Virtek Odesláno 23. prosinec 2012 Odesláno 23. prosinec 2012 Dobrý den, Já vým že asi podobných příspěvků je tu dost a dost ale stejnak jsem se toho moc nedozvěděl, teda konkretně asi meho problemu. Jel jsem na svátky do zahraničí a tet mam dost velkej problem, při jednom takonem kopečku jsem jel docela na pohodu do něj a najednou se mi rozsvítila kontrolka na motor, jelikož jsem v zahraničí už měl drobné problemy tak jsem si sebou vzal kabel na diagnostiku. Po dojezdu jsem si napojil auto a zjistil jsem par chyb které mi nejdou odstranit ani je vymazat. Tak jsem se ptal po sousedech kdo by měl taky diagnostiku abych se ujistil aspon v chybách co vylezlo mě. A podařilo se mi to. jeden soused doma má diagnostiku od Dephi a docela profi aspon podle provedení. V příloze je moje diagnostika , a jeho od Dhelpi. Potřebuji poradit co stím protože jet 350 km na dvojku až na trojku se mi moc nechce. Před odjezdem jsem měnil olej ,vzduchoví filtr a palivoví filtr. Nevím co stím A Prosím o pomoc. Trouble Codes (Dojezd SK).html [upravil dne 23/12/12 12:44 od Virtek] Citovat
Virtek Odesláno 23. prosinec 2012 Autor Odesláno 23. prosinec 2012 Tady přikladám druhý soubor chyb PEUGEOT 307.pdf Citovat
koblih69 Odesláno 23. prosinec 2012 Odesláno 23. prosinec 2012 No bývá zvykem napsat co to auto dělá a že motor je 1.6 HDi ... a třeba taky to proč bys měl jet na dvojku? Citovat
Virtek Odesláno 23. prosinec 2012 Autor Odesláno 23. prosinec 2012 Jasný to se omlouvám ale vžy auto bylo v pohodě a začalo to dělat až tet. Auto nejede nemá tach ( a to jstojím s plynem na podlaze ) připadá mi to jako by vubec nespínalo turbo, nebo jako kdyby to spadlo do nějakého nouzového režimu. Je to 1,6 HDI 80 Kw [upravil dne 23/12/12 13:08 od Virtek] Citovat
koblih69 Odesláno 23. prosinec 2012 Odesláno 23. prosinec 2012 Auto je v nouzáku, nicméně to neznamená, že se s ním nedá jet. Můj šéf najel skoro 800 km než si toho vůbec všimnul... prostě jen pojedeš bez turba a max 2500 ot. Citovat
Virtek Odesláno 23. prosinec 2012 Autor Odesláno 23. prosinec 2012 Jo to by teoreticky šlo ale jak to vyřešit nebo odstranit ? Citovat
koblih69 Odesláno 23. prosinec 2012 Odesláno 23. prosinec 2012 Předně by bylo dobré to hodit na origo diag. Chyb je tam až neobvykle hodně, ale některé můžou být starší. Takže smazat co půjde a znovu načíst. Jak je na tom baterka? Citovat
Virtek Odesláno 23. prosinec 2012 Autor Odesláno 23. prosinec 2012 už asi bude mít své nejlepší za sebou . Ve velkých mrazech v čechach už se oyývala při startování. Citovat
koblih69 Odesláno 23. prosinec 2012 Odesláno 23. prosinec 2012 Co říkala \"dobij mě, dobij mě\" ? Pokud b ybyla hodně špatná občas se objeví při startování nějaká falešná hláška... proto ten můj dotaz. Citovat
Virtek Odesláno 23. prosinec 2012 Autor Odesláno 23. prosinec 2012 nevím jestli dobít ale při startování se ozýval ten gong. Ale tet točí jak blázen a ne a né se té chyby zbavit \"P0489\" Citovat
janik6163 Odesláno 23. prosinec 2012 Odesláno 23. prosinec 2012 nevím jestli dobít ale při startování se ozýval ten gong. Ale tet točí jak blázen a ne a né se té chyby zbavit \"P0489\" Myslím že P0489 má niečo spoločné s EGR ventilom. Citovat
Virtek Odesláno 23. prosinec 2012 Autor Odesláno 23. prosinec 2012 nevím jestli dobít ale při startování se ozýval ten gong. Ale tet točí jak blázen a ne a né se té chyby zbavit \"P0489\" Myslím že P0489 má niečo spoločné s EGR ventilom. To je klydně možné , ale co stím ? Citovat
Virtek Odesláno 23. prosinec 2012 Autor Odesláno 23. prosinec 2012 Netrap tolik tu češtinu... Ja se k tomu klidně přiznám jsem \" dizlektik a dizgrafik\" a neumím moc zakladní věci. Tak se mi nevysmívejte a raději mi poraďte. Děkuji Citovat
Virtek Odesláno 23. prosinec 2012 Autor Odesláno 23. prosinec 2012 Netrap tolik tu češtinu... Ja se k tomu klidně přiznám jsem \" dizlektik a dizgrafik\" a neumím moc zakladní věci. Tak se mi nevysmívejte a raději mi poraďte. Děkuji NENI UMĚNÍ SE SMÁT ALE POMOCI Citovat
davidekcz Odesláno 23. prosinec 2012 Odesláno 23. prosinec 2012 Hele zaprvé si přečti pravidla...necituje se předešlý příspěvek...a už vůbec ne dvakrát (viz. http://www.peugeot-club.com/forum/faq.php?page=forumrules) Za druhé já se nesměji, jen jsem upozornil...beru, že můžeš mít problém s psaním, ale je spousta způsobu, jak si ověřit, jestli to či ono mám správně. Přeci jen píšeš na veřejný internet, kde to čte spousta lidí a není moc dobře vypovídající, když tam uvidím několik pořádných hrubek.Jasný není to zločin, ale je to Český jazyk, náš rodný jazyk a měli by jsme ho psát spisovně...Mě osobně to úplně bije do očí :( Ale každopádně jsem se Tě nechtěl nijak dotknout a jestli jsem Tě nějak urazil, tak se velice omlouvám... Jinak přeju krásný svátky...a rychlé vyřešení problému s autem [upravil dne 23/12/12 22:05 od davidekcz] [upravil dne 23/12/12 22:06 od davidekcz] Citovat
Virtek Odesláno 24. prosinec 2012 Autor Odesláno 24. prosinec 2012 Je sice pravda že je internet je věřejná věc, ale pokud řeším nějaký důležitý problém tak nekoukám jestli někde napíšu něco špatně. V té chvíli je mi to úplně jedno. A je pravda že když se na to někdo podívá tak si asi pomyslí své o tom člověku, ale to už zaleží na jedinci. A pak je skupina lidí kteří se na to podívají a slušně upozorní že tam má nějaké chyby ale řeší obsah a důležitost příspěvku, popřípadě problému. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.