Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jsou toho opravdu mraky. Dělá se to se skořepinou, ale doporučuju si sehnat starší klasickou recaro sedačku třeba z Opla, na tom se dá sedět celý den. Při troše snahy to svaří kdokoli. Je to jinak super věc, já na tom hrál několik let \"speedy\" Porsche. Sedačku jsem však už před lety prodal a \"kostru\" dal bráchovi, volant jsem půjčil a už cca 3 roky jsem toho člověka neviděl)..

Doplněno: Já věděl že jsem to někde :) : http://pocitace.hyperinzerce.cz/konzole-prislusenstvi/inzerat/5648001-herni-sedacka-recaro-volant-logitech-driving-force-gt-nabidka-stredni-cechy/

[upravil dne 8/1/13 12:59 od rootsky]

Odesláno

díky za tipy chlapy... je toho opravdu hafo a pro nadšence je to supr... my hrajeme na volantu na Xboxech hru Forza Motorsport 4 a je to TOP hra, nejlepší co sem kdy hrál... tak v tomhle by to byl mazec

rootsky: znáš to... co nechceš mít, tak pujč :D

Guest Scratch
Odesláno

tak za 6500 si to snad radsi doma svarim a narvu tam sedacku Fabie :D

kdyz uz jsme u toho, je neco na motorky?

[upravil dne 8/1/2013 14:02 od Scratch]

Odesláno

JJ taky bych to vzhledem k ceně bral jako inspiraci. Sedačky na bazarech jsou, určo ber textil, není tak hezká, ale na kůži (kožence) se paří půlky (když se paří, tak se paří :D)...

Odesláno
JJ koukni na ten odkaz výš. Vím ještě o tomhle: http://pctuning.tyden.cz/hardware/klavesnice-mysi-joy/17012-driver-ultimate-budou-vam-piloti-f1-zavidet?start=2

A ještě je prodává určitě FK Automotive, byli v jejich katalogu tuning dílů...

[upravil dne 8/1/13 13:01 od rootsky]

A je tam psáno: Výrobce - Triom, Frenštát pod Radhoštěm

Tak to je mazec, mám tam známé :D :D

Odesláno

Hmm, nejlepší je ten trouba, co tam sedí před tím plátnem. Pohled z venku na auto, to je fakt simulace, jako prase :roll:aut:D

Jako když už, tak jedině tohle

nic jinýho nemá smysl :super

Guest Scratch
Odesláno

jo, na toho jsem taky koukal, treba na tom hraje gta vice city :D

Odesláno

Když už dělám jojo znaky, začnu pedály a kryty prahů, že bych začal i toto? :D

Nakreslil ve 3D, poptal cenu :D :D sedačku by sis jen dokoupil... A domontoval volant.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...