Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím ,chci se zeptat zda má někdo skušenost se spojkou od Starlinu na motor D9b,jestli to není nějaký extra kšunt nebo jestli to aspoň něco vydrží, jelikož nemam moc penez tak nad ní uvažuju a hlavně mě zarazila cena 2200 kč . :o díky:)

Odesláno
Zdravím ,chci se zeptat zda má někdo skušenost se spojkou od Starlinu na motor D9b,jestli to není nějaký extra kšunt nebo jestli to aspoň něco vydrží, jelikož nemam moc penez tak nad ní uvažuju a hlavně mě zarazila cena 2200 kč . :o díky:)

Zkus se poptat tady na foru člena Badisaka určitě budeš cenou od něj překvapen a nebude to Starline.:myslim

Odesláno

Myslím, že Ferry má dobrou zkušenost se spojkou Starline, myslím, že do 106tky, ale třeba měl jen štěstí. Jinak tazatele chápu, 405tka již není mladé auto, proto nechce moc investovat. Já dal odkaz na auto-francie, taky tu mají zaplacenou komerci. Bral jsem od nich díly, jenom u spojky byl problém, že přišlo samotné ložisko, bez domečku. Takže ložisko s domečkem jsem poté musel dokoupit.

Odesláno

Tohle je asi lepší svěřit sevisu.Jenom těch ložisek s domečkem jsou určitě nejméně dva druhy.Podle VIN ani data výroby jsem na mojí 405 nenašel stejný.

Odesláno

Můj servis by levněji díly nesehnal. Spojku jsem bral dle VINu, bohužel v sadě od A-F nebyl domeček. V AK jsem bral to ložisko dle VINu a bylo s domečkem. Nejsem si jistý, zda by se dalo přehodit ložisko v domečku, ale moje ložisko bylo úplně KO.

• O 1 měsíc později...
  • O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...