Roman Bazi Odesláno 31. prosinec 2012 Autor Odesláno 31. prosinec 2012 To jsem já, jsem ti to psal SZkou:P:P vendelínek: problem? tečku?:D:roker:roker Jasně, už vím. Já teď dostávám tolik SZ, že jsem na Tebe zapoměl. Citovat
vendelinek Odesláno 31. prosinec 2012 Odesláno 31. prosinec 2012 problem? tečku?:D:roker:roker jakej problem:myslim:D jakou tečku:myslim:D tady je kun,to bys koukal,jen se stačí zdržet v nočnim hlídání Citovat
Gabriel 307 Odesláno 31. prosinec 2012 Odesláno 31. prosinec 2012 už aby byl kalendář na své místě už se na něj těším Citovat
ChouLu Odesláno 31. prosinec 2012 Odesláno 31. prosinec 2012 Tak dneska nám to moc nezezelenalo Uvidíme ve středu Citovat
lukaro Odesláno 31. prosinec 2012 Odesláno 31. prosinec 2012 ROMANE: nevypadalo by lépe, kdyby fotka ze srazu byla hned první týden? A ty by sis vzal ten 50. ? EDIT: vím, že týden sis vybral sám, ale jen mě to napadlo... [upravil dne 31/12/12 12:51 od Lukáš_307] Citovat
Roman Bazi Odesláno 31. prosinec 2012 Autor Odesláno 31. prosinec 2012 Přehodit bych to mohl, ten první týden jsem vzal jen proto, že kalendář ještě nebude odeslán a nikdo tento termín nechtěl. ChouLu navrhoval dát do 50tého týdne fotku z Vánočního srazu, protože datum tomu odpovídá. To by taky nebylo špatné. Adresy vytištěny, podlepeny oboustrankou. Mám ji dost, tak jsem ji využil. Citovat
lukaro Odesláno 31. prosinec 2012 Odesláno 31. prosinec 2012 Já nevím....dal bych tam nějakou srazovku, třeba jinou, nebo logo peugeot nebo tak něco Citovat
Veverka Odesláno 31. prosinec 2012 Odesláno 31. prosinec 2012 Vy mate s vanocniho srazu nejake zajimave fotky s autama? Jakoze treba tu 301? Ta by byla fajn a odpovidala by taky uplne prvotni Romanovo myslence (kalendar s fotkama vsech modelu Peugeot), ktera vedla k tomuto kalendari... Ja jednu fotku z parkoviste pred hotelem z toho srazu mam, ale neni nic moc zajimava Citovat
ChouLu Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 Tak se nám kalendář skoro blíží do finále... čekáme na zaplacení od 6ti členů... od 3 by to mělo dorazit zítra a zbytek nevím... SV24 tvrdil, že to pošle začátkem roku.. tak snad.. zatím se mi na SZ neozval. Jacobsoona jsem kontaktoval dnes. čekám odpověď... Tom_206 se přestal ozývat... maže mi komentáře na facebooku, neodepisuje na SMS, neodepisuje ani Lucka... Tvrdil, že peníze poslal (25.12.) a do dnes nic nedorazilo... takže bude nejspíše vyškrtnut, když není schopen ani na SMS či FB reagovat (i když tam prokazatelně je!). Lucka mi též nereaguje na FB... Citovat
ChouLu Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 Uvidíme co příjde zítra.. se zbytkem se budu znova kontakovat a pokud platbu neodešlou nebo nebudou reagovat, tak bohužel je budem muset škrtnout... nemůžem čekat do půlky ledna... Citovat
vendelinek Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 301ka už je na aukru,asi si s tim majitel moc nepojezdil,když už prodává Citovat
Guest Scratch Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 Tak se nám kalendář skoro blíží do finále... čekáme na zaplacení od 6ti členů... od 3 by to mělo dorazit zítra a zbytek nevím... SV24 tvrdil, že to pošle začátkem roku.. tak snad.. zatím se mi na SZ neozval. Jacobsoona jsem kontaktoval dnes. čekám odpověď... Tom_206 se přestal ozývat... maže mi komentáře na facebooku, neodepisuje na SMS, neodepisuje ani Lucka... Tvrdil, že peníze poslal (25.12.) a do dnes nic nedorazilo... takže bude nejspíše vyškrtnut, když není schopen ani na SMS či FB reagovat (i když tam prokazatelně je!). Lucka mi též nereaguje na FB... vymazat, vyskrtnout, neni to poprvy, tato jejich reakce. Hod tam radsi druhe auto rejtyho a je po prdeli..... i taci jsou holt novy clenove, ktere porad hledame :D:D:D [upravil dne 3/1/2013 09:48 od Scratch] Citovat
ChouLu Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 po dlouhé době jsem uhnal Lucku... peníze pošle dnes nebo zítra a pošle mi hned potvrzení, aby se to nezdržovalo.. částka by měla nejdéle zítra dorazit od cechice a cwoka a rejtyho. SV24 a Jacobsoon se zatím neozvali... Nevím zda Roman dneska už doplnil platby.. možná od těch prvních jmenovaných už jsou peníze na účtě Citovat
Háček Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 tak to rovnou všechny objette a posbírejte peníze ... ja po dlouhy době ted kouknu kvuli kalendaři na klub a koukam že to tu je přibržděný Citovat
Roman Bazi Odesláno 3. leden 2013 Autor Odesláno 3. leden 2013 Tak dnes jen cechic. Docela se to protahuje. Citovat
lukaro Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 Zaspamovat jim zprávy, ať to zaplatí.... Bál jsem se přesně toho, že se bude čekat na takové brzdy Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.