Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Výroba kalendáře PEUGEOT - pokec, případné připomínky a problémy

Recommended Posts

Odesláno
Venda prodal kombíka jsem k nám. Potkal jsem ho jednou ještě se starou značkou a nedávno už s hradeckým číslem. Pokaždé zaparkované v zákazu. :D

ježiš,ten nám dělá ostudu,měl jsem na zadku naší klubovou samolepku a jelikož byla přelakovaná,nešla sundat:bacha

Proč jsem si vždycky myslel, že máš stříbrnou 306ku kombajna?

toho jsem měl rok,to byla jen taková přestupní stanice než se rozhodnu pro jiný,ale před ním jsem měl tu krátkou 306ku ,všichni jí doma řikali \"žabička\" :D

[upravil dne 15.1.2013 16:18 od vendelinek]

Odesláno

Takže hodit to na mě! Zajedu do Havlbrodu, a uvidíš ten mazec!

Jak se zmažeme:D:D:D

Kubík: Foto jsem romanovi doporučoval tu s mlhovkama, ale co tam lépe sedlo a výsledný výběr měl roman, to já nemohl ovlivnit.

[upravil dne 15/1/13 17:19 od Roman Bazi]

Odesláno

Tak se ozvy předem, ať připravím něco na gril :aut

Já myslím, že jsem ti to psal, ale jistej si opravdu nejsem :) Nicméně, aspoň máme v záloze foto na příští rok ;)

Odesláno

Mně nepřišel, tak doufám, že mi neproklouzlo nějaké oznámení o uložení zásilky... Mám doma jen jedno, ale to bude asi správní řízení, takže s tím nebudu spěchat... :)

Odesláno

tak dnes sem si konečně vyzvednul psaní na poště... Kalendář je super... díky... nikomu auto škrábat nebudu, žádné drobné se v obálce nevrátily :D

Odesláno

Pokud někomu kalendář nedorazil a na poště jej nemá, tak nás urgujte. Pro to to bylo poslané doporučeně, aby jsme to mohli dohledat na poště, kde se stala chyba a kalendář mohli dohledat. Ale pokud nám to nebude oznámeno, těžko budem něco hledat...

Odesláno
Venda prodal kombíka jsem k nám. Potkal jsem ho jednou ještě se starou značkou a nedávno už s hradeckým číslem. Pokaždé zaparkované v zákazu. :D

ježiš,ten nám dělá ostudu,měl jsem na zadku naší klubovou samolepku a jelikož byla přelakovaná,nešla sundat:bacha

Nevím, jestli jsi to Vendo postřehl, ale dám ti jsem odkaz

Kalendář je už vystaven v práci a těší se velké oblibě :D

post-39796-14109628978031_thumb.jpg

Odesláno

Samo, že je to kuličkovka. Slouží pro upoutání pozornosti pro určitou skupinu lidí v práci. :D Každý si jí všimne a hned mluví jinak :cool:

Vendo, projeď stránku a příspěvek z 20.12. uvidíš na fotce svoje bývalé auto. :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...