Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Čidla ABS na kolech se přeměřit o tohohle auta nedají :bojim

Hmm, tak neviem, meral som odpor na všetkých štyroch, jedna hodnota bola total uletená a bolo to to vadné čidlo:myslim Je to ale tri roky späť, tak hodnotu Ti nepoviem

U 407 je Hallův snímač, to není indukční jako třeba na 406. U indukčního je odpor poměrně jednoznačně vypovídající, protože je to cívka. Hall je trochu složitější.

Odesláno

Tybyt, pokud ti mohu porad, tak to vozidlo vrať. Věř mi, že budeš po čase smutný a zklamaný, jelikož se z toho stane ,,kasička\". Jinak ty závady nejsou lehké, jak píšeš, ale to co pžedvedl bazárník, jak píšeš, tak bych řekl děkuji nechci a nashledanou!!! A už bych tam nikdy nic nekupoval. Jinak nebylo to vozidlo bourané?? pochybuji, že by jen tak byl rozdíl v odstínu barvy, jak píše např. koblih69. Takže, pokud máš možnost, tak to vrať!!!!! Jeli někdo z okolí, kdo má diagnostiku, tak si ji napoj a uvidíš, co vše ti vyleze.

Odesláno
Bourané \"nebylo\" jen se přelakoval škrábanec z parkoviště od nákupního vozíku... tak nějak bývají ty historky :D

Kecá !!! On by mu to náš technik vysvětli a i ukázal. To by se pak divil. Jinak jak jsem psal, tak ihned vrátit!!!!!!!!

Odesláno

Tybyt za blbost sa plati a trebalo si dat poradit. Nechapem ako si mohol kupit auto s takymito zavadami, ved to si musel zbadat pri skusobnej jazde. Niekedy je lepsie chvilku pockat a nekupovat zbrklo. Pritlac bazaristu a vrat auto, alebo nech ti da odstranit zavady pripadne preplatit ak si to das odstranit sam(co je najlepsie riesenie). To trhanie co popisujes filtrami nebude.

Odesláno

hej bolo lakovane ale len zadny komplet naraznik, ale farba pasuje na 100% len ta zrnitost je kus mensia, pri skusobnej jazde vobec nic nehlasilo chybu. na ten display dal zlavu a aj na kufor 240€ ale zistil som ze na kufri je len zamrznuty mikrospinac (pri silnejsom zatlaceni to ide) na ofuky som zabudol hoc som otom cital. 27dmeho mi dojdu filtre tak vymenim a uvidim co to spravy. do garaze to zial nezmesty a vonku sa mi nechce mrznut a skusit ocistit tie senzory na ESP, ABS funguje perfektne, dnes som skusal dat do smiku auto pomocou rucnej aj sa mi podarilo ale dajak to vyrovnalo... len to ESP musim este vyskusat co to uroby pri vypnutom a pri zapnutom rezime.

na dia odnesiem asi piatok do origo servisu myslim ze tych 400km com som uz najazdil bude dostatocne.

motoricky som pozrel vsetko dookola ale vsetko je ciste aj vstreky komplet vsetko, len ten kryt mi tam kus huci bo chyba jedna guma nato. ale asi mozem povedat ze je tichsi motor ako novy Fluence z 3000km.

pockam este na dia a ked daco pribudne dam riesit... popripadne ESP ked tam bude daco vaznejsie

Odesláno

tybyt:Môže to byť snímač na kolese,alebo aj comm pod volantom a to je už iná pálka.Konkrétne snímač uhla volantu.Možno je len rozštelovaný,možno kaput.Dia je v tomto prípade skutočná pomoc.

Odesláno

ci som sen bazarnika alebo nie... ale v kazdom pripade to nenecham tak ked to bude komplikovana zavada... dnes sviatocne som spojazdnil predny ostrekovac a otvaranie na kufor cez gombik. 30min :)

Odesláno

No treba to všetko poopravovať a potom isť vrátiť.Najprv by som to pokúšal vrátiť,zjednať cenu a potom keď sa nebude dať už nič robiť opravovať.Prajem veľa úspechov.

