Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kdo je Online

Recommended Posts

Odesláno

Může mi někdo z náčelnictva vysvětlit, proč mi to furt ukazuje, že jsem jedinej připojenej na foru a přitom přibývají nový příspěvky? :grr:grr:grr :aut

A buddyho jste mi taky zrušili:myslim

Odesláno
A buddyho jste mi taky zrušili:myslim

Pardon, buddyho beru zpět, teď se to jmenuje \"Otevřít adresář\" :bojim:super:roll

Odesláno
Původně zaslal: Operator

A fungujou vám smajlové, když na ně kliknete myší? Já je tam můžu mít, jen když to vypíšu ručně (dvojtečka roker = :roker). Co s tim?

[upravil dne 29.6.05 Operator]

Jo, to fungujou - normálně kliknu a smajl tam hópne!:aut

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

Původně zaslal: Operator

A fungujou vám smajlové, když na ně kliknete myší? Já je tam můžu mít, jen když to vypíšu ručně (dvojtečka roker = :roker). Co s tim?

[upravil dne 29.6.05 Operator]

Jo, to fungujou - normálně kliknu a smajl tam hópne!:aut

A jak je možný, že mně ne? A? klikám, jak klikám, nic se neděje... počkej.....klik, klik, klik................hm, tak nic!

Odesláno
A jak je možný, že mně ne? A? klikám, jak klikám, nic se neděje... počkej.....klik, klik, klik................hm, tak nic!

Nevím, čéče. Ale je to normálně Javovská fce - že by problém s Javou?:myslim

Odesláno

a) Je to JavaScriptova funkce. Java je uplne neco jinyho nez JavaScript byt maji trosku podobnou syntaxi (a nazev)

b) Podivej se jestli nemas nahodou vypnuty skriptovani v prohlizeci pripadne sem napis OS a prohlizec vcetne verzi.

c) c je spravne :)

Odesláno

a) Je to JavaScriptova funkce. Java je uplne neco jinyho nez JavaScript byt maji trosku podobnou syntaxi (a nazev)

b) Podivej se jestli nemas nahodou vypnuty skriptovani v prohlizeci pripadne sem napis OS a prohlizec vcetne verzi.

Pravdu díš bratře Žižko!:super

Sypu si popel na hlavu - je to JavaScriptová funkce - omlouvám se za mystifikaci!;):aut

[upravil dne 29/6/05 Kurt]

Odesláno

Co vím tak Ondra o tomhle problému s ukazováním kdo je ONLINE už ví,jsem mu o tom řikal. A povídal že až bude moct,že to dá dohromady.

Jinak smajlici mi fungují vpohodě. :)

Odesláno
Původně zaslal: Petano

Tak to jsem v háji, páč počítačům nerozumím ani za mák. Takže zjistit co mám za prohlížeč bude celkem problém. Skriptování??? Cože??? :o:o:o:o Radši zůstanu u osvědčené metody vypisování smajlů růčo. :roll Dík klucí :papa

Odesláno
Původně zaslal: Ondra

jj, vim o tom, pracuju na tom...

Děkuji zdvořile za info :D:D:D

Odesláno
Co tě nemá čéče, já makám jak šroub :D:D:D:roker

Hm, až se z tebe hulí!:o

Ale ze mě víc::roker:roker:roker:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...