo vo dvojici, a podla mna nemala problem ... Subjektivne jazdila lepsia, ako moja vtedajsia 306 1.4 55 KW. Ano, motor mal zvlastny zvuk, a bolo ho treba tocit. Takisto mala tvrdsie sedacky, to je tiez jasne ale ? Z mojho pohladu keby tam bol silnejsi motor, tak 306 tku bych pustil prec... Podvozok bol ovela pevnejsi, a lepsie drzal na ceste, a nemal tu priblblu trafenu zadnu napravu jak ma 106,206,306, partner a co ja viem ešte ktory model ... S prevodovkou sa radilo ako s prevodovkou, a nie ako miesanie polievky ... Navyse manualna klima v tychto autach, bola po nejakom roku vzdy poloautomaticka, co v peugeote snad nepoznaju dodnes den ...

Tiez som jazdil v Coca Cole s Roomstrom, 1 mesiac som mal najazd 5 tis. KM, druhy mesiac som nabehal skoro 8 tis. KM ... Z toho ide vyvodit, ze som ho jazdil denne intenzivne ... Bol to 1.4 TDI, a ja na ten motor, okrem hluku, nemam pol slova ... Ked som sa k nemu spraval, ako hovedo, a jazdil som o cas, a tocil ho, mal som najhorsiu spotrebu s firmy :D Panecku, to byla hamba, kdyz na porade povedali, ze mam najvyssiu spotrebu :D Neuveritelnych 6,1 Litra :D

To auto proste asi ani viac, ako 6 brat nevedelo ... Na to, ze sme ich mali vo firme 70 kusov, a niektore kusky mali cez 200 tis. km, ked im koncila zivotnost, ani jeden nemal ziadnu poruchu s motorom ... Na dochadzanie do prace, podla mna parada ...

Ja som mal najhorsie odvezenie na Peugeot 106 v socka vybave motorom 1.0 benzin ... Stary model ... No katastrofa ... Oproti tomu, napriklad ist na Skodovke 105 tke, alebo 1203 ke, malo nieco do seba ... Urcita davka nostalgie ... Ale toto auto, mi nedalo vobec nic ...

Odesláno
Skoda Fabia 1.2HTP combi, Kia Cee\'d 1.6 benzin:bojim ....hrozne spomienky

[upravil dne 12/1/13 23:59 od Qcko]

Celkom by ma zaujimal nazor, ze preco Kia Ceed 1.6 boli take zle spomienky ?

Jazdil teraz striedavu Skodu Octavia 2, 1.9 TDI, 77 KW, a Kiu Ceed 1.6 CVVT 93 KW, a ja sa teda rad odveziem aj tam, aj tam ...

Teda ta moja kia, ma tak 54 tis. KM, a ide v podstate ako nova. Ale podla mna, je v nej viac priestoru, viac vyuzitelny kufor po sklopeni sedaciek, motor ked sa da do otacok, tak naozaj ide velmi pekne, jedine co mi na nej vadi je sprevodovanie, alebo ze tam chyba 6 ty stupen ...

Keby som si neplatil palivo vo firme, ze by sme mali hradene cestovanie do prace a sprace zamestnavatelom, tak na Octavii uz ani nejazdim :D

Odesláno

Za mě Opel Corsa, r. v. 1991 - 4stupňový manuál - naprosté zoufalství a potom Octavia Combi, r. v. 2001, 1,9 TDI, hlavně kvůli sedačkám a celkovému pocitu z \"jízdy\"... :bojim

S 1,2 HTP jsem jezdil docela dost a až na to, že to nejelo a řvalo jako kráva, to bylo docela v poho. Asi jako stodváca :D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...