Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ma niekto skusenosti so znackou SPEEDMAX ? Objednal som si kotuce Brembo Max + Brembo dosticky , dosticku uz su na predajci , ale predajca povedal ze kotuce su nedostupne , ponukol mi nahradu drazkovane kotuce SPEEDMAX ...

255472_600-600.jpg

Nikde na nete som ale nenasiel na ne nejake referencie :myslim Co su to zac, ci su to smejdy alebo nie ...

Oplatia sa kupit ( keby boli dobre ) s kombinaciou s tymi Brembo dostickami, alebo mam radsej pockat na tie Bremba ... Cena kotucov je rovnaka ... Islo by o zadne brzdy 247 , na 206 RC

Diky

Odesláno

No z Japonska by asi smejdy byt nemeli ale kdo vi :myslim

Kazdopadne jako nahradu za Brembo bych hledal nejakou osvedcenou znacku....

a jestli jsou u prodejce nedostupne tak ti je klidne objednam na ebay :)

Odesláno

Ved prave su to Japan , ale asi nebudem spekulovat a nechcem byt pokusny kralik, takze pockam si asi na tie Bremba, aj ked neviem kedy budu ... Z Ebay netusim ako dlho by to islo ku mne a hlavne aka by bola cena, ale co som to na rychlo zbehol, tak by ma to vyslo drahsie ako u predajcu ... Mozno len zle hladam :) Osobne si to nemam ako objednat, nemam Paypal ...

Odesláno

BREMBO....řekl bych že je to jedno:) i když dáš obyč od DElphi tak to bude brzdit stejně.....

Odesláno

rejty : je to mozne :D neviem aky je brzdny ucinok voci klasickemu kotucu ... ale aspon lepsie vyzeraju ako obycajne :D

Predne 283 mam ja za 40€ / ks :) ( zadne 33€ ) Takze pockam ja na mojho predajcu , lebo skusenosti so SPEEDMAX asi nebude mat nikto a nebudem to radsej riskovat ...

:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...