sheep Odesláno 26. prosinec 2012 Odesláno 26. prosinec 2012 Zdravim chlapi,mám menší problem ohledně el. už jednou zlobila.A to že při jízdě to zdechlo a rozsvítil se klíč imo.Až po dukladném bádaní se objevil problem pod pojistkovou skříní v prostoru motoru,kde tu a tam byl ohnilej drát.Proletováno a vše v pohodě.Ovšem dnes podobná závada opět.Bohužel nevím číslo pojistky je to 30A která byla prasklá výměna okamžitě pojistku vyrazí.Po měření je tam čistý zkrat.Po odpojení dvojitého relé se nic nemění až po odpojení ŘJ.Nechci kecat č.pojistky je asi 26,27. Má někdo radu?Díky. Citovat
krtek 2 Odesláno 26. prosinec 2012 Odesláno 26. prosinec 2012 no musis zistit presne o ktoru ide, tu napr poistky v starom aj novom modeli [upravil dne 26/12/12 19:28 od krtek 2] Citovat
sheep Odesláno 27. prosinec 2012 Autor Odesláno 27. prosinec 2012 Je to pojistka 26,nechapu ale proč zkrat zmizi po odpojeni ŘJ alespoň dle schema na ktere koukam stim nema nic spolecneho.Vidím žlutý drát BM26A který jde na dvojité relé.Jak jsem psal rele jsem odpojil zkrat stále až když odpojim ŘJ tak zkrat zmizi. Nebo koukam na špatné schema. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.