Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ahááá, struhadlo mám, lžíci mám. Jdu udělat tu mrkvovou.... Hodím sem fotku

Držte mi palce, jelikož jsem vlivem hladu vypil pívko + myslivec s kolou v poměru 1 ku dvoum, co jsem přivezl zpět ze silvestra

Pln elánu, jdu na to :cool::D

Odesláno

dam ti recept jak na polivku, tak na druhy jidlo. To ale az na nekdy, az budes moct jit nakoupit :D

Staci koupit uzena zebra ci uzene praseci ocasky, kysany zeli a par brambor.

Uzeny das povarit do lehce osoleny vody, tak na 3/4 hodky, pak ho vyndas, do vyvaru hodis oloupany, na kosticky nakrajeny brambory a nechas dal varit, mezitim oberes uzeny od kosti, vetsi kusy masa das stranou (ty budou jako hlavni jidlo s chlebem nebo cockou apod.) a drobne kousky nasypes zpet do polivky. Kdyz uz jsou brambory mekky, pridas jeste na chvili povarit zeli a polivka je hotova ;)

[upravil dne 5/1/13 15:50 od Ferry]

Odesláno

Ferry s masem taky umím ale já mám jen ZELENINU :D:D:D:D:D

a z toho jsem mírně řečeno zmaten :D

[upravil dne 5/1/13 15:55 od punkac]

Odesláno

tak jsem u sledování Colomba nastrouhal 6 mrkví, vypil dva půlitry myslivce s kolou, mrkve je nějak hodně, nakrájená na kolečka vypadá menší :D:D:D, Ale to nevadí, díky Myslivcovi z lidskou tváří se hlad zmenšil

Jdu rozpálit máslíčko v kastrolu, pak oprásknu mrkev na něm, vývar, smetanu nemám, tak dám vršek jogurtu a tu marmeládu na dně dojím samotnou. Snad to vyjde. Kapání snad taky zvládnu.

Akorát toho bude kotel teda :D:D:D

Odesláno

Z toho co máš - zapečené těstoviny (špagety, rajčata, trochu toho od vietnamců), dále dušenou mrkev (mrkev, brambory, něco másla a mouky), pórková polévka (pórek, vývar, mouka, vejce, mléko), atd.

Odesláno

polívka je hotová a ono to chutná jako si to pamatuju u maminky, díky Ivce za rady s kapáním, polohrubou jsem nahradil hrubou (kdyby napsala polohladká, nahradil jsem jí hladkou :D )

tak, a jdu baštit, myslivce jsem dopil, mám docela veselo :D

Odesláno

to jo, fakt mi to chutná, kdo by to zeleniny řekl, ještě sdělat ten porek. Nedá se třeba nějak zapéct s těstovinama?

Guest Scratch
Odesláno

kdybys nesezral to zeli, tak jsem ti poradil uzasnou kyselicu, sice bez klobasy, ale i tak by byla fajne :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...