michal 206 Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 dotazek: koupil jsem starsi motor a chci ho pripravit tak, aby byl spolehlivy a lehce poladeny. co vas napada: rozebrat, vymenit tesneni, zbrousit ventilova sedla, vylestit valce, pistini krouzky, vycisteni vyfuku, novy ventily, zbrousit hlavu, ... co jeste? ...jo jeste jsem nerekl, je 205 GTIcko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fusion Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 chce to vidět v jakým je to stavu gufera, nový pistní kroužký, možná vybrousit a vyleštit válce... Dají se ale dělat aji věci jako kompletní chemický čištění všech částí (když je blok ze železa, použít žiravinu), blok se může zvrchu taky brousit (komprese, líp sedne nový těsnění), opravit maličkosti na klikovce, písty - kompletně chemicky očistit, vyčistit usazeniny z drážek pro kroužky, vyměnit šrouby co drží pístovou tyč ke klikovce za silnější, nechat odlehčit setrvačník, novej rozvoďák, svíčky a tak... já bych si teda pohrál Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal 206 Posted June 25, 2005 Author Share Posted June 25, 2005 jo jo, setrvak taky bude, neboj... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts