Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Výroba kalendáře PEUGEOT - pokec, případné připomínky a problémy

Recommended Posts

Odesláno

Děkuju klukům Choulovi a Bazimu za nezvyklou starostivost o jednoho poťouchlého Medvěda, který chtěl dát fotky a nemohl. Dík kluci.

[upravil dne 19/12/2012 09:05 od Medvěd]

Odesláno

Asi jsem to přehlídl, ale zeptám se... Do kdy bude kalendář připraven k odeslání? :) Jen ze zvědavosti, jestli jsou nějaké předběžné termíny.. :aut

Odesláno

To zatím nikdo neví :)

Na výrobu mají myslím, že týden.. my to tady necháme běžet do konce týdne, pak budem řešit volné pozice v kalendáři jednotlivě s uživateli, kteří nabídli druhé auto a upravovat fotky :)

Pak by tu měl Roman zobrazit číslo účtu a VS a začali by se platby odesílat. Až bude zaplaceno (jelikož jsou svátky tak to bude....), tak to celý pošlem do tiskárny a až to přijde, tak to obratem Roman rozešle po celé republice :papa

EDIT: Já teď jedu pryč a nevím zda je tu Roman... takže registrace odešlu buď jí až se vrátím (kolem 16:00) nebo Roman pokud tady bude dříve :):papa

[upravil dne 19/12/12 12:33 od ChouLu]

Odesláno

V přihlašovacím vláknu jsem upravil cenu kalendáře. Chtěl jsem tam dát už i číslo účtu, aby se dalo platit, ale cena kalendáře není konečná, tak musíme počkat.

Odesláno

prosím,prosím,termín 18 - 24.2( 8 týden) je volný a tam mám výročí,chtěl bych to tam :) DĚKUJI :)

[upravil dne 19.12.2012 20:07 od vendelinek]

Odesláno
prosím,prosím,termín 18 - 24.2( 8 týden) je volný a tam mám výročí,chtěl bych to tam :) DĚKUJI :)

[upravil dne 19.12.2012 20:07 od vendelinek]

;)

Odesláno
Roman Bazi v kalendáři nebude? :myslim

Nějak ho v seznamu nevidím :myslim:mrk:papa

On je to blázen :D :D Vytváří kalendář a není tam :nevim

Dělám si srandu.. registrovaný je.. jen nemá nahraná fota :aut

:D:D:D:potlesk:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...