Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Výroba kalendáře PEUGEOT - pokec, případné připomínky a problémy

Recommended Posts

Odesláno
:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk Suuuuuuper Klucí ... přijela jsem z práce a byl doma .. je uplně fajne, mooc se mi líbí .. už je na stole :D :D .. díky skvělá práce :super:super
Odesláno

Kubíku, fotky jsem vybíral já, a myslím, že mě Lukáš nic takového nepsal, ale jistý si nejsem.

Dostal jsem během výroby kalendáře hromadu SZ, že jsem na to mohl zapomenout.

Mě se Tvá fotka auta venku líbila z důvodu, že na fotce z garáže je ještě jiné auto. Při výběru fotek jsem vybíral ty, kde bylo auto jen to jedno, a žádné jiné už fotku neruší.

Odesláno
Vendelínku,teď budeme mít Tvoje autí celý týden všichni před sebou na očích :mrk:D:papa

to je dobře,aspon si ho zapamatujete :D

Proč jsem si vždycky myslel, že máš stříbrnou 306ku kombajna?

Odesláno

O 307ě vím, ale prostě jsem byl přesvědčenej, že Vendelínek si vozil před ní zadek v kombajnu - jak vidno z fotek, nemám pravdu (páč proč by tam dával nějakou cizí paštiku, že jo) a i k tomu je klubový kalendář dobrý.

Odesláno

Kubík: Foto jsem romanovi doporučoval tu s mlhovkama, ale co tam lépe sedlo a výsledný výběr měl roman, to já nemohl ovlivnit.

Venda měl jak kombíka, tak předím krátkou verzi :)

Odesláno
Tak jestli záhadně, tak ta záhada byla už u Mobyho, protože už si tu fotku takto nahrál. Ta fotka má svoje kouzlo, podle mě je pěkná.

Neřeším, jestli fotka je nebo není pěkná, dokonce i tuším proč je černobílá :D Ale rejpnout jsem si musel :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...