Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím mám taký problém zlomil som spínač výstražných svetiel a nemôžem ho odtial dostať.....a neviem ako rozobrat tu palubku .....nechcem nič zlomiť :) za rady dakujem ....PS...neviete kde by sa dal ten spínač kúpiť nový?

Odesláno

no to som isiel v noci od kamosky...a presiel som líšku ....bol som osť nasrany tak som to zmačkol trocha silnejšie :D našťastie som prisiel na to ako to cele rozobrat...a bolo to len vyskocene zo zapadky :D........a ta liška dokonca zdrhla po vlastnych :D :D.....keby niekto nevedel ako si rady tak mu to mozem kludne napisat ako to rozobrat ...stravil som pri tom \"krasne\" poobedie :D

Odesláno

Musis sundat oba plasty kolem radia . Takze radio a kastlik pod nim ven. Pod popelnikem jsou2 torxy ty povolit. A spodni plast pujde ooddelat. Potom povolis 2 torxy vespod spodniho plastu(co zakryval spodni plast) dale vycvaknout krytky nebo tlacitka horni (alarm esp zamykani ( hlavne ty krajni pod nima jsou 2x torx ty povolit a vrchni plast mas volny a ted vycvaknes trojuhelnik tlacitko.. je tam nacvakle myslim ze musis vyndat i ty zbyle 2tlacitka ale to ted nevim 100%..... sry ze to je bez diakritiky ale pisu z mobilu

Odesláno

Wojta... :D :D rozebírá panel skoro každý den, tak to ví z hlavy.... Ale taky si to už pamatuji, po těch lakování a tahání xcar linku.. :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...