Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

klíč dálkového ovládání


tonous

Recommended Posts

  • O 3 týdny později...

Mám ten samý problém. Spároval jsem dle návodu (vypnout zapalování, zapnout zapalování a hned zmáčknout tlačítko zamykání asi na 10s), ale funguje to pouze v blízkosti spínací skříňky. Zkoušel jsem zmačknout i tlačítko odemykání, ale nepomohlo to. Baterie je nová. Mám dálku s vyklápěcím klíčem. Neví někdo příčinu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...

Zdravím,

možná pozdní odpověď, ale měl jsem stejný problém. Závada byla v naprosté ptákovině a to pouzdru na dálkové zamykání. Je to strašný krám a brzo se opotřebuje nebo poláme. Vyřešil jsem to koupí nového pouzdra (cca 10 dolarů přes eBay) a 5 minutama práce - stačí vyťuknout osičku, která drží planžetu klíče v mechanismu pouzdra a přehodit ji místo té z eBay. Pak vyměnit elektroniku a je hotovo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 5 týdnů později...

Zdravim , mam rovnaky proble ako TONOUS. Vymenil som bateriu v dialkovom ovladani v Peugeot 207 a prestalo fungovat. Funguje iba pri volante, ked ho namierim na spinaciu skrinku. Da sa to nejako spravit aj bez tej vymeny obalu kluca? ako ste to spravili? Ja mam Peugeot 207 r.v. 2009 a dvojtlacitkovy vyskakovaci kluc. Dakujem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rado, ako dobre, ze som ten novy obal nekupoval... Ja som do toho klucika troch sprtal a jeden cas mi siel aj na dialku, no teraz uz len okolo volantu....nechapem, preco to normalne nefunguje...a pritom sa mi ani stara baterka nezda byt zla....ale auto stalo na zime von..tak ktovie, ci to nebol alebo nie je problem....ozaj, kolko si dal za ten obal klucika?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Obal kluca som si pozical od kamosa on ma tiez 207. Jemu to funguje ale mne nie takze obal je dobry. A s tou zimou, nemam garaz takze auto je furt von a doteraz to neblblo. Skusal som aj parovanie a nic. Este som pocul ze treba skusit precistit prijimac ale neviem sa k nemu dostat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to neviem ani ja, ako sa k nemu dostat a ani neviem, kde je umiestnený. Ale volal so do peugeotu a mi vraveli, ze mali pripady, ze dosiel zakaznik a nefungovalo mu to s novou baterkou od hodinara tak tam zalozili baterku, co oni predavaju a fungovalo v pohode. Meral som staru baterku...ma 2,95V a nova 2,97V a to sa vraj uz taka hodnota povazuje za zlu baterku. Oni co davaju, tak maju baterky 3,11V. Takto mi on povedal v servise. Ale vravel, ze to moze byt uz aj zly kluc, respektive, ze niekde spadol a je tam studeny spoj...a ze to najlepsie na diagnostiku treba dat za cca 20-30 eur...aa keby to bolo v kluci tak kluc 80-100 eur. Drahy špas :) Podla mna to prijimacom ani nebude, pretoze by bolo dost divne, ze na starej baterke fungoval a dam novu a prestane ist...trochu divne...mne este odporucili odpojit baterku v aute..na dlhsiu dobu...ci sa nahodou nezresetuje a pojde dobre...tak poskusam..keby si bol mudrejsi, daj vediet :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 měsíce později...
  • O 1 měsíc později...
  • O 3 roky později...
  • O 1 rok později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...