Ruza Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 Debil chtěl za každou cenu přeřadit i když mám defend-lock... Totálně ohnul řadící páku. Ale bez D-L bych neměl ani auto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 Tak to vážně nas...e ! Takové fotky mě vždycky dokáží rozhodit :grr:grr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurt Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 Já tohle nechápu a snad ani nechci:bojim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dave_k Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 Tohle je teda svinstvo. Sekat ruce hajzlům. Alespon že se na kola vykašlali. :bojim [upravil dne 26/6/05 Dave_k] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 Ale už se to tady taky řešilo - kdyby nebyl odbyt, nestávalo by se to... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 To jako, že chtěl ukrást 405 starý model, podle těch fotek? Hmmm... Ta spínačka je vypáčená, nebo odemčená? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvg Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 To snad není možný. Hajzli jedni. Střílet, nebo sekat ruce. Kua, kdy už se tady začne něco dít??? Je mi z toho na Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohouš Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Při pohledu na takovéto obrázky jsem rád, že mám auto v garáži Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Operator Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Co tam vyváděl s tou řadičkou? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjBoom Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI Při pohledu na takovéto obrázky jsem rád, že mám auto v garáži Tak tak, nechat T16ku na ulici někdo si pro ní přijede klidně s odtahovkou. Garáž je prostě super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Co na to říct...zmrdi ....sekat ruce :grr:grr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gotrek Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 někteří by zasloužili rovnou střílet... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AKCZ Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 :grr :grr :grr :grr :grr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neon Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Je to děs...!!!:grr:grr Můžeš bejt rád, že se mu to nepovedlo (je vidět, že o auto dost usiloval), já si taky donedávna myslel, že se 405tky nekradou, ale chyba lávky - poptávka po \"dílech\" je velká, tak jsem si auto nechal radši pojistit... mimochodem ten zámek je podle fotky vrtanej snad 10tkou vrtákem, to nechápu, co je to za hovada... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Poptávka po dílech na 405 je velká? No, nějak jsem si poslední dobou nevšim.... Ten zámek ve dveřích není ničím vrtanej, ten je evidentně vylomenej šroubovákem nebo nějakým páčidlem. Mně by spíš zajímalo, jakým způsobem je překonaná spínačka - jestli rozlomená, nebo odvrtaná na spodku. Jinak u těhle (i mnoha jiných) aut bohužel není nic jednoduššího než vytrhnout zámek ze dveří a podle něj si někde za rohem vypilovat klíč - jednou se mi takhle taky pokusili o jedno auto, jenže tam byl každý zámek jiný, takže frajer ve finále ten vypilovaný zlomil ve spínačce... Takže je lepší mít spínačku na jiný klíč než ostatní zámky - ale je to jen malé zdržení, samo o sobě to nestačí. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neon Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Jo pravda - je to asi vypáčený. Co se poptávky týče, tak na vrakáčích začíná dílů docela ubejvat, protože to pro vrakáčisty neni takovej kšeft, protože to de méně na dobyt, než u novejch modelů, prostě se jim už nevyplácí mít tam hafo 405tek jakožto starejch aut, ale to je muj vlastní poznatek, nebo chcete-li názor..., ale to je u všech starších aut. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjBoom Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Hehe u mě to bylo 50/50 jeden mi u 306 vylomili a druhej (cca po měsíci) se snažili odvrtat, problém byl že jim to nějak nešlo tak to vzali oknem, Au. Holt nuselská \"tma\" je šikovná i nešikovná, šmejdi. Nejlepší je mít na každej klíč něco, když ti pak ukradnou u 205 víčko aby si udělali klíč, ani se nedostanou dovnitř Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DD Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 No ty voe!! :grr :grr :grr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Původně zaslal: oddie To jako, že chtěl ukrást 405 starý model, podle těch fotek? Hmmm... Ta spínačka je vypáčená, nebo odemčená? Mě v srpnu 2004 ukradli 309GRD, r.v. 1988 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dundee Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Tak to je hnus. To rádio tam není schválně nebo si ho vzali ze vzteku? Začínám se bát a šetřit na garáž. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts