Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

dobry den, asi mi odesel motorek ostrikovacu tak ho chci vymenit, nemate nekdo podrobny popis jak sundat plastovy predni podbeh?? nebo jak se k motork u dostanu,diky za rady

Odesláno

Akurat som to robil pred 2 tyzdnami. Len som vytocil prave koleso celkom dolava, vybral tie plastove nity okolo kolesa a pod naraznikom. Poodchylil som ten kryt a trosku silou som ho vyhol nad koleso. Vytiahol motorcek - prstom pridrzal ten vystupok, lebo som mal nadrzku plnu - nacvakol novy motorcek - prehodil hadice a zapojil elektriku.

PS: auto bolo ale na zdvihaku vytiahnute hore asi do vysky prs aby sa mi lespie robilo.

[Edited on 27/12/12 19:28 by kranky]

• O 10 měsíců později...
Odesláno

A motorek vrčí? Zkontroloval bych jestli se pod autem netvoří loužička. (vypadlá hadička) Jinak tude mrtvý motorek. Má tam takový váleček který ucpe buď jednu hadičku nebo druhou, podle směru otáčení. Dělalo mi to také, nejdříve pomohlo vyčištění a cca 0,5 roku fungoval, ale jak to udělalo podruhé tak jsem koupil nový. Ty peníze za nový, nestojí za znovurozebírání.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...