Matus307sw Odesláno 8. prosinec 2012 Odesláno 8. prosinec 2012 Zdravím mám taký problém zlomil som spínač výstražných svetiel a nemôžem ho odtial dostať.....a neviem ako rozobrat tu palubku .....nechcem nič zlomiť za rady dakujem ....PS...neviete kde by sa dal ten spínač kúpiť nový? Citovat
vendelinek Odesláno 8. prosinec 2012 Odesláno 8. prosinec 2012 to by mě zajímalo jak se ti to povedlo Citovat
Matus307sw Odesláno 8. prosinec 2012 Autor Odesláno 8. prosinec 2012 no to som isiel v noci od kamosky...a presiel som líšku ....bol som osť nasrany tak som to zmačkol trocha silnejšie našťastie som prisiel na to ako to cele rozobrat...a bolo to len vyskocene zo zapadky ........a ta liška dokonca zdrhla po vlastnych :D.....keby niekto nevedel ako si rady tak mu to mozem kludne napisat ako to rozobrat ...stravil som pri tom \"krasne\" poobedie Citovat
wojtěch Odesláno 8. prosinec 2012 Odesláno 8. prosinec 2012 Musis sundat oba plasty kolem radia . Takze radio a kastlik pod nim ven. Pod popelnikem jsou2 torxy ty povolit. A spodni plast pujde ooddelat. Potom povolis 2 torxy vespod spodniho plastu(co zakryval spodni plast) dale vycvaknout krytky nebo tlacitka horni (alarm esp zamykani ( hlavne ty krajni pod nima jsou 2x torx ty povolit a vrchni plast mas volny a ted vycvaknes trojuhelnik tlacitko.. je tam nacvakle myslim ze musis vyndat i ty zbyle 2tlacitka ale to ted nevim 100%..... sry ze to je bez diakritiky ale pisu z mobilu Citovat
lukaro Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 Wojta... :D rozebírá panel skoro každý den, tak to ví z hlavy.... Ale taky si to už pamatuji, po těch lakování a tahání xcar linku.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.