Béďa Odesláno 15. duben 2013 Odesláno 15. duben 2013 ale jo, nevypadá to špatně i bez stříšky.. Citovat
Karkulák Odesláno 10. říjen 2013 Autor Odesláno 10. říjen 2013 (upraveno) menší apdejt výměna rozvodů, výměna motorového oleje a filtru, nové brzdové destičky a kotouče, nové tyčky stabilizátoru, nový vzduchový filtr od K&N (vložka do origo airboxu), vyčištění škrtící klapky, nové stěraře (flat), vyleštění koncovky výfuku, nová kola Platin P61 7x16 ET22 (děkuji členovi Genzerovi), odstranění nápisů \"PEUGEOT\" a \"206\" z víka kufru Upraveno 27. březen 2017 uživatelem Karkulák pročištění vlákna od zbytečných příspěvků Citovat
16tominox16 Odesláno 21. říjen 2013 Odesláno 21. říjen 2013 Pekne kolesa.!!! treba uznat.. ake tam je ET?.. Citovat
radim.1008 Odesláno 21. říjen 2013 Odesláno 21. říjen 2013 Vždyť to píše ET22 jinak moc pěkná 206ka [upravil dne 21/10/13 09:21 od radim.1008] Citovat
16tominox16 Odesláno 21. říjen 2013 Odesláno 21. říjen 2013 no hej kukam to cez mobilny internet a je to nemotorne vis...ale dik;) Citovat
Karkulák Odesláno 25. říjen 2013 Autor Odesláno 25. říjen 2013 Díky hoši, jsem rád že se líbí jinak to ET je opravdu 22, v rozměru 7x16 to na 206 nevypadá zle, jen ten zadek samozřejmě ještě kousek potřebuje, takže jsou v plánu podložky. Citovat
Béďa Odesláno 26. říjen 2013 Odesláno 26. říjen 2013 čéče ty měníš speedliny za takový bláto? nebo to je jen winter setup? Citovat
Karkulák Odesláno 26. říjen 2013 Autor Odesláno 26. říjen 2013 Na zimu mám origo 15\" scirocco. Takže ano, opravdu tyto kola půjdou místo speedlinů. Nevim s čeho usuzuješ že to jsou bláta, nějaká vlastní zkušenost?? Je jasný že to nebude tak pevný jako ty speedline, ale já nejsem žádnej závodník, jezdim spíš pomalu a když už mě popadne touha to sešlápnout tak jedině někde na hezký silnici Prostě to mam spíš na vzhled a navíc jsem vždycky chtěl límcová kola. A hlavně jsem je sehnal i s typovym listem takže jsem je mohl nechat zapsat do techničáku. což si myslim že je docela zásadní Jinak ty speedliny jsou na prodej tak kdybys měl zájem stačí se ozvat Citovat
Béďa Odesláno 28. říjen 2013 Odesláno 28. říjen 2013 se značkou PLATIN přímo ne ale s kolama v této cenové ano, nechci ti to nijak hanit, jen že ty speedliny na našich silních přežijou určitě podstatně dýl.. Citovat
Karkulák Odesláno 28. říjen 2013 Autor Odesláno 28. říjen 2013 V pohodě já to hanění neberu nijak zle jsem rád za každou zkušenost nebo varování Značka platin je snad německá takže tak trochu doufam že to nebude uplně špatný. Jinak jak už jsem psal snažim se jezdit opatrně tak aby auto na těch našich super silničkach moc netrpělo, takže snad vydrží. Citovat
genzer Odesláno 7. listopad 2013 Odesláno 7. listopad 2013 Zdar a silu.Koukam ze kola slusi.Z kol nemusis mit strach,maji schvaleni a atestaci,diky tomu se dali zapsat i do TP.A musim rict,ze zrovna taky levne urcite nejsou..je spousta firem,kde se daji sehnat nove disky za cca 7500/4ks,tyto me staly mnohem vic... Citovat
Karkulák Odesláno 28. březen 2014 Autor Odesláno 28. březen 2014 (upraveno) odstranní červených proužků z disků a zde už připraveno na letní sezónu Upraveno 27. březen 2017 uživatelem Karkulák pročištění vlákna od zbytečných příspěvků Citovat
joshiki Odesláno 28. březen 2014 Odesláno 28. březen 2014 podvozek JOM nebo TA technix ti nedoporučuju-raději kup kvalitní progresivní pružiny Citovat
Eon Odesláno 28. březen 2014 Odesláno 28. březen 2014 Souhlasím s joshikem. :-) A sundej tu nálepku.. :-) Citovat
Mohy Odesláno 28. březen 2014 Odesláno 28. březen 2014 TA technix je hodně v pohodě v teto cenové Citovat
Karkulák Odesláno 28. březen 2014 Autor Odesláno 28. březen 2014 Chci jít dolu trochu víc, předek tak 55-70mm a zadek 45-55, takže jen pružiny mi moc nepomůžou a kupovat zvlášť kvalitní pružiny a tlumiče mi přijde jako blbost vzhledem k celkový hodnotě auta, takže to asi vážně budu řešit jen nějakym levnějšim kompletnim podvozkem. I když jsem si vědom toho že to nebude mít takovou životnost. A o jízdní vlastnosti mi taky až tak nejde, jezdim pomalu chci hlavně aby to bylo nižší. A jak řiká Mohy ten Ta asi nebude tak špatnej, kámoš ho vozí na 306 už skoro dva roky a zatim bez problému. A samolepka byl dárek takže jsem ji prostě musel nalepit ale časem půjde dolu, přece jenom nejsem členem takže je to dost směšný no Citovat
Shaky Odesláno 29. březen 2014 Odesláno 29. březen 2014 Taky uz jsem je nazul a ten cervenej pruh je tam hezkej a jak se ti jezdi na 16kach? Citovat
Karkulák Odesláno 29. březen 2014 Autor Odesláno 29. březen 2014 Mě se tam ten pruh prostě nelíbil a po pravdě se mi moc nelíbí ani to černý lakování paprsků, takže paprsky i zadní límec nejspíš stříknu do stříbrné. Nejdřív ale musim dodělat ten okraj, zatim jsem jen odstranil tu červenou barvu ale ještě to musim přeleštit aby to bylo stejně lesklý jako límce. Nevim jestli to víš, ale tyhle kola jsou repliky jednoho modelu od BBS a já bych rád docílil toho aby to vypadalo jak originál a bohužel v tomhle barevnym provedení to k tomu má hodně daleko Jinak na 16 se jezdí dobře, mam 205/45 a oproti origo 195/55r15 je to sice tvrdší ale né zase o tolik. Citovat
Karkulák Odesláno 15. duben 2014 Autor Odesláno 15. duben 2014 (upraveno) Minulý týden jsem sehnal na vrakovišti lízátko a řadičku z peugeota 307, dnes jsem to vše nandal a když už jsem dělal tu řadičku tak jsem ji rovnou i zkrátil o cca 3cm, jel jsem s tim jen kousek ale zatim spokojenost nejspíš to bude jen placebo efekt ale přišlo mi že se s tim řadí líp Upraveno 13. březen 2017 uživatelem Karkulák pročištění vlákna od zbytečných příspěvků Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.