ericc64 Odesláno 11. leden 2013 Odesláno 11. leden 2013 Ma niekto skusenosti so znackou SPEEDMAX ? Objednal som si kotuce Brembo Max + Brembo dosticky , dosticku uz su na predajci , ale predajca povedal ze kotuce su nedostupne , ponukol mi nahradu drazkovane kotuce SPEEDMAX ... Nikde na nete som ale nenasiel na ne nejake referencie Co su to zac, ci su to smejdy alebo nie ... Oplatia sa kupit ( keby boli dobre ) s kombinaciou s tymi Brembo dostickami, alebo mam radsej pockat na tie Bremba ... Cena kotucov je rovnaka ... Islo by o zadne brzdy 247 , na 206 RC Diky Citovat
Choze406 Odesláno 11. leden 2013 Odesláno 11. leden 2013 No z Japonska by asi smejdy byt nemeli ale kdo vi Kazdopadne jako nahradu za Brembo bych hledal nejakou osvedcenou znacku.... a jestli jsou u prodejce nedostupne tak ti je klidne objednam na ebay Citovat
ericc64 Odesláno 11. leden 2013 Autor Odesláno 11. leden 2013 Ved prave su to Japan , ale asi nebudem spekulovat a nechcem byt pokusny kralik, takze pockam si asi na tie Bremba, aj ked neviem kedy budu ... Z Ebay netusim ako dlho by to islo ku mne a hlavne aka by bola cena, ale co som to na rychlo zbehol, tak by ma to vyslo drahsie ako u predajcu ... Mozno len zle hladam Osobne si to nemam ako objednat, nemam Paypal ... Citovat
Rejty Odesláno 11. leden 2013 Odesláno 11. leden 2013 BREMBO....řekl bych že je to jedno:) i když dáš obyč od DElphi tak to bude brzdit stejně..... Citovat
Choze406 Odesláno 11. leden 2013 Odesláno 11. leden 2013 283mm na rc jsem nasel nejlevnejsi tady http://www.ebay.co.uk/itm/FRONT-BREMBO-MAX-BRAKE-DISCS-PEUGEOT-206-Hatch-2-0-RC-174BHP-03-/150812191701?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item231d1b6bd5 nevim jestli je to levnejsi nez u tveho prodejce Citovat
ericc64 Odesláno 11. leden 2013 Autor Odesláno 11. leden 2013 rejty : je to mozne neviem aky je brzdny ucinok voci klasickemu kotucu ... ale aspon lepsie vyzeraju ako obycajne Predne 283 mam ja za 40€ / ks ( zadne 33€ ) Takze pockam ja na mojho predajcu , lebo skusenosti so SPEEDMAX asi nebude mat nikto a nebudem to radsej riskovat ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.