xdevon0 Odesláno 17. prosinec 2012 Odesláno 17. prosinec 2012 zdravím,mám auto ještě na leasing a plánuji ho odkoupit.ale co se chci zeptat,když zajedu na prohlídku po 20tis.km do jiného servisu než autorizovaného, stane se něco? tím myslím,že v servisní knížce bude razítko jiného servisu než autorizovaného.a ještě jestli při při předávání auta/kontrola dokumentů? jestli by to někdo kontroloval,jestli jsem jezdil opravdu do autorizovaného servisu... děkuji za odpovědi Citovat
Zazimir Odesláno 17. prosinec 2012 Odesláno 17. prosinec 2012 Záleží, co máš v leasingové smlouvě, jinak je jedno jestli jedeš do autorizovaného, nebo jiného, který samozřejmě nesídlí na louce pod stanem :-). Přečti si leasingovou smlouvu. Citovat
xdevon0 Odesláno 18. prosinec 2012 Autor Odesláno 18. prosinec 2012 já se spíše ptal i těch,co něco podobného řešili...tím myslím odkoupení auta.jaký byl průběh Citovat
Czedisonek Odesláno 18. prosinec 2012 Odesláno 18. prosinec 2012 přečti si podmínky, za kterých jsi uzavřel smlouvu, anebo jim rovnou zavolej a zeptej se přímo jich. A tak nějak tohle téma patří spíš do pokecu. Citovat
koblih69 Odesláno 18. prosinec 2012 Odesláno 18. prosinec 2012 Sevisku nikdy nikdo nekontroloval Citovat
Czedisonek Odesláno 18. prosinec 2012 Odesláno 18. prosinec 2012 taky si myslím že tý lízinkovce je to šumák hlavně když cvakáš a pak to ve finále odebereš za zůstatek. Ideální zákazník Citovat
koblih69 Odesláno 18. prosinec 2012 Odesláno 18. prosinec 2012 Samozřejmě mají zájem o servisování v autorizáku. U plnění z havarijka tím obvykle podmiňují uvolnění vinkulace. Jde o to aby se nesnížila hodnota auta, předešlo podvodům, neporušila se záruka ... Nicméně pokud vše běží normálně tak si na servisku nikdo ani nevzpomene. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.