Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 5 měsíců později...
Odesláno (upraveno)

menší apdejt :D

výměna rozvodů, výměna motorového oleje a filtru, nové brzdové destičky a kotouče, nové tyčky stabilizátoru, nový vzduchový filtr od K&N (vložka do origo airboxu), vyčištění škrtící klapky, nové stěraře (flat), vyleštění koncovky výfuku, nová kola Platin P61 7x16 ET22 (děkuji členovi Genzerovi), odstranění nápisů \"PEUGEOT\" a \"206\" z víka kufru

Fotografie0244sdg_zps9f58a114.jpg

fotografie0244sdfgsdgsdg_zps9e0994e9.jpg

Fotografie02662_zps274f35d6.jpg

Fotografie0285_zps5622651e.jpg

Upraveno uživatelem Karkulák
pročištění vlákna od zbytečných příspěvků
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Díky hoši, jsem rád že se líbí :)

jinak to ET je opravdu 22, v rozměru 7x16 to na 206 nevypadá zle, jen ten zadek samozřejmě ještě kousek potřebuje, takže jsou v plánu podložky.

Odesláno

Na zimu mám origo 15\" scirocco. Takže ano, opravdu tyto kola půjdou místo speedlinů. Nevim s čeho usuzuješ že to jsou bláta, nějaká vlastní zkušenost?? Je jasný že to nebude tak pevný jako ty speedline, ale já nejsem žádnej závodník, jezdim spíš pomalu a když už mě popadne touha to sešlápnout tak jedině někde na hezký silnici :D Prostě to mam spíš na vzhled a navíc jsem vždycky chtěl límcová kola. A hlavně jsem je sehnal i s typovym listem takže jsem je mohl nechat zapsat do techničáku. což si myslim že je docela zásadní :)

Jinak ty speedliny jsou na prodej tak kdybys měl zájem stačí se ozvat ;)

Odesláno

se značkou PLATIN přímo ne ale s kolama v této cenové ano, nechci ti to nijak hanit, jen že ty speedliny na našich silních přežijou určitě podstatně dýl.. :)

Odesláno

V pohodě já to hanění neberu nijak zle :D jsem rád za každou zkušenost nebo varování :) Značka platin je snad německá takže tak trochu doufam že to nebude uplně špatný. Jinak jak už jsem psal snažim se jezdit opatrně tak aby auto na těch našich super silničkach moc netrpělo, takže snad vydrží.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Zdar a silu.Koukam ze kola slusi.Z kol nemusis mit strach,maji schvaleni a atestaci,diky tomu se dali zapsat i do TP.A musim rict,ze zrovna taky levne urcite nejsou..je spousta firem,kde se daji sehnat nove disky za cca 7500/4ks,tyto me staly mnohem vic...

• O 4 měsíce později...
Odesláno (upraveno)

odstranní červených proužků z disků

Fotografie0597_zps2adb1811.jpg

Fotografie0598_zps40fd326b.jpg

a zde už připraveno na letní sezónu

Fotografie0688_zps94f7e46d.jpg

Odesláno

Chci jít dolu trochu víc, předek tak 55-70mm a zadek 45-55, takže jen pružiny mi moc nepomůžou a kupovat zvlášť kvalitní pružiny a tlumiče mi přijde jako blbost vzhledem k celkový hodnotě auta, takže to asi vážně budu řešit jen nějakym levnějšim kompletnim podvozkem. I když jsem si vědom toho že to nebude mít takovou životnost. A o jízdní vlastnosti mi taky až tak nejde, jezdim pomalu :) chci hlavně aby to bylo nižší. A jak řiká Mohy ten Ta asi nebude tak špatnej, kámoš ho vozí na 306 už skoro dva roky a zatim bez problému.

A samolepka byl dárek takže jsem ji prostě musel nalepit :D ale časem půjde dolu, přece jenom nejsem členem takže je to dost směšný no :D

Odesláno

Mě se tam ten pruh prostě nelíbil :D a po pravdě se mi moc nelíbí ani to černý lakování paprsků, takže paprsky i zadní límec nejspíš stříknu do stříbrné. Nejdřív ale musim dodělat ten okraj, zatim jsem jen odstranil tu červenou barvu ale ještě to musim přeleštit aby to bylo stejně lesklý jako límce. Nevim jestli to víš, ale tyhle kola jsou repliky jednoho modelu od BBS a já bych rád docílil toho aby to vypadalo jak originál a bohužel v tomhle barevnym provedení to k tomu má hodně daleko :D

Jinak na 16 se jezdí dobře, mam 205/45 a oproti origo 195/55r15 je to sice tvrdší ale né zase o tolik.

• O 3 týdny později...
Odesláno (upraveno)

:papa

Minulý týden jsem sehnal na vrakovišti lízátko a řadičku z peugeota 307, dnes jsem to vše nandal a když už jsem dělal tu řadičku tak jsem ji rovnou i zkrátil o cca 3cm, jel jsem s tim jen kousek ale zatim spokojenost :) nejspíš to bude jen placebo efekt ale přišlo mi že se s tim řadí líp :D

2014-04-09084859_zpse88cf53f.jpg

2014-04-15120705_zpsa1095c53.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...