Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

preji hezky den,

nasla jsem na Vas kontakt na disusnim foru v Peugeot clubu. Natacim ted

reportaz tykajici se vibrace volantu u P 307 . Pokud byste mel zajem

podelit se s nami o svou zkusenost, zavolejte mi, prosim, na nize uvedeny

telefon. Na mailu ted nebudu, jelikoz jsme v terenu. Nataceni by se konalo

zitra, tj v utery 21.6. Odpoledne budeme primo v Brne, tak bychom za Vami

mohli prijet. V pripade nezajmu se omlouvam za nevyzadany e-mail

S diky za spolupraci

Jana Parezova, reporterka Obcanskeho juda, TV NOVA

tel.: 608 10 20 42

bohuzel nemohu, ale kdo ano - hrrrr na ne

Odesláno

omlouvam se ,z e to tam bylo tolikrat, ale nejak mi blbnul internet ci co a nebylo videt nove tema:grr

2Destiny: jen jsem chtel rict, ze asi je neco spatneho s 307 a skutecne nemohu rict, jestli bude ticho po pesine ci ne, ale kdo se neozve vubec, tak nemuze cekat ze se vse vyresi samo:o

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak včera už to běželo, koukali jste?

Je vidět, že se asi nikdo další nechtěl podělit o zkušenosti s vibracema, protože tam žádná zmínka o tom, že by to dělalo více vozů, nebyla. Sice by se o to u Pežotů možná začali víc zajímat, ale silně by tím utrpěla pověst 307. Ale 9 oprav s výměnou snad úplně všeho a pořád to vibruje, to je něco. Zaujala mě pak ale odpověď zástupce Peugeotu CZ, že by si auto vzali a tak dlouho by na tom dělali, dokud by to neodstranili. Asi by jsme mu všichni s tímto problémem měli napsat. :myslim

Odesláno

Tak jsem si to našel na stránkách v archivu NOVA a to co tam ten borec předváděl s volantem je naprostá pohoda, proti tomu, co to občas dělá mě. Klidně bych si s tou novinářkou o tom pokecal, ale u mě by se mohli u Peugeotu otočit na tom, že tam mám nestandardní obutí a ALU kola. Podle mě je to stejná situace, jako to popisoval ten maník v reportáži ale u mě to ty 17\" a nízkoprofilová kola jen umocnila a vibrace jsou razantnější. Divné ale je, že když tam hodím zimáky na plechových discích, tak mi to nevibruje. O to je mi to divnější. Myslel jsem si že to je opravdu kolama, ale to předpokládám že asi zkoušeli lidi v servisu jako první, než začali měnit součástky kolem upěvnění kola samotného. No, po létě sundavám kola, auto jde na generálku podvozku, vrátím tam plecháče a jde do světa. (Ale to ne kvůli vibracím!!! Ani kvi

uli jiným závadám. Ale proto, že je mi to už malé. Jinak jsem s 307 nadmíru spokojený!) :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...