Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Cafte chlapi, od vcera mam problem, ze auto je strasne tupe a slabo taha (slabsi kopec, 4ka, plyn na podlahe, 70km/h)...povodne som myslel, ze EGR, elbo to uz mi raz blblo...ale ked bol problem v EGR, jednak sa mi rozsvietilo K na palubke a za druhe auto dymilo...teraz nedymi...turbo je nove rok...

Odesláno

Pokud by byla prasklá tak aby to bylo takto znát tak by to padalo do nouzáku. Zkontroluj podtlakové hadičky od vývěvy, přes solenoid, po \"vajíčko\" turba. Čekal bych tam netěsnost. Diag. neříká nic?

Odesláno

taky bych ty podtlaky nechal proměřit, může být špatná membrána, nejen hadičky, mně to dělalo taky, ale fakt je, že to nezačalo náhle, ale spíš se to postupně hlásilo, chvíli to jelo, pak ne, pak zas ano, pak už vůbec. Napřed jsem netušil čím to může být, od podezření na špatnou naftu až přes turbo se došlo k membráně. Výměna stála asi 3,5 t Kč.

Odesláno

V chorvatsku mi vyrthlo na dialnici hadicu z coolera. Viac jak 4 sa nedalo zaradit, dym len velmi slaby, a kontrolka mi nezasvietila ziadna. Pocul som turbo ako syci, no prehlusoval ho randal potrvacnika.

V prvom rade som sa zlakol, lebo znamemu tak preskocili rozvody na 1.9TDi. Bolo to len o jeden zub a zle mu to casovalo, on tipoval vahu vzduchu. Diagnostika ho neobisla a ani teba asi, inak budes len tapat.

Do nudzoveho rezimu ti moze padat aj kvoli zlemu kontaktu na niektorom cidle ci spatnej lambde, a ty budes len hadat a zozierat sa pokial ta to niekde nenecha viset.

[upravil dne 21/12/12 15:09 od mmx]

Odesláno

Asi pred mesiacom som isiel po D1 cca 130 a zrazu len prestalo tahat a dym... Po zjazde z dialnice som ho nechal asi 5 min vypnuty a znova nastartoval. Rozsvietilo sa Kcko ale auto isli normalne... Na druhy den rano uz ani to Kcko nesvietilo... Na diagnostike povedal, ze EGR ventil, ale mesiac to nic nerobilo, az teraz...

Odesláno

to není nemožné , u těchto aut :roker Bohužel :nevim

ale začni u toho nejjednoduššího, hadici zkontroluješ pohledem, jestli je správně přidělaná, nedejbože aby byla bouchlá, ale to bys slyšel jak bouchla, snad,

pak bych zkusil ty podtlaky a nakonec zbývá turbo a nebo něco úplně jiného :) Držím palce

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...