Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

to by pak znamenalo, že byl zanesenej radiator neboli výměník.

nemáš foto toho starého? aby se vědělo, jak to vypadá , v čem jsou ty změny?

Odesláno

Nemam foto lebo Som v robote az zajtra vjem odfotit ak treba no ale je to ten radiator (alebo vymennik) co je pod palubovkou ale vymena bola dost tazka kedze aj volant som musel odpojit aj tak len tazko som ho vedel vymenit a v automatickej klimatizacii su dva druhy takze je dobre sa uistit ci kupujete spravny ked idete objednavat ja som mal valeo.

Odesláno

před 14 dny jsem menil radiator. topil krasne ale začal prosakovat a rosili se okna. koupil jsem radiator ava za 400,- už od začatku jsem pozoroval že to netopi jak ma. odvzdušneni bylo v pořadku. naznal jsem že bud je radiator v pr... nebo ava nestoji za nic. koupil jsem valeo (daval se do prvovýroby) 1000,- dnes dve hodinky prace a auto topi nehorazne! i na nohy i když mam vydechy na palubce otevřeny.

ješte jeden poznatek. k radiatorum se dava molitan kterej se nalepi po obvodu aby vzduch nešel kolem radiatoru. ava ma ten molitan 5 mm tlustej radiator se v pohode zasune na svoje misto. valeo ten molitan ma 10 mm tlustej a nejde skoro zasunout. takže valeo tesni o hodne lip.

ješte poznamka jsou dva typy topeni valeo a behr. u valea jsou dva typy radiatoru rozdeleny rokem vyroby auta a u behra je jen jeden typ

[upravil dne 15.12.2012 13:50 od čakom]

[upravil dne 15.12.2012 13:54 od čakom]

post-8634-14109628515887_thumb.jpg

Odesláno

pánové, VALEO vede.

sousedovi odešlo topení v P306 a tak si nechal dát levněji jiné z P205 a topí mu to velmi málo.

prej originál by se musel objednávat z francie a za těžkou vatu.

Možná že má stejný problém.

Ale mám pocit, že ho vzali na hul.

Kdybych to vdel, tak jsem mu jedno topení dal. měl jsem ho tu

.

Odesláno

si tak řikam, v čem jsou jiný, Valeo a Behr.

Kromě pěny je to stejný ?

Nějak mi nedává smysl, musí bejt přece technicky odlišný.

Odesláno

ten behr a valeo nema nic společnyho jak to topi. davam jsem fotky aby každej vedel jakej je rozdil mezi radiatorama. kdyby to nekdo rešil. ja jsem nevedel jaky jsou ty rozdily tak jsem vzal oba aby me auto dlouho nestalo rozdelany a ten co tam nemam vratim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...