kveton Odesláno 7. prosinec 2012 Autor Odesláno 7. prosinec 2012 OK, zkusim změřit, ale dnes jí mám na nabíječce a jezdím na druhou Starline a ta je určitě v háji Citovat
filas1 Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 To tedy nevím, jestli Webasto hlídá stav baterie. Mě se vloni stalo několikrát, že jsem po zapnutí Webasta nenastartoval. Letos už mám novou baterku, tak snad to bude ok. Citovat
koblih69 Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 OK, zkusim změřit, ale dnes jí mám na nabíječce a jezdím na druhou Starline a ta je určitě v háji Pokud ji máš na nabíječce tak je potřeba jí po nabití nechat stát. Třeba večer vypnout z nabíječky a ráno musí mít aspoň 12,6V Citovat
JirkaBe Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 To tedy nevím, jestli Webasto hlídá stav baterie. Mě se vloni stalo několikrát, že jsem po zapnutí Webasta nenastartoval. Letos už mám novou baterku, tak snad to bude ok. To mě se stalo taky - s 10 V už nenastartuješ. To Webasto by to prý mělo hlídat aby nedošlo k úplnému vybití baterie Citovat
Agrafik Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 Tak kdyby to webasto foukalo teplý vzduch na tu baterku, tak by ji to udělalo v tom mrazu hodně dobře Citovat
cari Odesláno 8. prosinec 2012 Odesláno 8. prosinec 2012 to Agrafik - nebo zabalit do perove deky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.