Alesples Odesláno 18. prosinec 2012 Odesláno 18. prosinec 2012 Zdravím ,chci se zeptat zda má někdo skušenost se spojkou od Starlinu na motor D9b,jestli to není nějaký extra kšunt nebo jestli to aspoň něco vydrží, jelikož nemam moc penez tak nad ní uvažuju a hlavně mě zarazila cena 2200 kč . díky:) Citovat
jirka307 Odesláno 18. prosinec 2012 Odesláno 18. prosinec 2012 a kdyby jsi byl řádný člen tak je ta cena ještě menší Citovat
Roky Odesláno 18. prosinec 2012 Odesláno 18. prosinec 2012 Zdravím ,chci se zeptat zda má někdo skušenost se spojkou od Starlinu na motor D9b,jestli to není nějaký extra kšunt nebo jestli to aspoň něco vydrží, jelikož nemam moc penez tak nad ní uvažuju a hlavně mě zarazila cena 2200 kč . díky:) Zkus se poptat tady na foru člena Badisaka určitě budeš cenou od něj překvapen a nebude to Starline. Citovat
MilanF1 Odesláno 19. prosinec 2012 Odesláno 19. prosinec 2012 A nebo auto-francie: http://www.auto-francie.cz/405/1-9-D/SPOJKA-PREVODOVKA/ Jenom doufám, že jsem dobře zadal motor Citovat
ozzy56 Odesláno 19. prosinec 2012 Odesláno 19. prosinec 2012 spojka není žárovka,která se dá lehce vyměnit...,já bych koupil značku,třeba tady přes klub když chceš auto střelit, tak starline a hned pryč... Citovat
MilanF1 Odesláno 19. prosinec 2012 Odesláno 19. prosinec 2012 Myslím, že Ferry má dobrou zkušenost se spojkou Starline, myslím, že do 106tky, ale třeba měl jen štěstí. Jinak tazatele chápu, 405tka již není mladé auto, proto nechce moc investovat. Já dal odkaz na auto-francie, taky tu mají zaplacenou komerci. Bral jsem od nich díly, jenom u spojky byl problém, že přišlo samotné ložisko, bez domečku. Takže ložisko s domečkem jsem poté musel dokoupit. Citovat
Dýdý Odesláno 19. prosinec 2012 Odesláno 19. prosinec 2012 Tohle je asi lepší svěřit sevisu.Jenom těch ložisek s domečkem jsou určitě nejméně dva druhy.Podle VIN ani data výroby jsem na mojí 405 nenašel stejný. Citovat
MilanF1 Odesláno 19. prosinec 2012 Odesláno 19. prosinec 2012 Můj servis by levněji díly nesehnal. Spojku jsem bral dle VINu, bohužel v sadě od A-F nebyl domeček. V AK jsem bral to ložisko dle VINu a bylo s domečkem. Nejsem si jistý, zda by se dalo přehodit ložisko v domečku, ale moje ložisko bylo úplně KO. Citovat
ChouLu Odesláno 19. prosinec 2012 Odesláno 19. prosinec 2012 Badisák a Starlajn... zkus mu to napsat... je na starlajn alergickej... Osobně bych radši připlatil a vzal něco od Badisaka Citovat
DavidPeugeot405mi16 Odesláno 12. únor 2013 Odesláno 12. únor 2013 Ja jsem bral od starline přítlačák a mužu vam říct že sem si pak za to nadával ...! už nikdy víc jo fungovalo to tak jak melo ale spojka byla tak težká tak že me z ni po delší jízde po praze prala křeč. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.