Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Kolik je nás na clubu motorkářů?

Recommended Posts

Odesláno
před 7 hodinami, MotoMoto napsal:

a když jedu 80 tak se mi to ještě líbí.

Tomu rozumím.... Já taky občas jen tak pobublám v zákrutách Krušných hor.... Líbí se mi jízdní dynamika, nikoliv rychlost.... 

Odesláno

@ozzy56 přesně tak jsem přišel o kamaráda...:( protijedoucí pod vlivem a vzal zatáčku, tak rychle, že dokázal dostat Defendra do smyku... :( 

Já jsem teda motorkář teoretik, řidičák mám sice od 18 ( takže pouze "omezené" áčko) ale od zkoušek jsem jel jenom jednou na skútru, takže fichtl a kývačka stojí, až na ně budu mít čas....

Ale, klidně bych bral i něco takového jako má @MotoMoto - takže tiše závidím :) a na ty roky ani nevypadá :) tak třeba se někdy i takovému krásnému stroji dostanu :)

Odesláno

v souvislosti s motorkou mám od loňska v hlavě nehodu, kdy motorkář nezvládl zatáčku a vjel v plné rychlosti do nějakého houští, či křoví..., našli ho až po týdnu , bo nějaký člověk co tu trasu denně jezdí si všiml nějaké změny v tom křoví, jinak by tam byl asi doteď :(, stalo se v ČR

Odesláno (upraveno)
před 6 hodinami, Scratch napsal:

@ozzy56 takovej by tu jeden i byl :D  @Klemoň :D :D 

Dovolím si hrubě nesouhlasit a žádám okamžitou omluvu za pomluvu !!! :bacha  Toto není můj stroj a ani jsem to nepilotoval - to byl kamarád. Foto za více slov . . .  Já pilotuji to žluté Rewaco. Ten Streamer poslal ze skály pán co tu odchází od svého stroje . . .  A to jen proto, že chtěl napodobit můj smykem odpálený výjezd z parkoviště a nedal na má varování ohledně záludností kluzké sedačky a rozcapeného posezu !!! :roker

EDIT: Pro mne je ale podstatné, že kromě toho, že ho vzal rám přes záda, se mu vůbec nic nestalo. Nového kamaráda si nekoupíš na rozdíl od biku . . .  :mad:

2020-5-a - Rewaco RF1 GT, 1,6, 110 HP.jpg

Upraveno uživatelem Klemoň
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

tak jsem upravil blinkry oranž za kouřové, ještě vyměním oranž žárovku za iridiovou, švagr mi vyrobil F1 brzdový světlo, koupil jsem chlasták, Milan+ mi pomáhá s výrobou zadní plotny a kufr doupravený na míru včera dorazil :D 

284332546_749216899410420_5664523661636466042_n.jpg

Introš předek.jpg

Introš zadek.jpg

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Se také připojím. Cítím se být "moto" už nějaký pátek, ale pravda teď jsem jen plechovkář. Posledním míláškem byla červená Suzuki GSX600F Katana. Vzhledem k mé postavě moc vysoká (810mm) a těžká (226kg), takže jsem se v červnu stihl "zamilovat" do Hondy 500 s velmi příjemnou výškou sedla 785mm.

A teď bojuji s tím, si tuhle mašinku v "naked" verzi nekoupit. 😄

CBR500.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...