Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak jsme se take dostali do klubu prasklych pruzin, pritelkyne prejela zeleznicni prejezd u kuncic p.o. a rup, uz to bylo ... stihla ujet par metru a pak uz to pry neslo :D :D ... pan servisak dorazil z autem, stribrnaka nalozil a odvezl, pri zbezne prohlidce na miste to vypadalo, ze zadnou paseku ta pruzina asi neudelala, hadice byly v pohode, jen disk z vnitrni strany trochu odreny, ale uvidi se, az to poradne rozdela, nicmene, prvni jeho poznamka znela, ze to jsou sportovni pruziny, asi podle cisla, auto bylo nizke uz predtim, otazka zni ...

pruziny hodlam menit obe,spolu s asi lozisky ulozeni, nasadit na auto original pruziny peugeot, nevyjdou zase tak draho koukam, cislo 5002 V4 za asi 2500,- ... v druhovyrobe jsem nasel par pruzin kolem 2000,- ale dle oem cisla 5002 V6 ... nevite jaky je mezi tim rozdil ?

post-17824-14109628846333_thumb.jpg

[upravil dne 9/1/13 11:16 od BV406]

[upravil dne 9/1/13 11:17 od BV406]

[upravil dne 11/1/13 14:45 od BV406]

Odesláno

:D :D ... ono uz predtim bylo nizsi nez ostatni 406 a ted jsem zjistil proc, sportovni pruziny, otazka je, jake pruziny na tu kravu sehnat :), viz vyse

[upravil dne 9/1/13 13:24 od BV406]

Odesláno

uprimnou soustrast, aktualne resim zde

jsou tam i ceny hornich ulozeni Meyle a kdyz to budu delat dam i komplet tlumice Kayba, nakupoval jsem u Badisaka tady na klubu, pruziny jsem sehnal nove, taktez Kayaba a vysly me v Elitu po sleve pres znamyho na 1700 obe dve dohromady

Odesláno

diky, ale soustrasti netreba :) ... moje to nejak prezila, jen se silene lekla, ten prejezd je videt na prvni fotce na horizontu :)

po prvotnim ohledani se zdalo, ze pruzina zadnou velkou paseku nenadelala, ale to si budu jisty, az to mechanik cele rozdela, ja jsem byl hlavne rad, ze prijel na misto, zbytek pruziny si vypodlozil nejakyma drivkama, aby to nesedelo a slo s tim pohnout, auto nalozil a odvezl k sobe ...

Odesláno

muzete mi nekdo poradit, kterou pruzinu tedy shanet ?

zjistili jsme, ze original 5002 V4 se v druhovyrobe nedela, aspon jsme ji nikde nenasli, pouze original v peugeotu za cca 2600,-

levneji potom vyjde pruzina od kayaby RG1552, ovsem tato odpovida originalu 5002 V6, ktery je na tezsi V6 apod. ... jit do originalu nebo do druhovyroby a doufat, ze auto nebude mit zase prilis zvedly cumak ?

Odesláno

Co koukám tak ty KYB RG1552 je psaná pro tvoje 2.2HDI co koukám do katalogu třeba do elitu.

A upřímně bych se KAYABA nebo LESJÖFORS na auto nebál.Oboje jsou podle mě dost kvalitní.

Odesláno

kvality se nebojim, me proste znervoznuje, ze to maji jako nahradu k jinemu oem cislu, konkretne k 5002 V6 ... a co to udela, kdyz to dam na auto, kde je original oem cislo 5002V4 ??

Odesláno

Ahoj. Mám na 2,2 HDI, 406 pružiny, který byly původně na třílitru a myslim, že ta váha předku ja stejná. Vysoko to teda rozhodně nemám.

Odesláno

takze se udela komplet predek

pruziny kayaba RG1552 (V6), tlumice kayaba excel g a skf loziska

na aute byly sportovni pruziny eibach, komplet techto pruzin na auto, predek/zadek by vysel na nejakych 6 litru, takze seru nato, eibach pujde ven, zatim aspon vpredu a pak se uvidi jak se zadkem, takze budu mozna mit na prodej zadni pruziny eibach ...

[upravil dne 10/1/13 20:31 od BV406]

Odesláno

cece, tak to ja mam od Badisaka tady na klubu komplet tlumice predek+zadek+loziska + predni pruziny za 7500 (kayaba excel-g + SNR)

Odesláno

no vidis, jsi sikovny :D

zase tak velky rozdil v tom nevidim, krome 1500 za oba zadni tlumice ;)

nicmene, vzhledem k tomu, ze mam spolehliveho servisaka a hlavne ochotneho ! tak par stovek navic opravdu neresim ...

Odesláno

takze hotovo, predek je zvedly o 3 cm ...

ted jeste otazka, jestli nebude problem se svetlama i v jejich nejnizsi naklopene poloze, pokud by tak bylo, necham zvednout i zadek ...

suma sumarum, komplet s dily, s praci i s odvozem auta odtahovkou za nejakych 8300,-

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...