jakub.7 Odesláno 3. prosinec 2012 Odesláno 3. prosinec 2012 Zdarek lidi, nefunguje mi uz dele topeni, jednou se mi vetrak rozjel ale uz zase nefunguje. Mam 306 1.9Td,nevim cim to je, panel mam ten s klimatizaci, nevim jestli je problem ve ventilatoru, nebo panelu ovladani topeni ci nekde v kabelech,. Muze te mi nekdo poradit, kdo s tim ma uz zkusenosti?..dekuji za odpovedi a nejake rady co s tim atd.. Citovat
MilanF1 Odesláno 3. prosinec 2012 Odesláno 3. prosinec 2012 Nad nohama spolujezdce je ventilátor, když funguje střídavě, dovoluji si tvrdit, že to bude špatným kontaktem třeba přímo na ventilátoru. Tudíž podívat se tam a zjistit, zda kontakt není volný. Jinak vítej v klubu Citovat
radim.1008 Odesláno 3. prosinec 2012 Odesláno 3. prosinec 2012 Přesně tak, problém bude určo v konektoru Taky jsem to řešil Citovat
MilanF1 Odesláno 3. prosinec 2012 Odesláno 3. prosinec 2012 radim to měl dokonce i s kouřem, raději šup, šup kouknout pod palubku Citovat
murphylee Odesláno 3. prosinec 2012 Odesláno 3. prosinec 2012 Netvrdil bych, že to bude \"určo\" v konektoru U mě je problém v kontaktu u relé. Ještě jsem to neměl rozebrané, ale musím mít u relé klínek, který jej drží ve správné poloze, aby ventilátor foukal. Citovat
radim.1008 Odesláno 3. prosinec 2012 Odesláno 3. prosinec 2012 tak to nazvem tak, že oddělat dekl nad nohama spolujezdce, vytáhnout konektor a mrknout, zda se tam něco neděje a poté hledat dál Citovat
jakub.7 Odesláno 3. prosinec 2012 Autor Odesláno 3. prosinec 2012 Bohuzel pod pristrojovkou to neni, tu sem mel uz 3x oddelanou a to sami i motorek topeni, a panel ovladani topeni jsem uz mel asi taky 3x oddelany, naposled dneska odpoledne kvuli jinemu panelu topeni ). Ale nevim fakt uz cim to je... A auto se vytopi jen pomoci salani tepla narazem vzduchu Citovat
Davidf Odesláno 4. prosinec 2012 Odesláno 4. prosinec 2012 Já někdy když mi nejde ventilátor tak musím drcnout do relátka a hned se rozjede.Zkus relé třeba kousek povytáhnout,mě to pomohlo na chvíli. Citovat
jakub.7 Odesláno 4. prosinec 2012 Autor Odesláno 4. prosinec 2012 A kde je presne relatko? Ja to mam kratce ). Takze nevim rtoho moc. Diky za rady... Citovat
jakub.7 Odesláno 4. prosinec 2012 Autor Odesláno 4. prosinec 2012 Mám to prostě 306 1,9 TD, je to s klimatizací. Ventilátor normálně na připojení baterie jde točí se. Kontakty odpípaný taky mám, že jde do větráku proud od ovládání topení. Teďka nevím akorát, kde je to relátko. Či jestli to je někde v pojistkách? Ale ty jsem procházel a taky jsou všechny dobrý. Pak je ještě skříňka v motorovém prostoru polevo s pojistkami. Už fakt nevím. Auto topí, jen když přepoluju tak to jde na max... ale není to příjemný. Někdo kdo by my to dlouze rozepsal co s tím??? Děkuji chlapi Citovat
Davidf Odesláno 4. prosinec 2012 Odesláno 4. prosinec 2012 Je to jedno z těch zelených horních asi to prave.Prohoď je třeba mezi sebou Citovat
jakub.7 Odesláno 4. prosinec 2012 Autor Odesláno 4. prosinec 2012 Počkej, kde co mám přehodit nebo tak? v přístrojovce tak u pojistek nebo v motorovem prostoru? a vís, kde je aspon to rele, nebo to je ono? Citovat
jakub.7 Odesláno 4. prosinec 2012 Autor Odesláno 4. prosinec 2012 a jeste ventilátor se zapne jenom při nastartování motoru, nebo stačí pootočit klíček? ) Citovat
Davidf Odesláno 4. prosinec 2012 Odesláno 4. prosinec 2012 na obrázku jsou v horní řadě 4 relátka šedé,oranžové a dvě zelené.Na ventilátor by mělo být to poslední zelené v pravo.Dej si přepínač na max polohu a zkus s ním pohýbat,nebo prohoď mezi sebou ty zelené relátka (kostky) je to pod volantem. stačí do první polohy [upravil dne 4/12/12 16:12 od Davidf] Citovat
jakub.7 Odesláno 4. prosinec 2012 Autor Odesláno 4. prosinec 2012 A když to nepomůže, tak víš co s tím dál? nějaké další rady kdyby něco :-), kdyby se to případně nerozeběhlo? ;-), koupit starší ventilátor nebo něco jiného? Citovat
Davidf Odesláno 4. prosinec 2012 Odesláno 4. prosinec 2012 nevím jen radím co pomohlo mě.Jestli ventilátor běží po připojení na baterii tak je podle mě ok. jinak použij hledání je tady toho hodně Citovat
jakub.7 Odesláno 4. prosinec 2012 Autor Odesláno 4. prosinec 2012 Bohužel to relátko poslední tam nemám, ale mám tam další 2 dole, teďka jsem s tím hýbal a zkusil je přeměnit a nic, tak já už nevím čím to bude. Jednou to chytloo asi před měsícem a něco, ale od té doby to nejde vůbec... Citovat
hvezdon Odesláno 4. prosinec 2012 Odesláno 4. prosinec 2012 ak ti popri tom nejde klíma+prepínanie na vnútorný okruch prúdenie vzduchu tak to bude to relátko ja som mal ten istý problém a tiež som rozoberal ventilátor, ovládač rýchlostí atď zbytočne. na šroťáku som kúpil relátko za 5€ (v obchode stojí okolo 40€) o od vtedy mám pokoj. Citovat
hvezdon Odesláno 4. prosinec 2012 Odesláno 4. prosinec 2012 ešte ma napadlo keď zapneš kľúč do prvej polohy tak to relátko cvakne, to vyskúšaj ako prvé [upravil dne 4.12.2012 17:36 od hvezdon] Citovat
jakub.7 Odesláno 4. prosinec 2012 Autor Odesláno 4. prosinec 2012 Jj to vim, ze cvakne, rikal mi to tatka, ale bohuzel porad nevime.kde to relatko presne je... Chci koupit jeste ventilator topeni, ale nevim zda to nebudou vyhozene penize. Pokud by slo, mohl bych poprosit o nejake fotky umisteni toho relatka? Zitra to nafotim a hodim to sem ... Ale jinak si myslim, ze to pri prvni poloze necvakne :-))... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.