Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Byli jste někdy členy jiného autoklubu?

Recommended Posts

Odesláno

Docela by mě zajímalo zda je nás tady hodně, co už mají nějakou klubovou historii.

Za sebe můžu říct, že jsme s manželkou byli členy klubu skodafavorit, který už bohůžel nefunguje a nový klub vytvořený pro favoriťáky mě nezaujal tak jako www.skodafavorit.cz a posléze zdejší peugeot-club.

Odesláno

Byl jsem jeden z prvních členů www.jawamania.cz nicméně po změnách které tam proběhly (současný vzhled a pod. ) jsem fórum opustil.

Tak koukám, že žádný současný vzhled už není :D

[upravil dne 16/12/12 12:27 od koblih69]

Guest servisman
Odesláno

ano byl jsem a ještě jsem renault club , felicieclub a v práci autoklub,který letos končí jako já i jako celá fabrika :(

Odesláno

Kdysi auto.cz - motorcafé, poté co to tam totálně podělali předělávkou webu prakticky všichni, co se zabývali technikou, odešli. Pak ještě chvilku autorevue.cz - většinou jen trapná plkárna. Okrajově ještě citroeny.cz.

Odesláno

Vždycky stejný scénáč - vedení po svém upravilo forum a ti skalni protestovali. Když jim to bylo prd platné a nikdo je neposlouchal tak sli pryč. Myslím, že je to ideální reakce na nafoukanost ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...