Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Třídvířko,Ty taky? A co trápí Tebe? Koukám že jsme na tom podobně. Děti pojmenovali auto \"Zlobílek\". A moje žena se vždy lekne když proběhne nějaká hláška na displeji. A teď v zimě stále kvíká námraza a i tak se vždy bojím kouknout co to zas píše...

A MotoMoto ono je to ale opravdu pokaždé jiné ! Já tohle ještě nezažil... A tak jsem měl lvíčky rád...

Odesláno

Já to auto mám jako rád,to jo,je to takový elegantní vozítko,ale jak něco pípne,tak se taky už děsim.Nejhorší je,že kvůli jedné věci,se musí rozebrat dalších x věcí.Ono mě to nasrání zas přejde,ale kéž by už dalo pokoj.Tak nějak nemám na zbytečné vyhazování peněz za auto.Mám půjčky,předělávám barák,každá kačka se hodí.I to je důvod,proč se snažim si všechno opravit svépomocí.Jinak teď měnim žhavičky,porod na entou..

[upravil dne 6.1.2013 19:45 od třídvířko]

Odesláno

No ono asi záleží na jaký kus narazíte. Já měl zatím za skoro 3 roky jedinou závadu, a to že mi odešel jeden klíč od auta. A to mám najeto 200tis. km. Takže musím zatím zaťukat, že auto je spolehlivý.

Odesláno

Já vím, jen si je potřeba uvědomit, že většina z nás nemá nová auta a tak prostě odchází jedna věc za druhou. Kdyby tomu tak nebylo, tak ho ti předchozí majitelé nebudou prodávat. Takže stačí spočítat kolik stojí nové auto, kolik jsem za něj dali my a pak kolik jsme dali za opravy. A co je pak výhodnější jsou jednoduché počty.

Jinak jsem zastáncem toho, že auta by měli opravovat automechanici a počítače zase jiní odborníci a tak u všech věcí. A peníze které utratím v servise se předci neztratí a někudy se vrátí. Když nevydělá automechanik těžko si bude moct u zedníka objednat obložení koupelny a ten zase dál. Tak to prostě funguje, jen u nás na východě trochu hůř.

Odesláno

Taky mám to autíko rád,o tom žádná. Každé jsem měl. jen tohle stále pokouší mojí trpělivost.Koupil jsem mu hliníkové kolečka aby byl frajer... Auto sice dávám občas do servisu ale jsou věci na které mám a tak to dělám. Pro zábavu a pro peníze. Nemám tolik abych s každým prdem chodil do servisu,páč taky předělávám domeček. Navíc mě některé věci nenechávají jako chlapa klidným a tak si je dělám sám. Nerad bych se hádal,nechci to jen se snažím vysvětlit svůj názor. Víš MotoMoto auta jsou to ojetá ale jen mi přijde že zlobí enormě víc než jiné. A takové hlášky jako výměna hadice kdy mi ve velkém servisu kroutí hlavou a auto nechtějí opravit kvůli přístupu k hadici... a v dalším že výměna hadice za stovku bude stát x tisíc... A že tohle auto moc důvery nezískává... A Boxera mám od nova a v záruce i po toho už nadělali toliko.... Chjo.. Mě to jen mrzí... Je toho moc...

Odesláno

to tak prostě je - ojeté auto které stálo nové okolo milionu se sere za hodně peněz, proto také ojeté nestojí třičtvrtěmilion ale pár set tisíc maximálně. je to o ochotě snášet riziko a nebýt na autu fatálně závislý (a třeba taky ušetřit tím že něco z těch oprav zvládnu sám) - a když to tak není, tak potom je jistě lepší volbou auto menší, nepohodlnější, vošklivější - ale nové.

Odesláno

Já musim mít velké auto,mám tři děti,ale taky mám malý do práce a na takové pojížďky.Ono když se v závěru podíváme,tak auta těchto ročníků,se občas poserou a jsou to vesměs asi všechny značky,nejen Peugeot.Oni se séřou i nový,takže asi není co řešit.No nejlepší byla 309,nebo 205 a posléze jsem měl i 405 a to byla ještě poctivá práce,žádná elektronika a jezdilo to furt.Ale holt rodiná kára je rodinná kára.Zase bude snad líp :papa

Odesláno

Mno, musím zaklepat, že mě větší závady zatim obcházejí .

Jediný co teď řešim, jsou pro změnu dveře. motor šlape bez poruch :P

Jiro76: kam jezdíš na servis? potřebuju někoho osvědčenýho, kdo tomu rozumí a nechtěl by hned měnit celej pohon dveří.

Odesláno

Jo je to tak,velká auta velké starosti. Ale malé nechci,jsem často naložený a to nejen dětmi. Pravdou je že v tomto ročníku jsou Galaxky v lepší formě...

Jarmyl,jestli hledáš někoho šikovného tak to já hrozně nerad a těžko doporučuji. Má specializovaný práce a počítač mám mladého kluka co dělá v Peugeotu a obyčejné věci mi dělá kamarád který se jmenuje jak Tvá přesdívka jen s měkkým \"i\" :D

Odesláno
ahoj, chce se zeptat, začal jsem pokukovat po 807, asi 2,0HDI, poraďte jaký motor, od jakého roku, nebo se podívat po nejakém jiném větším autě? Slýchávám na toto auto různé názory, tak jsem si řekl že se zeptám přímo vás.... dík za odpovědi

A kolik chceš do koupě vozu investovat ??

Odesláno
Tak to může být hezký kousek. Teď se tady prodala Phedra za tuhle cenu, ale pořádně vymazlená.

jj to asi budu já,co?:autJeště teď se občas dojdu podívat do garáže jestli se mi to nezdá :D:D:D. Jinak najeli jsme,od té doby co sem vynuloval spotřebu,přes 400km a spotřeba je,nebo spíš mi to ukazuje 5,8l/100km:papa
Odesláno
ahoj, chce se zeptat, začal jsem pokukovat po 807, asi 2,0HDI, poraďte jaký motor, od jakého roku, nebo se podívat po nejakém jiném větším autě? Slýchávám na toto auto různé názory, tak jsem si řekl že se zeptám přímo vás.... dík za odpovědi

Ahoj Lukáši poslal jsme ti na email nabídku svého soukr auta.Najeto 63.000 km !!! stav 1OO % jen sednout a jezdit.:super

Čau Zbyněk ...vůz v lepším stavu v ČR nekoupíš :mrk

Odesláno
Tak to může být hezký kousek. Teď se tady prodala Phedra za tuhle cenu, ale pořádně vymazlená.

jj to asi budu já,co?:autJeště teď se občas dojdu podívat do garáže jestli se mi to nezdá :D:D:D. Jinak najeli jsme,od té doby co sem vynuloval spotřebu,přes 400km a spotřeba je,nebo spíš mi to ukazuje 5,8l/100km:papa

jo jo. krásny kousek:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...