chuck11 Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 nebo kremem na nohy :D:DNa nohy jak na nohy ,alo co například na hemeroidy:D:D:D:D:D Citovat
Sagic Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 Já teda dole, jednak tam je obývák a kuchyň, takže tam jím, piju, pak si vyčistím zuby a jdu nahoru spát. Ráno vstanu, dole snídám, dole čistím zuby a odcházím. A hlavně to nejdůležitější, nemám koupelnu nahoře:D Citovat
Guest servisman Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 jsem zvědav až budete v důchodu a budete řešit kde máte zuby,zda máte dvoje či jedny Citovat
Péťa Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 Máme koupelnu nahoře i dole. Vůbec to nepovažuji za zbytečnost. Navíc dole máme sprchový kout a nahoře vanu. Podle nálady si vyberu koupelnu (takže v podstatě vždy spodní ). Kartáčky máme všichni 4 jenom dole. Horní koupelnu používají jen děti na koupání a Martina po ... P. Citovat
vendelinek Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 Hlavne bacha na zamenu toho drzaku na opalovaci krem s tim na zubni pastu j,opalovacím krámem na zuby,to by byl fešák:D:D mám jednu koupelnu a stále obsazenou,že bych na balkokně udělal ještě jednu ? Citovat
Bigbadjohn Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 Taky chápu k čemu jsou dvě koupelny. Jsme doma 4 (dva chlapi 42 a 3, dvě ženský 34 a 8) a furt tam nějaká ženská je Teď k tématu. Nemáme dvě koupelny, ale s manželkou jsme se shodli, že kartáčky bychom měli v obou pokud by tedy byla každá koupelna v jiném patře. Citovat
Pe.Tr Odesláno 9. leden 2013 Autor Odesláno 9. leden 2013 tak na osm kartáčků ještě nějaké kačky zbyly ale jen mě to zajímalo , prostě to byla jen taková věc nad čím jsme se doma pozastavily jinak dvě koupelny supr , nahoře sprcháč a dole vana , a jak píše BBJ taky jsme čtyři a zachvilku to přijde kor když holce bude 9 , ale povídej te dál , docela se bavím Citovat
Péťa Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 Prostě to vyzkoušejte. Dejte si kartáčky jen do jedné a uvidíte, jak budou chybět v druhé. Empirický výzkum Citovat
Pe.Tr Odesláno 9. leden 2013 Autor Odesláno 9. leden 2013 v klidu zatím testuju , stěhování je březen-duben Citovat
DanHal Odesláno 10. leden 2013 Odesláno 10. leden 2013 my máme koupelny rozdělený, vršek pro mladý a spodek pro rodiče, takže každý má svoje nádobíčko ve \"svojí\" koupelně Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.