Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já teda dole, jednak tam je obývák a kuchyň, takže tam jím, piju, pak si vyčistím zuby a jdu nahoru spát.

Ráno vstanu, dole snídám, dole čistím zuby a odcházím.

A hlavně to nejdůležitější, nemám koupelnu nahoře:D

Guest servisman
Odesláno

jsem zvědav až budete v důchodu a budete řešit kde máte zuby,zda máte dvoje či jedny :D

Odesláno

Máme koupelnu nahoře i dole. Vůbec to nepovažuji za zbytečnost. Navíc dole máme sprchový kout a nahoře vanu. Podle nálady si vyberu koupelnu (takže v podstatě vždy spodní ;) ).

Kartáčky máme všichni 4 jenom dole. Horní koupelnu používají jen děti na koupání a Martina po ... :D

P.

Odesláno
Hlavne bacha na zamenu toho drzaku na opalovaci krem s tim na zubni pastu :D

j,opalovacím krámem na zuby,to by byl fešák:D:D

mám jednu koupelnu a stále obsazenou,že bych na balkokně udělal ještě jednu ?:D

Odesláno

Taky chápu k čemu jsou dvě koupelny. Jsme doma 4 (dva chlapi 42 a 3, dvě ženský 34 a 8) a furt tam nějaká ženská je :)

Teď k tématu. Nemáme dvě koupelny, ale s manželkou jsme se shodli, že kartáčky bychom měli v obou pokud by tedy byla každá koupelna v jiném patře.

Odesláno

tak na osm kartáčků ještě nějaké kačky zbyly ale jen mě to zajímalo , :D prostě to byla jen taková věc nad čím jsme se doma pozastavily :D jinak dvě koupelny supr , nahoře sprcháč a dole vana , a jak píše BBJ taky jsme čtyři a zachvilku to přijde kor když holce bude 9 , ale povídej te dál , docela se bavím :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...