Odesláno

tybyt: pisomnou formou okamzite odstupenie od zmluvy na zaklade prejavenia skrytych zavad a vratenie penazi, vymenovat prislusne body zmluvy, oargumentovat a pohrozit moznostou zaloby o nahradu skody ktora vznika kazdym dnom vlastnenia vozidla (auto je nesposobile na uzivanie na miestnych komunikaciach), alebo na zaver pohrozit tym, ze auto das opravit a v obciansko pravnom konani budes cenu oprav vymahat. Ak zmluva ktoru si podpisal nieje totalne na hlavu napisana tak je velka sanca na uspech. Ak mas zbytocnych par tis eur tak si auto nechaj a uvidis co to bude pytat... uvedom si, ze 407-cka nieje favorit to neopravis kladivom a srobovakom mas tam viac elektroniky ako v celej domacnosti a hladanie a odstranovanie pripadnych poruch moze byt malickost ale tiez pekne draha. viem ze toto pocut nechces ale hovorim z vlastnej vedomosti.. znami do podobnej 407cky natlacil cca 4tis eur co mi je zname a stale nejazdi ok...tiez jasal aka super kupa to bola

Odesláno

Když to čtu, tak nevím, jestli se smát nebo brečet. Snažím se prodat 407 za podobnou cenu nicméně ve vyšší výbavě a troufnu si říct, že v super stavu a ty koupíš takovou kasičku..

Ach jo.. :myslim

Odesláno

jen off ale je blbe ze nekdo by nekoupil auto kvuli tomu ze je lakovanej nejakej dil! Treba Peugeota jelikoz jsem ho mel fakt rad tak mel strikanej predni i zadni naraznik nekolikrat pak levej a pravej zadni blatnik a kapota. Pri tom meneno nebylo nic. Parkuju pred sidlistem a fakt me to na 406 vadilo kdyz byla poskrabana. Pak to dopada tak ze ja jako clovek co se o auto stara mnohem lepe nez vetsina lidi, neproda nestocenou dobre servisovanou nijak kutilem dobastlenou ojetinu hur nez nejakou olitanou nalestenou kurvu. A ja jsem jeste takovej vul ze kdyz uz prodavam auto tak o nem snazim rict uplne vsechno.

Odesláno

vitek: to mas tak... ludia sa casto krat nechaju namotat na sladke reci a bohuzial casto krat predava v prvom rade vzhlad... vacsina ludi a osobne sa medzi nich radim tiez, su amateri a malo kedy si so sebou beru niekoho kto realne poradi... prve auto som tiez kupil s rovnako horucou hlavou ako tybyt investicie do oprav ma z toho vyliecili... oni ludia na to musia prist vlastnou skusenostou ze radsej od poctiveho predajcu s kompletnou historiou nez od nejakeho prekupnika nieco naoko pekne ale v reali vrak...samozrejme cest vinimkam

Odesláno
Když to čtu, tak nevím, jestli se smát nebo brečet. Snažím se prodat 407 za podobnou cenu nicméně ve vyšší výbavě a troufnu si říct, že v super stavu a ty koupíš takovou kasičku..

Ach jo.. :myslim

Tady brečíš, že nemůžeš prodat svou 407, ale fotky co jsi slíbil nedodáš:aut

Odesláno

no tak dnes som bol na DIA, a ten chlapik mi povedal ze on by sa cim skor zbavil toho auta uz len preto ze to je 407 ze su pekne ale dost problemove.

na vysledky mi povedal len to ze to mozu byt aj stare zavadi alebo docasne kvoly tomu ze auto dlhsie stalo. ale sme sa dohodly ze o 200/300km to napojime zas a uvidime co to ukaze bo vsetko vymazal.

kto by bol taky ochotny a pozrel by sa mi na vysledky? ale len naozaj skuseny c sa v tom vyzna. vopred diky

Odesláno

tybyt: zaves to sem ako obrazok urcite sa najdu ludia ktori budu vediet povedat co ktora zavada zhruba moze znamenat.

Co sa tyka 407 ako takej tak je to auto v pohode, problem je len v tom, ze vacsina z tych co sa u nas kupuju ako jazdene maju tak 2-3x tolko km ako je na tacho alebo zanedbanu udrzbu a tym padom sa objavuju zahady a poruchy ktore by sa objavovat nemali...

kazdopadne za mna znova, neries nic, to auto utekaj hned zajtra vratit a nenechaj sa odbit predajcom, vysvetluj, prehovaraj, nadavaj, vyhrazaj len ho vrat...nenechaj si zneprijemnit skusenost s peugeotom kupou toho co mas...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...