P405 Odesláno 24. červen 2005 Odesláno 24. červen 2005 Zdravim, mel bych dotaz tykajici se 405 D 93 rok, uniká mi servo olej na spodku auta ( nekde presne pod sedackou ridice ) z trubice zrejme tusim na chlazeni te kapaliny.. Bylo mi receno ze v replikach to nesezenu a novy je dost drahy.. Je tedy mozne tu chladici cast zkratit?? Zrejme to je jen pro nejake extremy Nebo cim to nahradit diky Citovat
oddie Odesláno 24. červen 2005 Odesláno 24. červen 2005 Jestli to uniká skutečně jen z té trubky, co je pod podlahou, tak jí můžeš odpojit a vyndat, hadice od pumpy jde zapojit přímo do orbitrolu. Tuhle chladící trubku má jen nový model, starý ji neměl, a taky tam to servo bylo Já to mám taky přímo... Citovat
Radek Odesláno 24. červen 2005 Odesláno 24. červen 2005 mne to tece z pistnice. Nevi nekdo, za kolik se da sehnat? Citovat
P405 Odesláno 24. červen 2005 Autor Odesláno 24. červen 2005 heej tak to je luxus, diky za odpoved Citovat
Guest dtyrkas Odesláno 24. červen 2005 Odesláno 24. červen 2005 Původně zaslal: oddie Jestli to uniká skutečně jen z té trubky, co je pod podlahou, tak jí můžeš odpojit a vyndat, hadice od pumpy jde zapojit přímo do orbitrolu. Tuhle chladící trubku má jen nový model, starý ji neměl, a taky tam to servo bylo Já to mám taky přímo... Mam stary model a taky to mam primo, zadny hadice navic na chlazeni pod sedacku. Tak me napada otazka, jestli to ma nejaky valny vyznam vubec? Citovat
oddie Odesláno 24. červen 2005 Odesláno 24. červen 2005 Původně zaslal: Radek mne to tece z pistnice. Nevi nekdo, za kolik se da sehnat? Kdyby ses předevčírem zeptal, moh sis ji rovnou odvézt... Citovat
vavra98 Odesláno 27. červen 2005 Odesláno 27. červen 2005 Já mám nový model, ten chladič? jsem utrh na poli a tak jsem teď propojenej taky na přímo. CCa po 1/2 roce mi pumpa odešla, ale myslím, žýe to nebylo tím, že by to nechladilo? nebo na co to tam je. Citovat
vavra98 Odesláno 27. červen 2005 Odesláno 27. červen 2005 Jo a nenapadá ještě někoho od čeho je to pískání, co se mi ozývá od servo pumpy po její výměně včetně řemenu a napínací kladky? já už zkusil snad všechno a stále mi to píská než se zahřeje. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.