Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den,

Já vým že asi podobných příspěvků je tu dost a dost ale stejnak jsem se toho moc nedozvěděl, teda konkretně asi meho problemu.

Jel jsem na svátky do zahraničí a tet mam dost velkej problem,

při jednom takonem kopečku jsem jel docela na pohodu do něj a najednou se mi rozsvítila kontrolka na motor, jelikož jsem v zahraničí už měl drobné problemy tak jsem si sebou vzal kabel na diagnostiku. Po dojezdu jsem si napojil auto a zjistil jsem par chyb které mi nejdou odstranit ani je vymazat.

Tak jsem se ptal po sousedech kdo by měl taky diagnostiku abych se ujistil aspon v chybách co vylezlo mě. A podařilo se mi to. jeden soused doma má diagnostiku od Dephi a docela profi aspon podle provedení.

V příloze je moje diagnostika , a jeho od Dhelpi.

Potřebuji poradit co stím protože jet 350 km na dvojku až na trojku se mi moc nechce.

Před odjezdem jsem měnil olej ,vzduchoví filtr a palivoví filtr.

Nevím co stím A Prosím o pomoc.

Trouble Codes (Dojezd SK).html

[upravil dne 23/12/12 12:44 od Virtek]

Odesláno

Jasný to se omlouvám ale vžy auto bylo v pohodě a začalo to dělat až tet.

Auto nejede nemá tach ( a to jstojím s plynem na podlaze ) připadá mi to jako by vubec nespínalo turbo, nebo jako kdyby to spadlo do nějakého nouzového režimu.

Je to 1,6 HDI 80 Kw

[upravil dne 23/12/12 13:08 od Virtek]

Odesláno

Předně by bylo dobré to hodit na origo diag. Chyb je tam až neobvykle hodně, ale některé můžou být starší. Takže smazat co půjde a znovu načíst. Jak je na tom baterka?

Odesláno
nevím jestli dobít ale při startování se ozýval ten gong.

Ale tet točí jak blázen a ne a né se té chyby zbavit \"P0489\"

Myslím že P0489 má niečo spoločné s EGR ventilom.

Odesláno
nevím jestli dobít ale při startování se ozýval ten gong.

Ale tet točí jak blázen a ne a né se té chyby zbavit \"P0489\"

Myslím že P0489 má niečo spoločné s EGR ventilom.

To je klydně možné , ale co stím ?

Odesláno
:xvul Netrap tolik tu češtinu...

Ja se k tomu klidně přiznám jsem \" dizlektik a dizgrafik\" a neumím moc zakladní věci.

Tak se mi nevysmívejte a raději mi poraďte.

Děkuji

Odesláno
:xvul Netrap tolik tu češtinu...

Ja se k tomu klidně přiznám jsem \" dizlektik a dizgrafik\" a neumím moc zakladní věci.

Tak se mi nevysmívejte a raději mi poraďte.

Děkuji

NENI UMĚNÍ SE SMÁT ALE POMOCI

Odesláno

Hele zaprvé si přečti pravidla...necituje se předešlý příspěvek...a už vůbec ne dvakrát (viz. http://www.peugeot-club.com/forum/faq.php?page=forumrules)

Za druhé já se nesměji, jen jsem upozornil...beru, že můžeš mít problém s psaním, ale je spousta způsobu, jak si ověřit, jestli to či ono mám správně. Přeci jen píšeš na veřejný internet, kde to čte spousta lidí a není moc dobře vypovídající, když tam uvidím několik pořádných hrubek.Jasný není to zločin, ale je to Český jazyk, náš rodný jazyk a měli by jsme ho psát spisovně...Mě osobně to úplně bije do očí :(:(

Ale každopádně jsem se Tě nechtěl nijak dotknout a jestli jsem Tě nějak urazil, tak se velice omlouvám...

Jinak přeju krásný svátky...a rychlé vyřešení problému s autem

[upravil dne 23/12/12 22:05 od davidekcz]

[upravil dne 23/12/12 22:06 od davidekcz]

Odesláno

Je sice pravda že je internet je věřejná věc, ale pokud řeším nějaký důležitý problém tak nekoukám jestli někde napíšu něco špatně. V té chvíli je mi to úplně jedno. A je pravda že když se na to někdo podívá tak si asi pomyslí své o tom člověku, ale to už zaleží na jedinci. A pak je skupina lidí kteří se na to podívají a slušně upozorní že tam má nějaké chyby ale řeší obsah a důležitost příspěvku, popřípadě problému.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...