Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, mám velký problém (nikdy se mi nic takového nestalo). Při nastartování mně okamžitě zhasne motor. Když nastartuji pomoci sešlapnutí plynu motor naskočí, ovšem po uvolnění pedálu plynu otacky spadnou na cca 100 a po chvilce trapeni zhasne motor (to znamena na kazde krizovatce, nebo pri podřazení zhasne motor :bojim ). Přitom tohle se mi stalo včera když jsem přijel vše bylo předtím OK a cca po 10 minutách kdy jsem chtěl odjed mám tenhle problém! Auto jsem ihned odvezl do servisu tak jsem v očekávání. Jen mě zajímá jestli jste se s tímhle někdo setkal, popř. kolik si mám připravit :grr .

Díky čau Vlasta

Odesláno

Takže pro info - volal mi známý ze servisu a závada je objasněna ... špatný benzín (shodou okolností jsem včera tankoval) stačilo to pořádně projed cca 15 km a otáčky volnoběhu jsou na svých původních postech ;)

Nevím teď které benzince mám věřit (možná jsem zrovna natáhl spodek ..... ) ovšem tohle by se přece nemělo stávat :grr

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...