Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Výroba kalendáře PEUGEOT - pokec, případné připomínky a problémy

Recommended Posts

Odesláno
problem? tečku?:D:D:roker:roker

jakej problem:myslim:D

jakou tečku:myslim:D

tady je kun,to bys koukal,jen se stačí zdržet v nočnim hlídání:D

Odesláno

ROMANE: nevypadalo by lépe, kdyby fotka ze srazu byla hned první týden? A ty by sis vzal ten 50. ? :)

EDIT: vím, že týden sis vybral sám, ale jen mě to napadlo... :)

[upravil dne 31/12/12 12:51 od Lukáš_307]

Odesláno

Přehodit bych to mohl, ten první týden jsem vzal jen proto, že kalendář ještě nebude odeslán a nikdo tento termín nechtěl.

ChouLu navrhoval dát do 50tého týdne fotku z Vánočního srazu, protože datum tomu odpovídá. To by taky nebylo špatné.

Adresy vytištěny, podlepeny oboustrankou. Mám ji dost, tak jsem ji využil.

Odesláno

Vy mate s vanocniho srazu nejake zajimave fotky s autama? Jakoze treba tu 301? Ta by byla fajn a odpovidala by taky uplne prvotni Romanovo myslence (kalendar s fotkama vsech modelu Peugeot), ktera vedla k tomuto kalendari...

Ja jednu fotku z parkoviste pred hotelem z toho srazu mam, ale neni nic moc zajimava :(

Odesláno

Tak se nám kalendář skoro blíží do finále... čekáme na zaplacení od 6ti členů... od 3 by to mělo dorazit zítra a zbytek nevím... SV24 tvrdil, že to pošle začátkem roku.. tak snad.. zatím se mi na SZ neozval.

Jacobsoona jsem kontaktoval dnes. čekám odpověď...

Tom_206 se přestal ozývat... maže mi komentáře na facebooku, neodepisuje na SMS, neodepisuje ani Lucka... Tvrdil, že peníze poslal (25.12.) a do dnes nic nedorazilo... takže bude nejspíše vyškrtnut, když není schopen ani na SMS či FB reagovat (i když tam prokazatelně je!). Lucka mi též nereaguje na FB... :bojim

Odesláno

Uvidíme co příjde zítra.. se zbytkem se budu znova kontakovat a pokud platbu neodešlou nebo nebudou reagovat, tak bohužel je budem muset škrtnout... nemůžem čekat do půlky ledna... :grr

Guest Scratch
Odesláno
Tak se nám kalendář skoro blíží do finále... čekáme na zaplacení od 6ti členů... od 3 by to mělo dorazit zítra a zbytek nevím... SV24 tvrdil, že to pošle začátkem roku.. tak snad.. zatím se mi na SZ neozval.

Jacobsoona jsem kontaktoval dnes. čekám odpověď...

Tom_206 se přestal ozývat... maže mi komentáře na facebooku, neodepisuje na SMS, neodepisuje ani Lucka... Tvrdil, že peníze poslal (25.12.) a do dnes nic nedorazilo... takže bude nejspíše vyškrtnut, když není schopen ani na SMS či FB reagovat (i když tam prokazatelně je!). Lucka mi též nereaguje na FB... :bojim

vymazat, vyskrtnout, neni to poprvy, tato jejich reakce. Hod tam radsi druhe auto rejtyho a je po prdeli.....

i taci jsou holt novy clenove, ktere porad hledame :D:D:D:D

[upravil dne 3/1/2013 09:48 od Scratch]

Odesláno

po dlouhé době jsem uhnal Lucku... peníze pošle dnes nebo zítra a pošle mi hned potvrzení, aby se to nezdržovalo.. částka by měla nejdéle zítra dorazit od cechice a cwoka a rejtyho.

SV24 a Jacobsoon se zatím neozvali...

Nevím zda Roman dneska už doplnil platby.. možná od těch prvních jmenovaných už jsou peníze na účtě :papa

Odesláno

tak to rovnou všechny objette a posbírejte peníze :D ... ja po dlouhy době ted kouknu kvuli kalendaři na klub a koukam že to tu je přibržděný :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...