gino Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 dobry den, asi mi odesel motorek ostrikovacu tak ho chci vymenit, nemate nekdo podrobny popis jak sundat plastovy predni podbeh?? nebo jak se k motork u dostanu,diky za rady Citovat
koblih69 Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 Sundáš kolo a vycvakneš všechny plastový čudlíky co najdeš Citovat
Shad Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 Musíš ještě trochu pod auto.Ten podběh je spojenej s krytem motoru. Citovat
kranky Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 Akurat som to robil pred 2 tyzdnami. Len som vytocil prave koleso celkom dolava, vybral tie plastove nity okolo kolesa a pod naraznikom. Poodchylil som ten kryt a trosku silou som ho vyhol nad koleso. Vytiahol motorcek - prstom pridrzal ten vystupok, lebo som mal nadrzku plnu - nacvakol novy motorcek - prehodil hadice a zapojil elektriku. PS: auto bolo ale na zdvihaku vytiahnute hore asi do vysky prs aby sa mi lespie robilo. [Edited on 27/12/12 19:28 by kranky] Citovat
vasekwalenta Odesláno 27. říjen 2013 Odesláno 27. říjen 2013 Ahoj prosim o radu,dnes mi prestal z nicehonic fungovat ostrik zadniho skla,predek normal funguje.mam tam jedem motorek s dvema vyvody....je mozne ze odesel jeden vyvod?diky Citovat
pecino Odesláno 27. říjen 2013 Odesláno 27. říjen 2013 A motorek vrčí? Zkontroloval bych jestli se pod autem netvoří loužička. (vypadlá hadička) Jinak tude mrtvý motorek. Má tam takový váleček který ucpe buď jednu hadičku nebo druhou, podle směru otáčení. Dělalo mi to také, nejdříve pomohlo vyčištění a cca 0,5 roku fungoval, ale jak to udělalo podruhé tak jsem koupil nový. Ty peníze za nový, nestojí za znovurozebírání. Citovat
vasekwalenta Odesláno 27. říjen 2013 Odesláno 27. říjen 2013 motorek vrci na predek dava normal jen zadek ne.....kolik stoji novy.....louzi jsem nevidel pod autem...mam zkusit prehodit hadicky jestli to neni ucpane??? Citovat
pecino Odesláno 27. říjen 2013 Odesláno 27. říjen 2013 Ucpane by to mohlo být. Zkusil bych prohodit hadičky. Motorek mě stál cca 350kč v autodílech v Opavě. Citovat
pecino Odesláno 27. říjen 2013 Odesláno 27. říjen 2013 Ucpane by to mohlo být. Zkusil bych prohodit hadičky. Motorek mě stál cca 350kč v autodílech v Opavě. Citovat
vasekwalenta Odesláno 27. říjen 2013 Odesláno 27. říjen 2013 Dobre zitra zkusim prohodit,pokud to bude ucpane jak to vycistit??? Citovat
307rg Odesláno 28. říjen 2013 Odesláno 28. říjen 2013 :roll...tomu sa povie správny výber názvu vlákna...okrem toho, že už to tu x-krát určite niekde bude Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.