kuruk Odesláno 21. červen 2005 Odesláno 21. červen 2005 Jeden dotaz na mnohokrát probírané téma. Můj pažout 306 trpí hroznou nemocí. Pořád mi vynechávalo dálkové ovládání, potom odešlo úplně, ( baterka to není ). Mám radiové a klíček kód hází, ale přijímač nic. Rozebral jsem o víkendu palubovku abych našel jednotku (prý má být před spolujezdcem, ale nic. Chci se zeptat je kde jí mám teda hledat. Měla být hned za kaslíkem a tam není nic jiného než trubice větrání a na něm jedno relé. Můžete mi někdo kdo už se v tom š?oural napsat nebo poslat foto. Jak vůbec ta jednotka vypadá. Myslím, že bude stejná i na jiných modelech. Mám 306 2,0hdi 00. Díky moc za každou informaci, která mi pomůže než slepě rozebírat půlku auta. Citovat
AKCZ Odesláno 21. červen 2005 Odesláno 21. červen 2005 Nevim zdali Ti poradim ale mel jsem takovyto problem na stare 306ce r.v. 1993 kde zatekala antenni dirou kolem anteny voda primo do krabicky s plosnakem na prijimani signalu DO .. proto obcas nesla kdyz prselo .. u noveho modelu si nejsem jistej jestli je na stejnem miste kde je vnitrni osvetleni nad zpetnym zrcatkem.. Tak udajne by mela ta jednotka na DO byt ukrita pod zadni sedackou za spolujezdcem nekde pod operadlem zadniho sedadla.. je nastesti jednoduche oddelat zadni sedacky tak to muzes zkusit a pak dej vedet .. pokud to tam neni tak se predem omlouvam.. protoze overeny to ze svyho nemam .. snad na dvou sroubech pod nejakym plechem .. no uvidis.. [upravil dne 22/6/05 AKCZ] Citovat
Tornado Odesláno 22. červen 2005 Odesláno 22. červen 2005 Kamos ma na sve 306 r.v.1998 zajimavej problem s centralem. Ma klicek s infra vysilacem. Kdyz auto zamyka pres klicek, tak se zamknou jen zadni dvere a hned se odemknou. Jinak kdyz zamyka dvere normalne pres zamek ve dverich, tak se zamknou vsechny dvere (a zustanou zamceny). V cem by mohl byt problem? Jak to opravit aby vse fungovalo jak ma? Diky... Citovat
Guest Ludweek Odesláno 23. červen 2005 Odesláno 23. červen 2005 mel sem podobnej problem...pres dalku se nezamkly dverer ridice...spatny zamek...at vyzkousi odpojit dvere ktery se nezamykaji a potom zkusit dalku pokud se bez tech odpojenych dveri ostatni zamknou a zustanou zamceny tak staci vymenit zamek...jinak bych hledal chybu v centralni jednotce ktera by mela bejt pod zadnimi sedackami...pokud se nepletu Citovat
kuruk Odesláno 23. červen 2005 Autor Odesláno 23. červen 2005 tak už toho vím spousty o nezamykání dveří, ale ještě nevím kde je ta jednotka dálkového ovládání. Fakt nevím ví to přesně někdo, nebo není někde elektrické schémátko... Citovat
AKCZ Odesláno 23. červen 2005 Odesláno 23. červen 2005 Cti si prosim vsechny prispevky .. moje domenka resp. rada se naprosto shoduje s Ludweekem tak nevidim duvod to nezkusit nebo si to uz zjistoval a nenasel??? Původně zaslal: kuruk tak už toho vím spousty o nezamykání dveří, ale ještě nevím kde je ta jednotka dálkového ovládání. Fakt nevím ví to přesně někdo, nebo není někde elektrické schémátko... Citovat
Tornado Odesláno 23. červen 2005 Odesláno 23. červen 2005 2 Ludweek: Me je prave divny ze pres dalku zamknou jen zadni dvere (a hned odemknou) a kdyz zamyka normalne zamkem, tak se dvere zamknou vsechny bez problemu. No reknu mu at zkusi tvoji radu a uvidime. Jinak diky za pomoc... Citovat
Guest Ludweek Odesláno 23. červen 2005 Odesláno 23. červen 2005 me to slo taky zamknout klicem normalne...prave ze problem byl v dratech toho zamku...byl odlomenej konektor a s tim i draty:) proste pakarna... jenom je divny ze (jestli sem to pochopil dobre tak je to 5D) tak se nezamknou oboje predni...coz by fakt ukazovalo na centralni jednotku...ale prvni postupovat od toho jednodussiho ne?? hodne stesti Citovat
Tornado Odesláno 23. červen 2005 Odesláno 23. červen 2005 Jo promin, je to petidverak. Nezamykaji se prave oboje predni. No vyzkousime a uvidime. Citovat
olda Odesláno 23. červen 2005 Odesláno 23. červen 2005 Tak zkuste mrknout na dráty,co vedou v bužírce do dveří,tam bývaj dost často přelomený dráty,už jsem je na několika 306kách letoval dohromady. Citovat
jbily Odesláno 23. červen 2005 Odesláno 23. červen 2005 Něco se řešilo už tady. Jo a pokud jsi to už neudělal - projdi si pořádně pojistky, mě pravidelně odchází zrovna ona inkriminovaná k centrálu... Blbost, ale taky jsem kvůli ní kdysi týden šílel... J. Citovat
kuruk Odesláno 29. červen 2005 Autor Odesláno 29. červen 2005 tak jsem teda všechno prohledal, půlku auta rozebral. za sedačkou vzádu to není, pod sedačkou spolujezdce taky řídící jednotka k dálkovému centrálu není. ve střeše také nic. tam to má pouze infra a né radiovej. Tak kde je jeden známej tvrdí, že nad pojiskama. Může mi tohle někdo 100%ně potvrdit než to zase celé rozeberu a najdu h...., díky za každou radu někdo už přeci podobný problém musel mít? Citovat
AKCZ Odesláno 30. červen 2005 Odesláno 30. červen 2005 Hmm... tak to teda uz nevim.. ja mel ten problem s infra jak jsem psal pred tim .. s radiem jsem zadny problem nikdy nemel.. takze ja uz jsem bohuzel bez rad Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.