lamancha Odesláno 21. červen 2005 Odesláno 21. červen 2005 preji hezky den, nasla jsem na Vas kontakt na disusnim foru v Peugeot clubu. Natacim ted reportaz tykajici se vibrace volantu u P 307 . Pokud byste mel zajem podelit se s nami o svou zkusenost, zavolejte mi, prosim, na nize uvedeny telefon. Na mailu ted nebudu, jelikoz jsme v terenu. Nataceni by se konalo zitra, tj v utery 21.6. Odpoledne budeme primo v Brne, tak bychom za Vami mohli prijet. V pripade nezajmu se omlouvam za nevyzadany e-mail S diky za spolupraci Jana Parezova, reporterka Obcanskeho juda, TV NOVA tel.: 608 10 20 42 bohuzel nemohu, ale kdo ano - hrrrr na ne Citovat
destiny Odesláno 21. červen 2005 Odesláno 21. červen 2005 No, toto je hezký, ale proč bych to měl dělat? Bude to k něčemu dobré nebo si jen veřejně pobrečím a bude zase ticho po pěšině? Citovat
lamancha Odesláno 22. červen 2005 Autor Odesláno 22. červen 2005 omlouvam se ,z e to tam bylo tolikrat, ale nejak mi blbnul internet ci co a nebylo videt nove tema:grr 2Destiny: jen jsem chtel rict, ze asi je neco spatneho s 307 a skutecne nemohu rict, jestli bude ticho po pesine ci ne, ale kdo se neozve vubec, tak nemuze cekat ze se vse vyresi samo:o Citovat
Bohumil Odesláno 22. červen 2005 Odesláno 22. červen 2005 Taky mě v pondělí někdo z Novy volal, jestli má můj Jean vibrace. Naštěstí ještě ne. Citovat
lamancha Odesláno 22. červen 2005 Autor Odesláno 22. červen 2005 2Bohumil:Hlavne sleduj az to budou davat - budou-li, ja tady Novu nechytam:( Citovat
Bohumil Odesláno 27. červen 2005 Odesláno 27. červen 2005 Já na Novu moc nekoukám, takže to asi projedu. Citovat
milda Odesláno 29. červenec 2005 Odesláno 29. červenec 2005 Tak včera už to běželo, koukali jste? Je vidět, že se asi nikdo další nechtěl podělit o zkušenosti s vibracema, protože tam žádná zmínka o tom, že by to dělalo více vozů, nebyla. Sice by se o to u Pežotů možná začali víc zajímat, ale silně by tím utrpěla pověst 307. Ale 9 oprav s výměnou snad úplně všeho a pořád to vibruje, to je něco. Zaujala mě pak ale odpověď zástupce Peugeotu CZ, že by si auto vzali a tak dlouho by na tom dělali, dokud by to neodstranili. Asi by jsme mu všichni s tímto problémem měli napsat. Citovat
destiny Odesláno 29. červenec 2005 Odesláno 29. červenec 2005 No, tak by na tom dělali tak dlouho, dokud by to neodstranili. To znamená, že bys chodil tak dlouho pěšky, dokud by to neodstranili. Citovat
milda Odesláno 29. červenec 2005 Odesláno 29. červenec 2005 Nechtěl jsem říct, že bych jim tam to auto dal. Jen že by se třeba divili, kolik aut vibruje. Hej? Citovat
destiny Odesláno 29. červenec 2005 Odesláno 29. červenec 2005 Tak jsem si to našel na stránkách v archivu NOVA a to co tam ten borec předváděl s volantem je naprostá pohoda, proti tomu, co to občas dělá mě. Klidně bych si s tou novinářkou o tom pokecal, ale u mě by se mohli u Peugeotu otočit na tom, že tam mám nestandardní obutí a ALU kola. Podle mě je to stejná situace, jako to popisoval ten maník v reportáži ale u mě to ty 17\" a nízkoprofilová kola jen umocnila a vibrace jsou razantnější. Divné ale je, že když tam hodím zimáky na plechových discích, tak mi to nevibruje. O to je mi to divnější. Myslel jsem si že to je opravdu kolama, ale to předpokládám že asi zkoušeli lidi v servisu jako první, než začali měnit součástky kolem upěvnění kola samotného. No, po létě sundavám kola, auto jde na generálku podvozku, vrátím tam plecháče a jde do světa. (Ale to ne kvůli vibracím!!! Ani kvi uli jiným závadám. Ale proto, že je mi to už malé. Jinak jsem s 307 nadmíru spokojený!) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.