Guest MilaS Odesláno 28. červen 2005 Odesláno 28. červen 2005 Může mi někdo z náčelnictva vysvětlit, proč mi to furt ukazuje, že jsem jedinej připojenej na foru a přitom přibývají nový příspěvky? :grr:grr A buddyho jste mi taky zrušili:myslim Citovat
Guest MilaS Odesláno 28. červen 2005 Odesláno 28. červen 2005 A buddyho jste mi taky zrušili:myslim Pardon, buddyho beru zpět, teď se to jmenuje \"Otevřít adresář\" :super:roll Citovat
oddie Odesláno 28. červen 2005 Odesláno 28. červen 2005 Jo, \"kdo je online\" mi taky ňáko nejde... Citovat
Neon Odesláno 28. červen 2005 Odesláno 28. červen 2005 Nojo - taky jsem si všimnul... Že by CENZŮRA? Citovat
Operator Odesláno 29. červen 2005 Odesláno 29. červen 2005 A fungujou vám smajlové, když na ně kliknete myší? Já je tam můžu mít, jen když to vypíšu ručně (dvojtečka roker = ). Co s tim? [upravil dne 29.6.05 Operator] Citovat
Kurt Odesláno 29. červen 2005 Odesláno 29. červen 2005 Původně zaslal: Operator A fungujou vám smajlové, když na ně kliknete myší? Já je tam můžu mít, jen když to vypíšu ručně (dvojtečka roker = ). Co s tim? [upravil dne 29.6.05 Operator] Jo, to fungujou - normálně kliknu a smajl tam hópne! Citovat
Operator Odesláno 29. červen 2005 Odesláno 29. červen 2005 Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: Operator A fungujou vám smajlové, když na ně kliknete myší? Já je tam můžu mít, jen když to vypíšu ručně (dvojtečka roker = ). Co s tim? [upravil dne 29.6.05 Operator] Jo, to fungujou - normálně kliknu a smajl tam hópne! A jak je možný, že mně ne? A? klikám, jak klikám, nic se neděje... počkej.....klik, klik, klik................hm, tak nic! Citovat
Kurt Odesláno 29. červen 2005 Odesláno 29. červen 2005 A jak je možný, že mně ne? A? klikám, jak klikám, nic se neděje... počkej.....klik, klik, klik................hm, tak nic! Nevím, čéče. Ale je to normálně Javovská fce - že by problém s Javou? Citovat
Petano Odesláno 29. červen 2005 Odesláno 29. červen 2005 Původně zaslal: Kurt A jak je možný, že mně ne? A? klikám, jak klikám, nic se neděje... počkej.....klik, klik, klik................hm, tak nic! Nevím, čéče. Ale je to normálně Javovská fce - že by problém s Javou? a) Je to JavaScriptova funkce. Java je uplne neco jinyho nez JavaScript byt maji trosku podobnou syntaxi (a nazev) b) Podivej se jestli nemas nahodou vypnuty skriptovani v prohlizeci pripadne sem napis OS a prohlizec vcetne verzi. c) c je spravne Citovat
Kurt Odesláno 29. červen 2005 Odesláno 29. červen 2005 a) Je to JavaScriptova funkce. Java je uplne neco jinyho nez JavaScript byt maji trosku podobnou syntaxi (a nazev) b) Podivej se jestli nemas nahodou vypnuty skriptovani v prohlizeci pripadne sem napis OS a prohlizec vcetne verzi. c) c je spravne Pravdu díš bratře Žižko! Sypu si popel na hlavu - je to JavaScriptová funkce - omlouvám se za mystifikaci! [upravil dne 29/6/05 Kurt] Citovat
John Odesláno 29. červen 2005 Odesláno 29. červen 2005 Co vím tak Ondra o tomhle problému s ukazováním kdo je ONLINE už ví,jsem mu o tom řikal. A povídal že až bude moct,že to dá dohromady. Jinak smajlici mi fungují vpohodě. Citovat
Bohouš Odesláno 29. červen 2005 Odesláno 29. červen 2005 :papa:cool::o;):super:bojim Mě taky smajlíci jdou :D Citovat
John Odesláno 29. červen 2005 Odesláno 29. červen 2005 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI :papa:cool::o;):super:bojim Mě taky smajlíci jdou :D koukám,že se zase v práci nudíš... :D:D:D Citovat
Operator Odesláno 29. červen 2005 Odesláno 29. červen 2005 Původně zaslal: Petano Původně zaslal: Kurt A jak je možný, že mně ne? A? klikám, jak klikám, nic se neděje... počkej.....klik, klik, klik................hm, tak nic! Nevím, čéče. Ale je to normálně Javovská fce - že by problém s Javou? a) Je to JavaScriptova funkce. Java je uplne neco jinyho nez JavaScript byt maji trosku podobnou syntaxi (a nazev) b) Podivej se jestli nemas nahodou vypnuty skriptovani v prohlizeci pripadne sem napis OS a prohlizec vcetne verzi. c) c je spravne Tak to jsem v háji, páč počítačům nerozumím ani za mák. Takže zjistit co mám za prohlížeč bude celkem problém. Skriptování??? Cože??? :o:o:o Radši zůstanu u osvědčené metody vypisování smajlů růčo. Dík klucí Citovat
Guest Ondra Odesláno 29. červen 2005 Odesláno 29. červen 2005 jj, vim o tom, pracuju na tom... Citovat
Guest MilaS Odesláno 29. červen 2005 Odesláno 29. červen 2005 Původně zaslal: Ondra jj, vim o tom, pracuju na tom... Děkuji zdvořile za info :D:D Citovat
Bohouš Odesláno 29. červen 2005 Odesláno 29. červen 2005 Původně zaslal: John koukám,že se zase v práci nudíš... :D:D:D Co tě nemá čéče, já makám jak šroub :D:D:roker Citovat
Kurt Odesláno 29. červen 2005 Odesláno 29. červen 2005 Co tě nemá čéče, já makám jak šroub :D:D:roker Hm, až se z tebe hulí! Ale ze mě víc::roker:roker:aut Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.