Guest Džůny Odesláno 5. leden 2013 Odesláno 5. leden 2013 Po odpojení baterky jsem zadal do rádia omylem špatný kód a od té doby nereaguje. Můžu ho zapínat a vypínat, ale na displeji jsou jen čtyři pomlčky a můžu mačkat co chci. Čekal jsem že po chvíli bude chtít kód znovu, jako to dělají rádia u mojí 406. Ale měl jsem ho zapnuté snad hodinu a nic, pořád jen ty čtyři pomlčky. Poraďte někdo prosím, co je špatně? Správný kód mám, jenom ho nemůžu zadat. Témata co jsem našel se týkaly jenom problému kdy člověk nemá kód. Přesný typ rádia nevím, je to originál Clarion s připojeným CD měničem. Doplnění: odpojit baterku na nějakou dobu jsem taky zkoušel. I když na 20 minut to nebylo. [upravil dne 5/1/13 23:55 od Džůny] Citovat
vendelinek Odesláno 5. leden 2013 Odesláno 5. leden 2013 tak jí vyndej dneska a zejtra ho zase zkus zapnout,třeba to chce delší chvilku:myslim Citovat
vix Odesláno 6. leden 2013 Odesláno 6. leden 2013 Musíš vydržet více jak hodinu. Kdysi dávno, v před-internetovém věku, plynul čas o dost pomaleji než dnes. Kdyby byly nějaké potíže, dej vědět. Citovat
Guest Džůny Odesláno 8. leden 2013 Odesláno 8. leden 2013 Nechal jsem to více než hodinu a nic. Zkusit odpojit baterku na delší dobu? Nepamatuje si to rádio přes nějakou EEPROM? Citovat
Dave_k Odesláno 8. leden 2013 Odesláno 8. leden 2013 A zkusil jsi delší dobu (5-10sec) podržet tlačítko \"SRC\"? Alespoň myslím, že to přes tohle jde. Nebo \"BND\". Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.